Geef Lourens Magazine cadeau!

Wil jij iemand anders verrassen met het Lourens Magazine? Dat begrijpen wij.

Geef dan die gene maar liefst 12 maanden (2 nummers) plezier voor € 13,95. Het abonnement stopt automatisch.

Lourens Magazine verschijnt in twee regio varianten. West en Noord/Oost. West betreft de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, het westelijke deel van Flevoland, Zeeland en het westelijke deel van Noord-Brabant. Noord/Oost betreft de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, het oostelijke deel van Flevoland, Limburg en het oostelijke deel van Noord-Brabant.

Lourens

Lourens J.C. Magazine is een toonaangevende glossy over luxury lifestyle. Geen tijdschrift voor de happy few, maar voor iedereen die van de mooie dingen in het leven houdt. Met in iedere editie aansprekende interviews, verhalen van regionale ondernemers, columns en de laatste trends op het gebied van onder andere mode, beauty, boeken.

Het luxe lifestyle magazine verschijnt momenteel tweemaal per jaar in een zomer (maart/april) en winter (september/oktober) editie.

Lourens voordeel voor abonnees

Als abonnee op het luxe magazine Lourens ontvang je deze altijd als eerste in huis. Hij wordt gratis thuisbezorgd. Daarnaast kun je als abonnee van Lourens het magazine online lezen op je tablet of telefoon. Ook heeft Lourens geregeld (regionale) luxury events. Abonnees hebben een voorkeursbehandeling voor de entree tot deze events.

Alle reden dus om nú een Lourens abonnement af te sluiten. Je kunt natuurlijk ook voor jezelf een Lourens abonnement afsluiten.

Abonnementenbeheer

De abonnementen van Lourens Magazine worden beheerd door Abonnementenland. U, als cadeau-gever, ontvangt vanuit hen een bevestiging van het afgesloten abonnement en een uniek abonneenummer. Met uw abonneenummer kunt u via de Ledenservice zelf eenvoudig uw abonnement beheren. Het cadeau-abonnement stopt automatisch.

Regio's

Allereerst bent u vrij om uw eigen voorkeur aan te vinken. Scharen wij u onder de regio Noord/Oost, maar bent u meer op West gericht? Geen enkel probleem, u staat vrij om uw regio te kiezen. 

Onder het westelijke deel van Flevoland scharen wij de gemeenten Almere, Lelystad en Zeewolde. Onder het oostelijke deel (Noord/Oost-editie) scharen wij de gemeenten Dronten, Noordoostpolder en Urk. 

Onder het westelijke deel van Noord-Brabant scharen wij de postcodes 4250 t/m  5392. Onder het oostelijke deel (Noord/Oost-editie) scharen wij de postcodes 5400 t/m 6029.

Terug naar boven