Reizen

De Spring & Summer editie is UIT!

Weer heerlijk bladeren én lezen in het nieuwste Lourens Magazine, de spring & summer editie. Interessante interviews met o.a. Marlijn Weerdenburg, Kelly & Mara en Emma van Muiswinkel. Daarnaast aantrekkelijke items over Aruba en de inzet van de Avila... Lees meer »

Een culinair paradijs

Wie aan Aruba denkt, komt al gauw uit op de mooiste stranden, het perfecte klimaat en de vriendelijkste locals. Maar wist je dat het ‘One happy island’ ook een paradijs is voor fijnproevers? Op dit eiland in de Caraïbische Zee eet je de sterren van de... Lees meer »

Een onvergetelijke wintersport

Daag jezelf uit en wordt één met de elementen in de Savoie Mont Blanc deze winter. Geef je wintersportvakantie een boost met deze zeven nét even andere, maar onvergetelijke ervaringen! De Savoie Mont Blanc is ideaal gelegen in het hart van de Franse Alpen... Lees meer »

Op avontuur in Zuid-Afrika

We zijn nog geen tien minuten onderweg in Pilanesberg National Park of de eerste impala van velen laat zich zien. Rustig bladeren etend van een boom stopt hij even met kauwen en kijkt naar ons, keert ons dan de rug toe en springt achteloos weg. Dit is... Lees meer »

De ultieme bestemming voor luxepaardjes?

Een beetje luxepaardje is te vinden in het Zweedse Dalarna. Deze regio staat bekend om zijn Dala-paardjes, maar heeft ook luxepaardjes heel veel te bieden ...lees verder. De paradepaardjes van Dalarna Deze bestemming in het hart van Zweden is rijk aan... Lees meer »

Het sprookje dat Oman heet

Laat je verwelkomen in het sprookje van 1001-nacht in het bijzonder gastvrije Oman. Wolkenkrabbers en massatoerisme ga je hier niet vinden. Wel vind je hier 3200 km kustlijn, waardoor een strand nooit ver weg is, een kraakheldere sterrenhemel, grandioze... Lees meer »

Van Schotland naar Spitsbergen

Stap aan boord van het kleinschalige 5*-luxe schip L’Austral voor een opmerkelijke expeditietocht die u van Glasgow naar Longyearbyen brengt. Ontdek de spectaculaire Schotse eilanden voordat u de poolcirkel oversteekt naar de Lofoten en het bevroren eiland... Lees meer »

Wintersport volgens Scandinavisch design

Scandinavisch design is enorm populair en iedereen heeft thuis wel iets van Noordse origine in huis staan. Maar helemaal nu in de post covid periode, lijkt het wel alsof de hele ‘Scandinavian way of life’ enorme aantrekkingskracht op ons heeft. We Lees meer »

Duik in de intrigerende onderwaterwereld van Oman

Een keer in je leven zwemmen met een majestueuze walvishaai, schattige babyschildpadjes begeleiden op hun weg naar zee nadat ze uit het ei zijn gekropen of dolfijnen zien spelen in de golven - deze ervaringen staan bij veel mensen op hun bucketlist. Lees meer »

Een klasse apart

Sluit je ogen voor een paar seconden en stel je eens voor dat je het geluid van de zee hoort en een lichte bries op je gezicht voelt, aan boord van een schip waar alles draait om het ervaren van een vrij gevoel. Lees meer »