Beauty

Huidverbetering op maat | Skinpoint

Geen enkele huid is hetzelfde. Kleur, gevoeligheid, volume, leeftijd, lifestyle en nog veel meer factoren zorgen ervoor dat iedere huid anders is. Waarom zou je dan ook vastgestelde behandelingen willen ondergaan? Deze zijn generiek en geven nooit het... Lees meer »

Liefdevolle kunstwerkjes | Phie Jewels

Inspirerende ondernemer De ontwerpen van sieradenontwerpster Sophie Jong zijn bijzonder en nergens mee te vergelijken. De vraag naar handgemaakte sieraden in haar kenmerkende stijl blijft groeien. Regionaal, nationaal én internationaal. Lees meer »

Schoonheid van binnenuit | Min110

Wil je fit en gezond ouder worden? Wil je er op een natuurlijke manier mooi uit blijven zien? Dan ben je helemaal op je plek bij Min110 in Noordwijk, het cryowellness instituut van Corien van Rijn. Als je jeugdig oud wilt worden, is vitaliteit het enige... Lees meer »

De Spring & Summer editie is UIT!

Weer heerlijk bladeren én lezen in het nieuwste Lourens Magazine, de spring & summer editie. Interessante interviews met o.a. Marlijn Weerdenburg, Kelly & Mara en Emma van Muiswinkel. Daarnaast aantrekkelijke items over Aruba en de inzet van de Avila... Lees meer »

Schoonheid is zien

‘Iedereen is mooi, maar niet iedereen ziet het’. Deze zin is huidexpert Diana van Clinique de Beauté in Groningen op het lijf geschreven. Diana ziet niet alleen een beauté in iedereen, maar weet ook het beste in mensen naar boven te brengen. Want Lees meer »

Je huid jong houden

Al honderden jaren zijn mensen op zoek naar de bron van de eeuwige jeugd. Iedereen wil wel oud worden, maar met de voordelen van het jong zijn, waaronder een mooie gladde huid. Dermatoloog Menno Gaastra vertelt over huidveroudering. Wat verraadt je ware... Lees meer »

Winter glow

De dagen worden korter en kouder. Genoeg reden om extra goed voor jezelf te zorgen. Deze producten voorzien je huid, haar en nagels van een winterse gloed. Samenstelling: Natasja Admiraal Bye bye rode huid: de Miracle Formula van Rosalique camoufleert... Lees meer »

Laat je huid stralen

Een professionele schoonheidssalon waar je je helemaal thuis voelt? Dát is de Skin Boutique van Vanessa Karreman, gevestigd in de leukste winkelstraat van Voorschoten. De salon is een oase van rust waar je heerlijk kunt genieten van ontspannende behandelingen... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette Neumann van Farm de Beauty. ‘Een goede verzorging is essentieel.’ De zeer ervaren huidspecialiste in de Frederikstraat... Lees meer »

Secret garden

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van geurige beautyproducten, geïnspireerd op de romantiek van een geheime tuin. Daar fleur je van op! Samenstelling: Natasja Admiraal Eau de parfum Secret Gardenia van Miller Harris is een frisse, bloemige geur... Lees meer »