Interieur

Vakantiegevoel in huis

Je vindt er dingen die je nergens anders vindt en een sfeer waardoor je je even buiten Nederland waant. Dat had Jet van Basten Batenburg voor ogen, toen ze de deuren opende van conceptstore en interieurstudio Couvaloup – vernoemd naar haar oude boerderijtje... Lees meer »

Meer dan een mooi ontwerp

Cecilia Kollross is in Brazilië geboren en opgegroeid. Daar heeft ze architectuur en stedenbouw gestudeerd. In Nederland heeft ze bij de Academie van Bouwkunst gestudeerd en bij verschillende architectenbureaus gewerkt. Nu woont en werkt ze in Den Haag. Lees meer »

Retrodeuren in Zoetermeer

Retrodeuren voor mensen die mooie deuren wensen. De specialist Retrodeuren.nl is dé specialist als het om stalen deuren gaat. Denk hierbij aan taatsdeuren, scharnierdeuren, trappen, balustrades, retroleuningen etc. Lees meer »

Een interieur dat rust brengt

Niets is zo persoonlijk als de inrichting van je huis. Hoe fijn is het dan om het interieurdesign over te laten aan twee specialisten die jou echt kennen en begrijpen? En die dan ook nog eens de hele planning, organisatie en uitvoering voor je uit handen... Lees meer »

Zomertijd

Zomertijd! Dagen waarin het leven binnen en buiten ontspannen in elkaar overvloeit. Eindeloos genieten met duurzaam tuinmeubilair wat lang meegaat. PS, Stuk voor stuk doordacht Dutch Design. Zacht maar toch solide? Lees meer »

Lovely landscape

De natuur, een oneindige inspiratiebron! Van vertrouwde natuurverschijnselen in de vorm van golven en wolken, tot verstilde momentopnames zoals ochtendmist. De koperen bladen van aluminium bijzettafels Strap van Paola Lenti zijn door kunstenares Alessandra... Lees meer »

Colourfull Line Up

Bij rechtlijnig ligt starheid op de loer maar gecombineerd met kleur ontstaat een speels en zacht lijnenspel. Lamp Aura Light van Sabine Marcelis voor Established & Sons is een meer dan een meter lange cilindrische staaf waarin een LED-buis huist. Lees meer »

Beleef je nieuwe badkamer bij Sanitair Design Center Alkmaar

Wie Sanitair Design Centre Alkmaar bezoekt, stapt in een veelzijdige showroom vol sanitair en tegels uit het luxe segment. Gelegen aan de rand van het centrum van Alkmaar, met gratis parkeergelegenheid voor de deur, biedt het experience centre dan ook... Lees meer »

Interieur trend 2023

Nieuw! VIPP beige Het Deense designmerk Vipp is met haar stoere accessoirelijn ook beschikbaar in beige/zandkleurig. De matte poedercoating finish maakt deze kleur perfect geschikt voor de Scandinavische badkamer, toilet of keuken. Lees meer »

Materiaal met een verhaal

Wie zijn hart volgt, leeft zijn legende. Ontwerper Ruben van Megen doet niets liever dan toveren met vormen en materialen. Dit leidt tot creaties die in de smaak vallen bij een opvallend breed publiek; van consumenten die op zoek zijn naar het niet alledaagse... Lees meer »