Inspirerende ondernemer

Spelen met kleur

In een monumentaal pand in Joure is de winkel met atelier gevestigd van goudsmeden Watze en Simone van der Wal. Dit Fryske stel leerde elkaar kennen op de Vakschool in Schoonhoven en vonden elkaar in de liefde voor het vak. Lees meer »

Man van staal

Industriële zwarte binnendeuren van staal zijn al jaren razend populair. Retrodeuren uit Zoetermeer, dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit, heeft er inmiddels duizenden verkocht. Hoewel de naam anders doet vermoeden, levert het bedrijf veel meer dan... Lees meer »

Van vader op zoons

De broers Bob en Kick Scholten zijn opgegroeid in de zaak van hun ouders. In 1974 begonnen Ton en Ineke Scholten in een garage aan huis. Begin jaren '80 verhuisde het gezin naar het huidige pand op de Westerwerf in Uitgeest. Lees meer »

Oog voor de klant

Greving & Greving is met 14 winkels dé opticien in het Noorden van Nederland. Het familiebedrijf bestaat inmiddels ruim honderd jaar en mag zich daarom Hofleverancier noemen. Sinds 2011 staan neven Rick en Serge Greving als vierde generatie aan het hoofd. Lees meer »

Schitterende creaties

De juwelier helpt mensen bij alle bijzondere momenten in hun leven, van geboorte, tot verloving, huwelijk, verjaardagen en overlijden. Hij geeft ze extra glans. Bij familiebedrijf Saffier Juweliers in Rijssen weten ze dat al 40 jaar als geen ander, vertelt... Lees meer »