Events

Autoshow van de eeuw | Genève

De Geneva International Motor Show is letterlijk de autoshow van de eeuw. GIMS vierde dit jaar zijn honderdste verjaardag als internationaal event, met een hal vol iconische designs en sportwagens door de jaren heen. Lees meer »

Wheels Mariënwaerdt | Concours d’Elegance

13, 14 en 15 september 2024 Where history meets the future Na 3 succesvolle edities op Paleis Soestdijk zal Wheels met het Concours d’Elegance dit jaar op 13, 14 en 15 september worden georganiseerd op het majestueuze landgoed Mariënwaerdt nabij Beesd.... Lees meer »

Open luchtconcert op wielen | Lourens Cabrio Special

De lente zweemt door de lucht. De natuur viert feest en motor- en cabriorijders rollen hun pretpakket uit schuur en garage. Hoog tijd om de kop in de wind te gooien, om het zo maar eens te zeggen. Redactie: Rob van Ginneken, Fotografie: Lees meer »

Dichtbij jezelf blijven | Emma van Muiswinkel

Op de middelbare school ontdekte ze haar liefde voor theater. En haar talent, dat ze niet van een vreemde heeft. Emma van Muiswinkel (30) timmert aan de weg en voelt zich het meest thuis in muziektheaterproducties. Lees meer »

Waan je een echte F1-coureur | Racesquare

Op zoek naar het ideale bedrijfsuitje? Dan is Racesquare de plek voor jou en je collega’s. Waan je een echte Formule 1 coureur bij het grootste simulatie racebedrijf ter wereld zonder de stank van benzine en de last van een bezweette helm. N Lees meer »

Ode aan moederliefde | Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg is actrice, presentatrice, songwriter en zangeres. Ze was Diana in de musical Diana & Zonen, in de Nederlandse televisieserie Danni Lowinksi speelde zij de hoofdrol. In 2023 zong ze als Maria de sterren van de hemel in The Passion. Lees meer »

Grandioos openingsevent Kimman Hillegom!

Al direct bij binnenkomst was de magische sfeer van 'aangename luxe' te voelen. Zangeres Rosalie vulde de werkelijk prachtige showroom met haar geluid. De talrijke gasten liepen door een walhalla van buitengewone zaken, verrukkelijke hapjes, ijs en drankjes... Lees meer »

It giet oan met Landgoed Lauswolt

Waarschijnlijk heeft u er inmiddels wel van gehoord; musical De Tocht in Leeuwarden. Het verhaal over een Elfstedentocht, door veel mensen aangeraden. Speciaal voor dit unieke evenement hebben wij een arrangement voor u samengesteld. Lees meer »

Indrukwekkende opening!

Jaguar Land Rover-dealer Hedin Automotive Alkmaar is zondag 26 maart officieel feestelijk geopend! De spiksplinternieuwe showroom was deze dag omgetoverd tot een waar luxe paradijs met heerlijckheden van toprestaurants, wijn en champagnethee, de mooiste... Lees meer »

Nautisch feest in Harlingen

Een vierdaags evenement waar ‘s werelds grootste historische zeilschepen in de haven van het pittoreske Harlingen liggen en waar je kunt genieten van muziek, straattheater en foodtrucks. Dat is de Tall Ships Races Harlingen! V Lees meer »

Maak een vaartocht op het Wad tijdens de Tall Ships Races Harlingen

De kaartverkoop voor de vaartochten tijdens de Tall Ships Races Harlingen is gestart. Publiek kan een vaartocht op het Wad maken met een tallship of een traditioneel zeilschip uit de vloot van de Historische Zeilvaart Harlingen. Lees meer »

Amsterdam Light Festival viert jubileum met hoogtepunten uit de vorige edities

Van 2 december 2021 t/m 23 januari 2022 heeft de tiende editie van Amsterdam Light Festival plaats. Het overkoepelende thema is Celebrate Light. Varend op of wandelend langs de Amsterdamse grachten kun je 's avonds genieten van ruim twintig topwerken: Lees meer »