Abonnement op LOURENS MAGAZINE

Lourens J.C. Magazine is een toonaangevende glossy over luxury lifestyle. Geen tijdschrift voor de happy few, maar voor iedereen die van de mooie dingen in het leven houdt. Met in iedere editie aansprekende interviews, verhalen van regionale ondernemers, columns en de laatste trends op het gebied van onder andere mode, beauty, boeken.

Het luxe lifestyle magazine verschijnt momenteel tweemaal per jaar in een Spring Summer (april/mei) en Fall Winter (oktober/november) editie.

 

 

Lourens voordeel voor abonnees

Als abonnee op het luxe magazine Lourens ontvang je deze altijd als eerste in huis. Hij wordt gratis thuisbezorgd. Daarnaast kun je als abonnee van Lourens het magazine online lezen op je tablet of telefoon. Ook heeft Lourens geregeld (regionale) luxury events. Abonnees hebben een voorkeursbehandeling voor de entree tot deze events.
Alle reden dus om nú een Lourens abonnement af te sluiten. Je kunt een Lourens jaarabonnement ook cadeau geven.

Kies jouw abonnement

  Jaarabonnement cadeau doen Jaarabonnement voor jezelf afsluiten  


Abonnementenbeheer

De abonnementen van Lourens Magazine worden beheerd door Abonnementenland. U ontvangt vanuit hen een bevestiging van het afgesloten abonnement en een uniek abonneenummer. Met uw abonneenummer kunt u via de Ledenservice zelf eenvoudig uw abonnement beheren.