Fit

Voetballen in oranje

Als tiener gold Marco van Eliveld (41) als groot voetbaltalent. Hij trainde al mee met de jeugd van AZ. Niets leek een mooie voetbalcarrière in de weg te staan, totdat hij een knobbeltje in zijn nek voelde. Dat bleek Hodgkin: lymfklierkanker. Lees meer »

fit20 breekt lans voor directe heropening fitnesswereld: ‘Omdat het hier om de gezondheid van miljoenen draait’

De gehele fitnesswereld moet uiterlijk na het aflopen van de huidige lockdown per 3 maart heropenen. Die dringende oproep komt van fit20, Nederlands marktleider in kleinschalige fitness. “Gezondheid is de fundering onder het huidige lockdown-beleid. M Lees meer »

Cosmetisch arts voelt zich beeldhouwster

Cosmetisch arts Olga Liplavk vergelijkt haar Pro-Age concept het liefst met de restauratie van een schilderij. Zij herstelt een gezicht naar de bestaande anatomie. Ze vertelt dat ze iemands uiterlijk niet drastisch wil veranderen, maar alleen het proces... Lees meer »

One-stop health store op Amsterdam CS

Deze maand opende Amsterdam Central Doctor & Pharmacy haar gloednieuwe deuren aan de noordwestzijde van de IJ-hal op Amsterdam Centraal Station. Een luxe one-stop health store. De kennis van een traditionele apotheek gecombineerd met een beauty assortiment... Lees meer »