Je huid jong houden | Qyoutis

Al honderden jaren zijn mensen op zoek naar de bron van de eeuwige jeugd. Iedereen wil wel oud worden, maar met de voordelen van het jong zijn, waaronder een mooie gladde huid. Dermatoloog Menno Gaastra vertelt over huidveroudering.

Wat verraadt je ware leeftijd?
Met name onze huid verraadt vaak hoe oud c.q. jong we zijn. Zonlicht speelt een belangrijke rol hierin. En niet alleen door uitgebreid languit in de zon te gaan liggen. Ook door gewoon buiten te zijn heeft je huid te lijden van de zon. 

Wat doet zonlicht met je huid?
Zonlicht geeft op genetisch niveau veranderingen. Hierdoor treedt onder andere verlies op van elasticiteit en stevigheid van de huid met alle gevolgen van dien. 

Wat kun je eraan doen?
Allereerst je goed beschermen in het zonlicht. Daarnaast kun je de soepelheid van de huid zoveel mogelijk behouden door de huid vochthoudend te laten zijn. Dat betekent regelmatig smeren om je huid goed vet te houden en voldoende water drinken.

Er zijn behandelingen die de effecten van huidveroudering duidelijk kunnen verminderen. Het volumeverlies in je gezicht kun je bijvoorbeeld opvullen met hyaluronzuur fillers of met eigen vet. De rimpels die het gevolg zijn van spieractiviteit onder de huid kun je weer goed behandelen met botox. Vlekken, kleine bloedvaatjes en een vale huid zijn goed behandelbaar met de Forever Young BBL, een IPL apparaat dat specifiek de verouderingsverschijnselen van de huid tegengaat.

Een betrouwbaar adres?
Bij Qyoutis kun je voor al deze behandelingen terecht. Onze veelzijdigheid is onze kracht. Bij ons werken cosmetisch dermatologen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten. Daardoor kan je voor al je huidgerelateerde vraagstukken terecht. Doordat we zo’n breed palet aan smaken bieden, lopen we niet tegen beperkingen aan. De ene patiënt is geholpen met een peeling of laserbehandeling, anderen zijn meer gebaat bij fillers of een plastisch chirurgische ingreep. Een combinatie kan ook een oplossing zijn. 

Huidtherapie en cosmetische zorg met serieuze aandacht, daar staat Qyoutis voor. Het is altijd maatwerk. Wij staren ons niet blind op ideaalplaatjes. We helpen je om erachter te komen wat je wil – of juist niet, dat kan ook een uitkomst zijn – en om weer lekker in je vel te zitten. Iedereen op z’n mooist, dát is waar we het voor doen.

Geplaatst op

Naar het overzicht

De Spring & Summer editie is UIT!

Weer heerlijk bladeren én lezen in het nieuwste Lourens Magazine, de spring & summer editie 2024. Interessante interviews met o.a. Marlijn... Lees meer »

Huidverbetering op maat | Skinpoint

Geen enkele huid is hetzelfde. Kleur, gevoeligheid, volume, leeftijd, lifestyle en nog veel meer factoren zorgen ervoor dat iedere huid... Lees meer »

Liefdevolle kunstwerkjes | Phie Jewels

Inspirerende ondernemer De ontwerpen van sieradenontwerpster Sophie Jong zijn bijzonder en nergens mee te vergelijken. De vraag naar handgemaakte... Lees meer »

Schoonheid van binnenuit | Min110

Wil je fit en gezond ouder worden? Wil je er op een natuurlijke manier mooi uit blijven zien? Dan ben je helemaal op je plek bij Min110... Lees meer »

Schoonheid is zien

‘Iedereen is mooi, maar niet iedereen ziet het’. Deze zin is huidexpert Diana van Clinique de Beauté in Groningen op het lijf geschreven.... Lees meer »

Je huid jong houden | Qyoutis

Al honderden jaren zijn mensen op zoek naar de bron van de eeuwige jeugd. Iedereen wil wel oud worden, maar met de voordelen van het jong... Lees meer »

Winter glow

De dagen worden korter en kouder. Genoeg reden om extra goed voor jezelf te zorgen. Deze producten voorzien je huid, haar en nagels van... Lees meer »

Laat je huid stralen

Een professionele schoonheidssalon waar je je helemaal thuis voelt? Dát is de Skin Boutique van Vanessa Karreman, gevestigd in de leukste... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Secret garden

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van geurige beautyproducten, geïnspireerd op de romantiek van een geheime tuin. Daar fleur je van... Lees meer »

De ultieme kappersprijs

De Coiffure Awards zijn in kappersland de meest felbegeerde prijzen om te winnen. Kuypers Hair & Wellness uit Almelo valt al heel wat jaren... Lees meer »

Het ziet er weer goed uit

Net als iedereen, kijkt Layla Koopal, eigenaresse van Frans Koopal Haarwerken in Groningen, terug op een bewogen jaar. Haarwerken die moeilijk... Lees meer »

Leven met en na kanker | IPSO

Nadat Niqui zelf darmkanker overwon, verloor ze twee jaar later haar man aan de gevolgen van alvleesklierkanker. ‘Je hebt je eigen situatie... Lees meer »

Wat is uw draagkracht? | Tanger Advocaten

Een eigen onderneming en scheiden? Dit moet u weten over de berekening van de partneralimentatie. Partneralimentatie kan nodig zijn als... Lees meer »

Je huid jong houden | Qyoutis

Al honderden jaren zijn mensen op zoek naar de bron van de eeuwige jeugd. Iedereen wil wel oud worden, maar met de voordelen van het jong... Lees meer »

Vera Stupenea met een nieuwe thriller!

Vera Stupenea komt opnieuw met een sensationele thriller! Binnenkort verschijnt ‘Moordende paardenrace’, de nieuwe thriller van thrillerauteur,... Lees meer »

The Beauty of Fine Art

In ‘The Beauty of Fine Art’ neemt kunsthistorica, art consultant en kunsthandelaar. Babette Claassen je mee in de bijzondere wereld van... Lees meer »

Belastingschuld aflossen voor half geld?

Nogal wat ondernemers hebben sinds maart 2020 een flinke belastingschuld opgebouwd. Sinds 1 oktober 2022 moet er worden terugbetaald. En... Lees meer »

Vastgoed is vast goed. Of toch niet? 

Vastgoed is hot. Of het nu gaat om het kopen of verkopen van een woning, een bedrijfspand, een beleggingspand of meer speculatief onroerend... Lees meer »

Winterse herenmode: warm en duurzaam | Androesja

De najaarscollecties in de herenmode weerspiegelen de kleuren van een late nazomerdag. Bruine en groene herfsttinten gecombineerd met off... Lees meer »

Samen (t)huis | Amson & Kolhoff Notarissen

In onze notarispraktijk zien we het vaak: ongetrouwde partners kopen samen een huis, maar vinden de juridische en fiscale gevolgen vaak... Lees meer »

Een vertrouwenspersoon, uw voordeel | Amson & Kolhoff

Een goed levenstestament of algemene volmacht heeft allerlei voordelen. Hieronder zet Amson & Kolhoff Notarissen te Amstelveen een aantal... Lees meer »

Saneren zonder schaamte | Tanger Advocaten

Het saneren van schulden is geen leuk onderwerp. Hoort het wel in een positief blad als Lourens? Jazeker! Natuurlijk loopt niemand graag... Lees meer »

Zomer, zee en zand | Androesja

Zomer, zee en zand. Dat is waar de nieuwe zomercollectie herenkleding aan doet denken. De trend is helder: lichte zandkleuren in combinatie... Lees meer »