Wellness

Lekker in je vel

De rit naar de prachtige woonboerderij van Ina van der Laan in het Groningse Lettelbert is al ontspannend van zichzelf. Via het achterom op haar erf kom je in een moderne salon. Hier krijgen klanten in een rustige omgeving huidbehandelingen op maat, maar... Lees meer »

Summer is coming!

Zorgeloos genieten van de zon en zo goed mogelijk je huid beschermen? Dat kan met Reviderm. Denk hierbij ook aan je partner, er zijn er veel die dagelijks buiten werken en last hebben van pigment vlekken of plekken waarmee ze naar een dermatoloog gaan. Lees meer »

Waar luxe en natuur samenkomen

Toe aan ontspannen? Je goed voelen begint bij jezelf. Gun je lichaam en geest de aandacht en rust die het verdient. Een dagje sauna voelt als een mini vakantie. Trakteer jezelf daarom op een bezoek aan spa-wellnesscentrum SpaSereen Maastricht. Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette Neumann van Farm de Beauty. ‘Een goede verzorging is essentieel.’ De zeer ervaren huidspecialiste in de Frederikstraat... Lees meer »

Ga voor goud

Een feestje is dé gelegenheid om uit te pakken met een glamourlook. Maar ook doordeweekse dagen krijgen glans met een veegje goud hier en daar. Samenstelling: Natasja Admiraal Time to shine! Met dit oogschaduwpalet uit de nieuwe Super Nudes-collectie... Lees meer »

Natuurlijk mooi

BABOR is een cosmetica-merk dat staat voor klasse. Alle producten van de BABOR BEAUTY GROUP worden gemaakt in het hoofdkantoor in Aken, waar kwaliteit al jaren boven kwantiteit gaat. “Wij zijn ervan overtuigd dat mensen zelfbewuster en gelukkiger zijn,... Lees meer »

Zie er jonger uit

Wil je jouw huid echt verbeteren en thuis iedere dag een behandeling zoals in een kliniek? Dat kan bij Clinic of Skin. Wendy van der Pol en haar topteam helpen je met huidverbetering en huidverjonging. Je kunt met thuisbehandelingen aan de slag, maar... Lees meer »

Opvallend op de achtergrond

Ze deed voor het eerst mee en viel direct in de prijzen. Charèll Bosch uit Almelo won afgelopen september de Young Talent Award. Volgens de kapster van Kuypers Hair & Wellness wordt de prestigieuze prijs ook wel Oscar onder de kappers genoemd. Lees meer »

A Perfect Skin

Wil je jouw huid echt verbeteren en thuis iedere dag een behandeling zoals in een kliniek? Dat kan. Wendy van de Pol en haar topteam gaan voor ‘A Perfect Skin’: een eigen behandelmethode voor huidverbetering en huidverjonging met producten toegepast in... Lees meer »

De ultieme kappersprijs

De Coiffure Awards zijn in kappersland de meest felbegeerde prijzen om te winnen. Kuypers Hair & Wellness uit Almelo valt al heel wat jaren op rij in de prijzen. En ook nú weer: kapster Charèll Bosch won onlangs de Young Talent Award. N Lees meer »