Het optimale keukenconcept

Op een niet te missen zichtlocatie bevindt zich de showroom van bulthaup Haarlem. Het jonge bedrijf wordt gerund door Marius Alberts, een bevlogen interieurarchitect die ver gaat voor het ontwerpen van een keuken zodat die past bij de ruimte én de bewoners.

De keuken wordt steeds meer een centrale plaats in de woning. Het is dé plek waar je als gezin of met vrienden en familie samenkomt. En dat sluit perfect aan bij de visie van bulthaup Haarlem: ‘Wij ontwerpen vanuit de opvatting dat er in een keuken niet alleen wordt gekookt, maar ook wordt geleefd en genoten’, zegt Alberts. ‘De keuken als essentieel onderdeel van het interieur.’

Droomkeuken
Of je nu houdt van lichte kleuren en marmer of een loftachtige Metropolitan-stijl, met de tijdloze strakke keukenontwerpen van bulthaup kun je alle kanten op. Ons team neemt graag de tijd om samen met de klant het optimale concept te creëren. ‘Dat proces start met het stellen van de juiste vragen en te kijken wat de klant echt belangrijk vindt. Nog voordat we gaan ontwerpen weten we wat klanten verwachten van de keuken en hoe ze hem wensen te gebruiken. Door middel van 2D- en 3D-aanzichten visualiseren we de droomkeuken.’

bulthaup Haarlem Marius Alberts

De bulthaup-keukens worden gekenmerkt door Scandinavische invloeden. Het Duitse topmerk maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals geanodiseerd aluminium en prachtige houtsoorten. ‘De fineermeesters zorgen ervoor dat de houtnerven op de kastfronten perfect op elkaar aansluiten. Puur vakmanschap’, demonstreert Alberts. De bekende b2-keuken die ook in de showroom staat opgesteld is met zijn unieke ordeningsprincipe een waar kunstobject. En dan is er nog de zeer uitgebreide accessoirelijn, van lade-indelingen tot peper- en zoutstellen.

Compliment
bulthaup Haarlem onderscheidt zich met een vooruitstrevende visie op keukendesign. ‘Onlangs liet een klant ons weten dat zijn hele woonsituatie is veranderd sinds de nieuwe keuken er is. Het gezinsleven, dat zich voorheen in verschillende woonruimtes afspeelde, is nu gecentreerd rond het kookeiland en de bar. Een geweldig compliment, dat is waar we het voor doen!’

www.haarlem.bulthaup.nl

bulthaup Haarlem mooie keukens

Geschreven op

Naar het overzicht

Koken is muziek maken | Karsu

Het kookboek Karsu’s Kitchen was in 2023 het bestverkochte kookboek van Nederland. Karsu bewijst hiermee des te meer hoe getalenteerd zij... Lees meer »

Genot voor álle zintuigen

Het zijn niet alleen de verfijnde culinaire gerechten, maar juist de totaalbeleving die restaurant Novité in Son biedt, die liefhebbers... Lees meer »

Keukens voor fijnproevers

Ze delen een jarenlange vriendschap, een grote passie voor persoonlijke keukens en next level keukenapparatuur én delen hun kennis en ervaring... Lees meer »

Persoonlijke keukens

Dévies cookcompany in Haarlem creëert al meer dan negentig jaar verrassend mooie keukens. Als derde generatie aan het roer, zetten Edward... Lees meer »

Gastvrij familiebedrijf

Dévies cookcompany in Haarlem viert zijn negentigjarig jubileum. Als derde generatie aan het roer zetten Edward en Paulien het familiebedrijf... Lees meer »

Gerard Hempen Keukens van Hout uit Ter Apelkanaal maakt jouw droomkeuken werkelijkheid!

Ga je bouwen, verbouwen of verhuizen? In iedere woning hoort een leefkeuken die bij je past. Een keuken waarin je je thuis voelt, ontworpen... Lees meer »

Het optimale keukenconcept

Op een niet te missen zichtlocatie bevindt zich de showroom van bulthaup Haarlem. Het jonge bedrijf wordt gerund door Marius Alberts, een... Lees meer »