Cars

Bescherm je droomauto | Van der Wal Cardetailing

Van der Wal Car Detailing is dé specialist van Nederland op het gebied van de ultieme verzorging van jouw droomauto. Heb jij na jarenlang hard werken eindelijk de wagen te pakken, die je altijd al wilde? Dan verdient deze optimale zorg en aandacht. Lees meer »

Rijk verleden en fraaie toekomst | Kimman Hillegom

Een rijk verleden en een fraaie toekomst komen samen in de prachtige autoshowroom van Kimman in Hillegom. Daar waar tientallen jaren antieke paradepaardjes tentoongesteld werden, staan nu de raspaarden van het heden: Lees meer »

Waan je een echte F1-coureur | Racesquare

Op zoek naar het ideale bedrijfsuitje? Dan is Racesquare de plek voor jou en je collega’s. Waan je een echte Formule 1 coureur bij het grootste simulatie racebedrijf ter wereld zonder de stank van benzine en de last van een bezweette helm. N Lees meer »

De ultieme asfalt-Jeep

De Jeep Wrangler heeft een speciaal plekje in het hart van iedere autoliefhebber. Het is een heerlijke wagen om offroad mee te rijden, maar zijn wegligging op het asfalt laat nog wel wat te wensen over, weet Samuel van Vollenhoven. Dus vroeg hij zich... Lees meer »

001: Licence to thrill

Met een naam als ‘001’ ligt het voor de hand dat je tot de tanden bewapend bent met gespierde en hightech snufjes. Hét visitekaartje van het nieuwe Chinese automerk Zeekr werkt zelfs met eigen satellietsysteem om te garanderen dat alle connected technologie... Lees meer »

Above and beyond

Wie een Jaguar, Land Rover of Range Rover ziet rijden, herkent direct de historie en legendarische auto’s van deze Britse merken. Ze worden gekenmerkt door hun eigenzinnige karakter en authentieke design. Het zijn auto’s waarmee je als chauffeur een statement... Lees meer »

Stijliconen met passie

De rondgang die Bart Jozen maakt door het pand aan de zuidelijke ringweg van Alkmaar zegt vrijwel alles. Hij toont de nog vrijwel nieuwe showroom op dezelfde manier als waarop hij praat over de merken die Hédin Automotive daar voert - Jaguar en Landrover.... Lees meer »

Brits tot in zijn haarvaten

Een Range Rover is – laten we er niet omheen draaien – zodanig fors dat je bij voorkeur je eigen oprit of liever nog oprijlaan moet hebben om hem met een glimlach neer te zetten. Zeker in zijn verlengde versie. Wat Lees meer »

La Corsa piu bella del mondo

Van 13 t/m 17 juni wordt de Mille Miglia 2023 gereden. Deze beroemde Italiaanse race voor klassieke auto’s met als prachtige slogan ‘la Corsa piu bella del mondo’ is voor vele autoliefhebbers een grote droom. In To Lees meer »

Terug naar de toekomst

Het is een nijpende gewetensvraag voor veel ‘historiesnuivers’ met klassieke auto’s: de geliefde automobiel in originele staat houden met bijbehorende benzinegeuren en nostalgische motorgeluiden of toch onder het koetswerk een fluisterstille en ‘nul emissie’... Lees meer »