Lourens J.C. Magazine is een toonaangevende glossy over luxury lifestyle. Geen tijdschrift voor de happy few, maar voor iedereen die van de mooie dingen in het leven houdt.

De schitterende cover, de prachtige fotografie en de boeiende sfeerreportages, aan alles is te zien dat Lourens Magazine een exclusief tijdschrift is. De bijzondere bladformule bestaat al sinds 1988 en biedt informatie over alles wat met de geneugten des levens te maken heeft: fashion, interieur, beauty, health, travel, food, hotels, cars en art.

Stijlvol & smaakvol

De tone of voice is altijd stijlvol en smaakvol. Om onze lezers zo goed mogelijk te informeren over ontwikkelingen en trends werken we samen met toonaangevende vakmensen, designers, merken en winkels.

Unieke bladformule

Lourens Magazine is het enige tijdschrift in Nederland dat landelijk én regionaal verschijnt. Dat is de grote kracht van deze unieke bladformule. Wij voelen ons thuis in de regio, maar denken ook (inter)nationaal.

Regionale edities

Lourens J.C. Magazine verschijnt twee keer per jaar en heeft de volgende regionale edities:

  • Noordwest Nederland
  • Zuidwest Nederland
  • Noord Nederland
  • Oost Nederland
  • Zuid Nederland

Elke editie heeft regionale en nationale redactie en informatie van partners. 

Waar is het magazine verkrijgbaar?

Lourens Magazine is verkrijgbaar bij de betere boekhandel en cadeauwinkels in uw regio. Online is het magazine verkrijgbaar via de webshop van MagVilla. Mocht u het magazine als eerste in uw brievenbus willen ontvangen kunt u een abonnement nemen of iemand een abonnement cadeau geven.

Online Magzine

Lees hier het Lourens Magazine online. Zowel de nieuwste edities als ons archief van de laatste jaren.

DESIGN FBINSTA ART FBINSTA MODE FBINSTA INTERIEUR FBINSTA INTERVIEWS FBINSTA CTA FBINSTA

Word abonnee