Mode

Paradijs voor shopliefhebbers

In het Rotterdamse Hillegersberg is het charmant shoppen. Het winkelhart in de driehoek Bergse Dorpsstraat-Weissenbruchlaan-Streksingel wordt wel dé insider-tip voor shopliefhebbers genoemd. Voor wie op zoek is naar unieke mode: Lees meer »

Feel good mode

In modedorp Haren is in het gezellige winkelhart de sfeervolle en exclusieve modeboutique Private Style te vinden. Eigenares Stien Brouwer zet met haar professionele visie op mode een onderscheidend concept neer. Lees meer »

Fifth Avenue Fashion

Kom winkelen bij Fifth Avenue Fashion in Enkhuizen! Niet iedereen staat er bij stil maar je leuk kleden, je haar in model en een klein beetje make-up op maakt het Avondje Uit nét wat specialer. Je voelt je goed, je straalt, je beweegt je anders en vervolgens... Lees meer »

Hello good mood

De modecollecties voor zomer 2023 gaan vrijwel allemaal over het brengen van positiviteit en vreugde door middel van vrolijke tinten en patronen. Met krachtige kleuren en speelse volumes proberen ontwerpers het ultieme zomergevoel te vangen. Lees meer »

Regenboog aan kleuren

Geef je zomergarderobe een vleugje fun met strepen in alle kleuren van de regenboog en een grapje hier en daar. Om spontaan vrolijk van te worden. Samenstelling: Natasja Admiraal Twee verschillende oorbellen? Als Máxima het durft, durven wij het ook. Lees meer »

Frank Lyman nieuw design

Frank Lyman met internationaal design uit Canada Na een vooraanstaande carrière in de mode-industrie, variërend van Sales Director tot President van wereldberoemde modehuizen, lanceerde Frank Lyman zijn gelijknamige merk in 2001. H Lees meer »

Kleding waar je blij van wordt

Mull Castricum heeft een opfrisbeurt gehad en de vrolijk gekleurde kledingcollectie voor deze lente en zomer straalt je tegemoet. Marco en Marieke van Hall stralen al net zo als ze vertellen over de veranderingen in de winkel, de nieuwe ledverlichting,... Lees meer »

Mix & Match

Ommen is een pittoresk en gezellig stadje aan de Vecht in het hart van Overijssel, omringd door prachtige natuur. Hier vindt u een boetiek die zich onderscheidt van de rest: HB MODE. Deze winkel heeft een eigen stijl voor de modebewuste vrouw die op zoek... Lees meer »

Net even anders

Langere dagen en hogere temperaturen. Het voorjaar is begonnen en de zomer staat voor de deur. Het belooft bij herenkledingzaak Androesja in Groningen weer een enerverend modejaar te worden. Met veel terugkomende trends uit het afgelopen najaar. Lees meer »

Oneindig combineren

Voor hoogstaand en chique shopplezier is de charmante Verwersstraat in het oude centrum van ’s-Hertogenbosch the place to be. In het imposante pand met een historisch decor op nummer 5 is de grootste Marc Cain Store van Nederland te vinden. Redactie:... Lees meer »