LOURENS Luxury Events

Lourens organiseert meerdere malen per jaar exclusieve Luxury Events op verrassende en onderscheidende locaties. Sleutelwoorden zijn beleving en kwaliteit. En vooral genieten. Van wervelende modeshows, demonstraties, productnoviteiten, boeiende lezingen, entertainment en culinaire verwennerij.

Door de huidige regelgeving kunnen wij onze events helaas niet organiseren. Zodra het weer mag, staan wij in de startblokken met onze events op meerdere locaties. Zo zijn Van Mossel Jaguar Land Rover in Groningen en Interieurontwerper Piet Jan van den Kommer te Alkmaar reeds in 2020 vastgelegd, maar uitgesteld. Toch hebben wij voor dit jaar ook Van Poelgeest BMW & Mini te Amstelveen en voor het najaar 2021 Home Center te Wolvega kunnen vastleggen.

Blijf op de hoogte en mis het niet, zodra wij weer mogen.

Bent u geïnteresseerd om als bezoeker één van de luxury events van Lourens te bezoeken? Meld u zich onderstaand vrijblijvend aan en wij houden u tijdig op de hoogte.

* verplichte velden
 
Uw gegevens
 
Aanhef *

     
 
 
 
Interesse in de events in *

 
Ik ontvang ook graag de nieuwsbrief van Lourens *

 
 
Na het sturen van uw gegevens ontvangt u een e-mail met daarin een link.
Door op deze link te klikken wordt u definitief op de hoogte gehouden van de events van Lourens.
 
Bloem, lees & win actie

Bloem, lees & win actie

In het Spring Summer 2021 nummer van Lourens Magazine is per abuis een verkeerde QR-code gebruikt in het artikel 32x cadeau van Lourens. Tevens is de looptijd van de winactie achterwege gebleven in het artikel. 

De winactie liep tot en met 24 mei 2021. Alle winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen. 

Bekijk hier de bloemrijke cadeaus die wij hebben verloot.