LOURENS Luxury Events

Lourens organiseert meerdere malen per jaar exclusieve Luxury Events op verrassende en onderscheidende locaties. Sleutelwoorden zijn beleving en kwaliteit. En vooral genieten. Van wervelende modeshows, demonstraties, productnoviteiten, boeiende lezingen, entertainment en culinaire verwennerij.

Zondag 26 maart 2023 vindt er weer een Lourens Luxury Event plaats. In de regio Noordwest Nederland zijn wij welkom bij Hedin te Alkmaar. 

Blijf op de hoogte en mis het niet.

Bent u geïnteresseerd om als bezoeker één van de luxury events van Lourens te bezoeken? Meld u zich onderstaand vrijblijvend aan en wij houden u tijdig op de hoogte.

* verplichte velden
 
Uw gegevens
 
Aanhef *

     
 
 
 
Interesse in de events in *

 
Ik ontvang ook graag de nieuwsbrief van Lourens *

 
 
Na het sturen van uw gegevens ontvangt u een e-mail met daarin een link.
Door op deze link te klikken wordt u definitief op de hoogte gehouden van de events van Lourens.

Er zijn nog geen berichten.

 

Sfeerimpressies Lourens Luxury Events

 

Indrukwekkende opening!

Jaguar Land Rover-dealer Hedin Automotive Alkmaar is zondag 26 maart officieel feestelijk geopend! De spiksplinternieuwe showroom was deze... Lees meer »

Voelbaar genieten

Op het Lourens Luxury Event in de prachtige flagshipstore van Audi Wittebrug zondag 18 september werden de vele gasten verrast door de buitengewone... Lees meer »

Sfeervol Luxury Event Klaas & Terlouw by Lourens

De vele bezoekers van het Lourens Luxury Event op zondag 19 juni bij Klaas &Terlouw in Enter genoten van de buitengewone ambiance. De prachtige... Lees meer »