Culinair
House of Noa opent eind 2025 in dit UNESCO-rijksmonument
Fleur en Pepijn de Visscher, mede-eigenaren van het toonaangevende The Seafood Bar, en Ken Srisangkhan, eigenaar en chef van het gelijknamige Ken Sushi, openen eind 2025 een nieuwe culinaire late-night bestemming: House of Noa. Lees meer »
Restaurant Week: Een goede reden om erop uit te gaan
Deze week start weer de Nationale Restaurant Week en dit keer duurt deze tot 19 oktober, dus een langere periode voor lekkerbekken om te genieten van toprestaurants voor een zachte prijs. Te reserveren valt bij wel 501 zorgvuldig geselecteerde restaurants... Lees meer »
Quality Lodgings: heeft vijf nieuwe hotelparels erbij
Arnhem, 13 mei 2025 – Quality Lodgings heeft er vijf nieuwe hotels bij in Nederland, België en Duitsland. De groei laat zien dat steeds meer bijzondere hotels zich herkennen in de stijl van QL: karaktervol, culinair en gastvrij. “2 Lees meer »
Michael Cervino
Over Michael Cervino Michael Cervino gelooft dat luxe niet draait om wat je bezit, maar om wat je voelt— verweven in de mooiste herinneringen die je meedraagt. Met diepe Siciliaanse roots en een grenzeloze passie voor gastronomie creëert hij ervaringen... Lees meer »
Uit eten gaan moet een feestje zijn
Uit eten gaan moet een feestje zijn. Dat is de filosofie van chef Ron Blaauw, en dat is precies wat gasten ervaren wanneer ze binnenstappen bij Ron Gastrobar. Geen poespas of pretenties, maar ongedwongen en culinair genieten bij het meest iconische restaurant... Lees meer »
Cakeboss = Cakebabs
Een taart voor koning Willem-Alexander zijn 50e verjaardag, eetbare maquettes en vele exclusieve (bruids)taarten: Claudia en Pim de Laat maken de mooiste en lekkerste creaties onder de naam Cake 5 Exclusive Cakes & Macarons. Lees meer »
's Winters genieten | Op de golfbaan
Ook in de winter is het aangenaam vertoeven op de golfbaan met culinaire restaurants, vergader- of feestmogelijkheden en bijzondere activiteiten! Eventents in het groen • Golfbaan Spaarnwoude Tussen het vele groen van natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude... Lees meer »
Oogstrelend, oorstrelend en tongstrelend.
Evergreens - where food and music come together. Twee jaar voorbereiding, liefde, passie en veel plezier. Graag presenteren wij u Evergreens from around Europe. Een unieke combinatie van recepten en muziek zoals nog nooit eerder verschenen is. Lees meer »
QUALITY LODGINGS | viert jubileum 21 diner
‘QL Hotel of the Year 2024’ Award uitgereikt aan Châteauhotel & Restaurant de Havixhorst Arnhem, dinsdag 18 juni 2024 - Quality Lodgings, biedt het overzicht van kwaliteitshotels in Europa. Het is het instituut wat vertelt waar je moet zijn voor authentieke... Lees meer »
Gastronomisch genieten | Westcord WTC Hotel Leeuwarden
Leeuwarden is het bruisende hart van Friesland en een ideale bestemming voor een onvergetelijke ‘culinaire’ citytrip. Het viersterren WestCord WTC Hotel en het panoramische Restaurant élevé tillen je citytrip naar een hoger niveau. Laat Lees meer »
Het geheime recept van Aruba
Aruba behoort met een oppervlakte van 180 km² tot een van de kleinere eilanden in het Caribisch gebied. Maar laat je daardoor niet van de wijs brengen, want deze kleine parel met de meeste zonuren in de Caraïben staat niet alleen bekend om de oogverblindende... Lees meer »
Onvergetelijk dineren | Ratatouille Food & Wine
Chef-kok Jozua Jaring houdt van zijn werk. Zijn restaurant Ratatouille Food & Wine in het centrum van Haarlem is al tien jaar op rij bekroond met een Michelinster. Hij noemt zijn restaurant een toevluchtsoord voor liefhebbers van verfijnde smaken en culinaire... Lees meer »