Mode

Lingerie om te vieren | Riets Lingerie

Het is feest in de winkel van Riets Lingerie in Groningen. Het is 15 jaar geleden dat Rieteke Talens voor het eerst haar deuren opende en zelf is ze onlangs 65 geworden. Genoeg redenen om er een feestjaar van te maken met allerlei leuke acties deze lente... Lees meer »

Een feest om te dragen | Mull Casticum

Zodra de temperaturen stijgen en de zon weer meer schijnt, neemt vaak ook het aantal feestjes toe. Van bruiloft tot bbq-feestje en van zakelijk netwerk event tot gewoon een gezellige namiddag op het strand. Voor al deze mooie momenten in het leven heeft... Lees meer »

Van Amsterdam tot Taiwan | Kelly & Mara

De één is parttime stewardess, de ander dj en beiden zijn influencers. De paden van Kelly Camfferman en Mara Wells kruisten elkaar toevallig. Inmiddels trekken ze veel samen op, met als hoogtepunt een reis naar Taiwan. E Lees meer »

De Spring & Summer editie is UIT!

Weer heerlijk bladeren én lezen in het nieuwste Lourens Magazine, de spring & summer editie. Interessante interviews met o.a. Marlijn Weerdenburg, Kelly & Mara en Emma van Muiswinkel. Daarnaast aantrekkelijke items over Aruba en de inzet van de Avila... Lees meer »

Sterk in de mix

Zoek je een fijn adres om kleding te shoppen? Bij VanGunst Damesmode in één van de gezelligste straatjes van Leeuwarden vind je wat je zoekt. De winkel van Gerrie van Gunst verkoopt de mooiste mode voor de sportief klassieke vrouw. Redactie: J Lees meer »

Edgy twist

De herencollecties voor herfst/winter 2023 tonen een ultieme mix van formeel en casual. Hul jezelf dit seizoen in warme stoffen als flanel, denim of corduroy en geef je look een edgy twist met een oversized pufferjack. Lees meer »

Comfy chic

Eenvoud en originaliteit gaan dit modeseizoen hand in hand. De looks voor herfst/winter 2023 kenmerken zich door een levendig spectrum van kleuren, texturen en silhouetten. Door te kiezen voor aaibare materialen, grafische motieven en glanzende accenten,... Lees meer »

Van top tot teen

Van een verrassende dames- en herencollectie met een mix van internationaal bekende namen en nieuwe gedurfde kleine merken, tot moderne schoenen en sieraden. Het deskundige en enthousiaste team van Mull mens- en womenswear weet in een ontspannen sfeer... Lees meer »

Come rain, come shine

De geur van regen en de kleuren van de herfst. Beleef het najaar in optima forma met deze stijlvolle must-haves. Perfect voor mannen die hunkeren naar avontuur. Samenstelling: Natasja Admiraal Bestaat er zoiets als de geur van de herfst? Lees meer »

Purple rain

Ooit was paars een exclusieve kleur, voorbehouden aan het koningshuis en de kerk. Fast forward naar dit najaar, waarin paars zich ontpopt als dé trendkleur. Samenstelling: Natasja Admiraal Zacht, zachter, zachtst: Lees meer »