Interieur

De kracht van licht

Familiebedrijf Versteeg Lichtstudio in Haarlem heeft al 43 jaar ervaring met het verlichten van woonhuizen, werkplekken en hotels/restaurants. Ze hebben nu de eerste showroom in Nederland die alle noviteiten laat zien van het Duitse designmerk Occhio,... Lees meer »

Een elegante dame

Het jaar 2020 staat in ieders geheugen gegrift: het was het eerste coronajaar. Precies dan openen interieurspecialisten René en Sophia Wansleeben hun nieuwe showroom in het Friese Beetsterzwaag. Een dorp dat ze goed kennen, want ze zijn al jaren graag... Lees meer »

Interieur van a tot z

Interieurspecialist Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en beleving, laten ze zien. ‘Thuis is dé veilige plek geworden waar we leven, ontspannen, werken en elkaar ontmoeten. On Lees meer »

Buiten de lijntjes kleuren

Als hij tekent, zit hij in zijn eigen cocon. Dan verdwijnt de wereld om hem heen en is hij met zijn hoofd ín de tekening. Maar waar interieurdesigner Hans Kuijten nog het meest plezier uit haalt, is om die zelf gecreëerde wereld op papier om te zetten... Lees meer »

Vakantiegevoel in huis

Je vindt er dingen die je nergens anders vindt en een sfeer waardoor je je even buiten Nederland waant. Dat had Jet van Basten Batenburg voor ogen, toen ze de deuren opende van conceptstore en interieurstudio Couvaloup – vernoemd naar haar oude boerderijtje... Lees meer »

Meer dan een mooi ontwerp

Cecilia Kollross is in Brazilië geboren en opgegroeid. Daar heeft ze architectuur en stedenbouw gestudeerd. In Nederland heeft ze bij de Academie van Bouwkunst gestudeerd en bij verschillende architectenbureaus gewerkt. Nu woont en werkt ze in Den Haag. Lees meer »

Retrodeuren in Zoetermeer

Retrodeuren voor mensen die mooie deuren wensen. De specialist Retrodeuren.nl is dé specialist als het om stalen deuren gaat. Denk hierbij aan taatsdeuren, scharnierdeuren, trappen, balustrades, retroleuningen etc. Lees meer »

Een interieur dat rust brengt

Niets is zo persoonlijk als de inrichting van je huis. Hoe fijn is het dan om het interieurdesign over te laten aan twee specialisten die jou echt kennen en begrijpen? En die dan ook nog eens de hele planning, organisatie en uitvoering voor je uit handen... Lees meer »

Zomertijd

Zomertijd! Dagen waarin het leven binnen en buiten ontspannen in elkaar overvloeit. Eindeloos genieten met duurzaam tuinmeubilair wat lang meegaat. PS, Stuk voor stuk doordacht Dutch Design. Zacht maar toch solide? Lees meer »

Lovely landscape

De natuur, een oneindige inspiratiebron! Van vertrouwde natuurverschijnselen in de vorm van golven en wolken, tot verstilde momentopnames zoals ochtendmist. De koperen bladen van aluminium bijzettafels Strap van Paola Lenti zijn door kunstenares Alessandra... Lees meer »