Gerard Hempen Keukens van Hout uit Ter Apelkanaal maakt jouw droomkeuken werkelijkheid!

Ga je bouwen, verbouwen of verhuizen? In iedere woning hoort een leefkeuken die bij je past. Een keuken waarin je je thuis voelt, ontworpen naar jouw eigen wensen en ideeën. Een keuken die warmte en gezelligheid uitstraalt en je nieuwe woning een ‘thuis’ maakt. Bij Gerard Hempen Keukens  uit Ter Apelkanaal maken ze de mooiste houten keukens op maat in alle gewenste stijlen. Samen met jou ontwerpen ze een droomkeuken naar jouw smaak, passend bij de sfeer van je woning en binnen het gewenste budget. Van een stoere, robuuste industriële keuken tot een landelijk en modern ontwerp met de modernste apparatuur. Alle kasten worden volledig gemaakt van hout. Gecombineerd met andere pure materialen als beton, staal, graniet of composiet geeft dit een warme uitstraling.

Marian, van Hempen Keukens vertelt: ‘Het ontwerpen van je nieuwe keuken begint met het verzamelen van je eigen wensen. Welke opstellingen zijn mogelijk? Wat voor stijl(en) vind je mooi? Welke apparatuur zou je graag in je nieuwe houten keuken willen hebben? Gaat je voorkeur uit naar een hoekkeuken of wil je graag een kookeiland? Een geïntegreerde kookplaat of juist een mooi robuust of strak fornuis? Al deze wensen bespreken we in het eerste gesprek bij ons aan de keukentafel. Onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers. In onze showroom in Ter Apelkanaal hebben wij ruim 2000 m2 ingericht met verschillende keukenstijlen, opstellingen en apparatuur,  om jou een indruk te geven wat allemaal mogelijk is. Samen komen wij uiteindelijk tot het maken van een definitieve tekening, die wij vervolgens in onze fabriek gaan produceren en met onze eigen vakmensen zullen plaatsen in jullie woning.’   

De voordelen van het kopen van een houten keuken bij  Gerard Hempen? De gemoedelijke sfeer waarmee ze je ontvangen in hun ruime showroom in Ter Apelkanaal, de  jarenlange ervaring in houtbewerking (het familiebedrijf bestaat al sinds 1885) en het produceren van houten maatwerk keukens. In principe is hierdoor alles mogelijk, van landelijk tot modern. Daarnaast geven ze een perfecte service en garantie en leveren ze het hele traject: van de eerste schets tot het maken en plaatsen van je droomkeuken…

Nieuwsgierig geworden?

Neem een kijkje op de website www.gerardhempen.nl en maak een afspraak voor een eerste ontwerp en een kopje koffie in Ter Apelkanaal (Zandberg 81, Telefoon 0599 470605).

Geschreven op

Naar het overzicht

Koken is muziek maken | Karsu

Het kookboek Karsu’s Kitchen was in 2023 het bestverkochte kookboek van Nederland. Karsu bewijst hiermee des te meer hoe getalenteerd zij... Lees meer »

Genot voor álle zintuigen

Het zijn niet alleen de verfijnde culinaire gerechten, maar juist de totaalbeleving die restaurant Novité in Son biedt, die liefhebbers... Lees meer »

Keukens voor fijnproevers

Ze delen een jarenlange vriendschap, een grote passie voor persoonlijke keukens en next level keukenapparatuur én delen hun kennis en ervaring... Lees meer »

Persoonlijke keukens

Dévies cookcompany in Haarlem creëert al meer dan negentig jaar verrassend mooie keukens. Als derde generatie aan het roer, zetten Edward... Lees meer »

Gastvrij familiebedrijf

Dévies cookcompany in Haarlem viert zijn negentigjarig jubileum. Als derde generatie aan het roer zetten Edward en Paulien het familiebedrijf... Lees meer »

Gerard Hempen Keukens van Hout uit Ter Apelkanaal maakt jouw droomkeuken werkelijkheid!

Ga je bouwen, verbouwen of verhuizen? In iedere woning hoort een leefkeuken die bij je past. Een keuken waarin je je thuis voelt, ontworpen... Lees meer »

Het optimale keukenconcept

Op een niet te missen zichtlocatie bevindt zich de showroom van bulthaup Haarlem. Het jonge bedrijf wordt gerund door Marius Alberts, een... Lees meer »

Wonen op het water | Smits Jachtmakelaardij

Geheel in lijn met de opkomende trend van waterwonen ontwaart Smits Jachtmakelaardij een stijgende belangstelling voor schepen als woonruimte.... Lees meer »

Een halve eeuw aan toewijding | Ton Scholten

Wat begon met een kleine garage vol tegels, is een halve eeuw later uitgegroeid tot een succesvolle onderneming in tegels en sanitair met... Lees meer »

Beleef je nieuwe badkamer bij Sanitair Design Center Alkmaar

Wie Sanitair Design Centre Alkmaar bezoekt, stapt in een veelzijdige showroom vol sanitair en tegels uit het luxe segment. Gelegen aan de... Lees meer »

Eco chiq

Ook op interieurgebied wordt het snel eenvoudiger om te kiezen voor meer duurzame eco-producten. Van beddengoed tot behang én met net zoveel... Lees meer »

Pilat & Pilat: Ambachtelijke meubelmakers ‘famylje’ uit Friesland

Diny. Hinke. Jehannes. Lutske. Mads. Meint. Stien. Tiemen. De namen van de modellen, verraden meteen de Friese afkomst van het meubelmerk... Lees meer »

Tussen de lakens met Goodnight

Goodnight is de grootste slaapkamer van Nederland. De winkel op Woonboulevard Cruquius telt 5000 vierkante meter en meer dan vijftig beddenmerken;... Lees meer »

Drie tips die jou minder tijd kwijt laten zijn aan het schoonmaken jouw woning

Schoonmaken is over het algemeen een klus waar we niet blij van worden. Ondanks het feit dat we hier niet blij van worden is het een klus... Lees meer »

Van visgraat tot Hongaarse punt

Wat is het verschil tussen visgraat en een Hongaarse punt? Het is één van de meest gestelde vragen die Dutzfloors krijgt. En dat is ook... Lees meer »

Slaapkenner Lisse: Goed slapen begint met een goed advies

Een goede nachtrust zorgt voor goede concentratie door de dag heen, geeft een positieve houding én zorgt ervoor dat u minder vaak ziek bent.... Lees meer »

Happy Circle: Stijlvol, duurzaam en tijdloos

Happy Circle, de plantenhanger, is een Nederlands product en merk, bedacht door Isabelle Leijser. Door het multifunctionele design en de... Lees meer »