Jewelry

Liefdevolle kunstwerkjes | Phie Jewels

Inspirerende ondernemer De ontwerpen van sieradenontwerpster Sophie Jong zijn bijzonder en nergens mee te vergelijken. De vraag naar handgemaakte sieraden in haar kenmerkende stijl blijft groeien. Regionaal, nationaal én internationaal. Lees meer »

Broches met Parijse flair

Edelstenen vormen het kloppende hart van het Nederlandse sieradenmerk Bron Jewelry. ‘Deze cadeautjes van de natuur vervelen nooit en hun kleuren en vormen zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie voor ons designteam’, vertelt eigenares Heleen Bron.... Lees meer »

Met liefde gemaakt

Christine de Vogel is een creatieve denkster. Of het nu gaat om unieke sieraden, kunstzinnige objecten of fotografie. ‘Ik probeer te werken en creëren vanuit mijn eigen flow. Op die manier kunnen de tofste creaties ontstaan. Zoals mijn One of a Kind-juwelen.’... Lees meer »

Echte vrouwenversierders

De etalage van een prachtig pand aan de Bloemendaalseweg kun je niet gedachteloos voorbijlopen; er liggen beeldschone sieraden. Het zijn voornamelijk eigen ontwerpen van goudsmid Arnold van Dodewaard. Redactie: Lees meer »

Schitterend zilver

Van antiek zilver tot trendy zilveren sieraden, bij Zilver.nl geldt altijd een prettige prijs-kwaliteitsverhouding én wordt alles met zorg ingepakt. ‘Wij gaan voor de perfecte service, zowel in de winkel in Broek in Waterland als online’, vertelt Yentl... Lees meer »

Een sieraad voor het leven

Op de hoek van ‘het oudste en mooiste straatje’ van Amersfoort is Edelsmederij Kircher Schmuck te vinden. Meestergoudsmid Kerstin Kircher houdt duidelijk van handwerk en haar ambacht. “Sieraden zijn er niet om in het doosje te laten liggen.” Redactie:... Lees meer »

De gouden formule

Zelfs de meest noeste juwelen hebben soms wat onderhoud nodig. Dat geldt ook voor Schaap en Citroen. Het toonaangevende juweliershuis blijft zichzelf opnieuw uitvinden om mee te spelen in de hoogste klasse van de internationale sieraden, horloges en diamanten.... Lees meer »

Design voor sterke karakters

Rodrigo Otazu (Mister O) werkte samen met modeontwerpers Alexander McQueen, Jean Paul Gaultier en Christian Lacroix. Ook ‘sierde’ hij wereldsterren zoals Britney Spears, Nicki Minaj en Lady Gaga. Na een paar moeilijke jaren verovert de flamboyante Argentijn... Lees meer »

Exclusieve sieraden die schitteren

Edelsmeden Watze en Simone van der Wal maken exclusieve, kwalitatief hoogwaardige sieraden. Hun winkel in het Friese Joure is een walhalla vol creatieve ontwerpen. Een glazen wand biedt zicht op het atelier. ‘Het is fantastisch om hier te werken, met... Lees meer »

Nooit tijd genoeg

Wybe van der Gang maakt zijn horloges zoals Porsche zijn auto’s bouwt: industriële normen in het hele proces van ontwerp tot productie, in alle details perfect en met een ontwerp dat ingetogen en tijdloos is. ‘S Lees meer »

Honderd procent ambachtelijk

Alle sieraden die edelsmeden Watze en Simone van der Wal maken, zijn uniek. Hun winkel in het Friese Joure is een walhalla vol prachtige, glinsterende ontwerpen. Een glazen wand biedt zicht op het atelier. ‘Het is fantastisch om hier te werken, met zoveel... Lees meer »

Zilver juwelier

Online juwelier voor sieraden, geboortecadeaus, zilverwerk en zilver bestek. Gouden en zilveren sieraden van bekende sieradenmerken Ei-hangers (3,4 cm lang) van verguld zilver met gekleurd emaille en wit zirkoon uit de Emperor- edition van Maison Tatiana... Lees meer »