Vera Stupenea met een nieuwe thriller!

Vera Stupenea komt opnieuw met een sensationele thriller!
Binnenkort verschijnt ‘Moordende paardenrace’, de nieuwe thriller van thrillerauteur, Vera
Stupenea. Een uiterst spannend verhaal over een jonge vrouw die bij toeval in de glamourwereld
van de paardensport terecht komt.

Carrière

Vera Stupenea debuteerde eind 2017 met ‘Moord om de hoek’. Na haar, enthousiast ontvangen
debuut, verscheen in 2019 ‘High class date’ en ook dát boek kreeg lovende kritieken, evenals
nummer drie ‘Bullseye’ (2021) en binnenkort verschijnt haar vierde ‘Moordende paardenrace’.
Er valt niet alleen een lijn te ontdekken in de termijn waarop deze getalenteerde auteur met een
nieuwe thriller op de markt komt, maar ook de bijzondere, originele thema’s beginnen zo
langzamerhand haar handelsmerk te worden. Iets wat haar groeiende schare fans overigens
bijzonder waarderen. Zo speelt haar tweede thriller zich af in de escortwereld, de derde handelt over de dartsport en krijgt het hoofdpersonage te maken met een narcist.

In het binnenkort te verschijnen

‘Moordende paardenrace’ heeft de glamourachtige wereld van de paardenraces en -handel (op de
drafbaan in Wolvega en vele buitenlandse drafbanen) een prominente rol alsmede het feit dat er in
die wereld heel veel geld wordt vergokt. Door haar partner, een toonaangevend persoon in de
Nederlandse drafsport, is Stupenea in aanraking gekomen met deze fascinerende wereld en bevat
het verhaal derhalve diverse autobiografische elementen. Met inmiddels vier parels van thrillers kan Stupenea zich meten met menig Nederlands thrillerauteur.

Met ‘Moordende paardenrace’ zet Stupenea bovendien een innovatief extraatje in. Haar nieuwe
boek bevat diverse QR-codes die verwijzen naar speciaal voor dit doel gemaakte filmpjes en foto
van paardenraces, paardenveilingen en dergelijke die de personages uit het boek bezoeken. Deauteur huurde daar een professioneel bureau voor in om haar lezers een extra beleving te bieden.

Vera stupenea

De oorspronkelijk uit Siberië afkomstige Stupenea (1973), groeide op in Moldavië. Ze voltooide daar haar gymnasiumopleiding en haar universitaire opleiding. Na haar studie ging ze werken bij de Verenigde Naties in Chisinau. Een jaar later kreeg ze een studiebeurs om in Nederland te studeren. In 1997 kwam Vera naar Nederland, voltooide haar doctorandus opleiding aan het Institute of Social Studies in Den Haag en werd docent Engels aan het Petrus Canisius College in Alkmaar.

Overigens heeft Stupenea niet alleen als thrillerauteur inmiddels haar sporen dik verdiend. Zij heeft ook in het non-fictie genre al talloze boeken op haar naam staan. Ze schreef met name een groot aantal Engelse lesboeken voor verschillende educatieve uitgeverijen, zoals Malmberg, ThiemeMeulenhoff, Noordhoff. Haar thrillers worden uitgegeven door Uitgeverij Aspekt.

De signeersessie is op drafbaan Wolvega (Drafsportlaan 20, 8472 AS Wolvega) op zondag 27 augustus 2023, wanneer de grootste paardenkoers dag van NL plaatsvindt met o.a. de TCT Derby Finale. Vera Stupenea zal op die dag aanwezig zijn voor Meet & Greet met haar lezers. Er zal een mogelijkheid zijn om een gesigneerd exemplaar van Moordende paardenrace aan te schaffen.
‘Moordende paardenrace’ is vanaf 29 augustus 2023 overal te bestellen.

Actie: Pre-order het boek nu op www.verastupenea.nl/product/pre-order-moordende-paardenrace/
en profiteer van 20% korting! U betaalt dan slechts 18 Euro (i.p.v. 22.50 Euro).

Geschreven op

Naar het overzicht

Koken is muziek maken | Karsu

Het kookboek Karsu’s Kitchen was in 2023 het bestverkochte kookboek van Nederland. Karsu bewijst hiermee des te meer hoe getalenteerd zij... Lees meer »

Intriges in de paardenwereld

Eind augustus is op één van de mooiste drafbanen van Europa, Victoria Park Wolvega, de Nederlandse thriller ‘Moordende paardenrace’ gelanceerd.... Lees meer »

Vera Stupenea met een nieuwe thriller!

Vera Stupenea komt opnieuw met een sensationele thriller! Binnenkort verschijnt ‘Moordende paardenrace’, de nieuwe thriller van thrillerauteur,... Lees meer »

Je brein weer in balans

In de snelle maatschappij waarin we leven krijgt ons brein dagelijks miljoenen prikkels te verwerken, terwijl onze hersenen daar helemaal... Lees meer »

Winterse leestips van Lourens Magazine

Een van deze boeken winnen? Onderstaand de leestips van Lourens Magazine. Wilt u kans maken op één van de onderstaande boeken? Meedoen aan... Lees meer »

Welk boek is jouw must-read?

Welk boek is jouw must-read? Onderstaand de leestips van Lourens Magazine. Wilt u kans maken op één van de onderstaande boeken? Meedoen... Lees meer »

Als iemand die je lief is dementie heeft

Dementie is een van de meest voorkomende ziektes in Nederland. Het is een ‘stille epidemie’, want gek genoeg praten mensen zelden over wat... Lees meer »

Welk boek wil jij mee ìn je koffer?

LEESTIPS Uitwaaien & slapen in een mooi hotel Wakker worden op een Waddeneiland, aan de mooie Belgische en Nederlandse kust, aan een rivier... Lees meer »

Zó op tafel en onweerstaanbaar lekker

De succesvolle Britse foodblogger Ella Mills bewijst met haar nieuwe kookboek Deliciously Ella Snel & Makkelijk hoe simpel het is om plantaardig... Lees meer »

In gesprek met Cécile Ickenroth

In maart van 2020 verscheen Date met een derde, de debuutroman van Cécile Ickenroth (1967). In juli was het boek reeds aan een tweede druk... Lees meer »

Leven met en na kanker | IPSO

Nadat Niqui zelf darmkanker overwon, verloor ze twee jaar later haar man aan de gevolgen van alvleesklierkanker. ‘Je hebt je eigen situatie... Lees meer »

Wat is uw draagkracht?

Een eigen onderneming en scheiden? Dit moet u weten over de berekening van de partneralimentatie. Partneralimentatie kan nodig zijn als... Lees meer »

Je huid jong houden

Al honderden jaren zijn mensen op zoek naar de bron van de eeuwige jeugd. Iedereen wil wel oud worden, maar met de voordelen van het jong... Lees meer »

Vera Stupenea met een nieuwe thriller!

Vera Stupenea komt opnieuw met een sensationele thriller! Binnenkort verschijnt ‘Moordende paardenrace’, de nieuwe thriller van thrillerauteur,... Lees meer »

The Beauty of Fine Art

In ‘The Beauty of Fine Art’ neemt kunsthistorica, art consultant en kunsthandelaar. Babette Claassen je mee in de bijzondere wereld van... Lees meer »

Belastingschuld aflossen voor half geld?

Nogal wat ondernemers hebben sinds maart 2020 een flinke belastingschuld opgebouwd. Sinds 1 oktober 2022 moet er worden terugbetaald. En... Lees meer »

Vastgoed is vast goed. Of toch niet? 

Vastgoed is hot. Of het nu gaat om het kopen of verkopen van een woning, een bedrijfspand, een beleggingspand of meer speculatief onroerend... Lees meer »

Winterse herenmode: warm en duurzaam

De najaarscollecties in de herenmode weerspiegelen de kleuren van een late nazomerdag. Bruine en groene herfsttinten gecombineerd met off... Lees meer »

Samen (t)huis

In onze notarispraktijk zien we het vaak: ongetrouwde partners kopen samen een huis, maar vinden de juridische en fiscale gevolgen vaak... Lees meer »

Een vertrouwenspersoon, uw voordeel

Een goed levenstestament of algemene volmacht heeft allerlei voordelen. Hieronder zet Amson & Kolhoff Notarissen te Amstelveen een aantal... Lees meer »