Een halve eeuw aan toewijding | Ton Scholten

Wat begon met een kleine garage vol tegels, is een halve eeuw later uitgegroeid tot een succesvolle onderneming in tegels en sanitair met ongeveer 50 medewerkers, 1.800 m2 showroom en duizenden gerealiseerde of geleverde badkamers, toiletten en tegelvloeren. Het familiebedrijf, onder leiding van de tweede generatie, broers Bob en Kick, en Pascale Scholten, is door hun ondernemersgeest, energie en toewijding uitgegroeid tot een prachtig bedrijf, waar vakmanschap na 50 jaar nog steeds hoog in het vaandel staat.

Modern en eigentijds op de vierkante centimeter
Met 50 jaar ervaring is TONSCHOLTEN. een inspiratie voor velen. Het bedrijf draagt uit dat de badkamer, toilet of tegelvloer een weerkaatsing moet zijn van stijl en comfort. Met trots is TONSCHOLTEN. gespecialiseerd in de creatie, realisatie en levering van badkamers, toiletten en tegelvloeren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en esthetiek.

Geen twee huizen zijn hetzelfde, daarom biedt het team van TONSCHOLTEN. op maat gemaakte ontwerpen die aansluiten bij de persoonlijke smaak en levensstijl van de klant. De ontwerpen combineren functionaliteit met een verfijnde esthetiek, wat resulteert in badkamers, toiletten en tegelvloeren die een oase van rust en luxe vormen. Van het eerste concept tot de laatste tegel op de vloer, zij kunnen zorgen voor een zorgvuldige uitvoering van ieder ontwerp en streven naar perfectie in elk detail.

Vooruitstrevendheid zit in het DNA
Innovatie staat al 50 jaar centraal bij TONSCHOLTEN. De nieuwste trends worden altijd omarmd, maar er wordt ook actief bijgedragen aan de ontwikkeling van nieuwe producten en ontwerpen. In de toekomst blijven ze zich focussen op innovatie, vindingrijkheid, creatie en realisatie.

Bob Scholten: “Wat ons uniek maakt, is dat wij onze mensen - van tegelzetters tot loodgieters en timmerlieden - in vaste dienst hebben. We kunnen onze klanten volledig verzorgen.”

Kick Scholten: “Dat is ook zoals onze ouders het bedrijf hebben opgezet en het werkt nog steeds uitstekend. Daarmee bewaken we onze kwaliteit, zodat het bedrijf ook over tientallen jaren nog kan blijven voortbestaan.”

Succesvol zijn, dat doe je niet alleen. Dankzij het vertrouwen van alle klanten kan TONSCHOLTEN. nu het 50-jarige jubileum vieren. Met de niet aflatende, creatieve inzet en de passie van de medewerkers en intensieve samenwerking met leveranciers, blijven zij dat in de toekomst doen.

Donderdag 8 februari 2024 viert TONSCHOLTEN. het 50-jarig bestaan. Je bent van harte welkom tussen 09:00 en 16:00 in de showroom voor een kopje koffie, taart en een kleine attentie. Westerwerf 2, 1911JA, Uitgeest. Neem ook een kijkje op de nieuwe website tonscholten.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

Wonen op het water | Smits Jachtmakelaardij

Geheel in lijn met de opkomende trend van waterwonen ontwaart Smits Jachtmakelaardij een stijgende belangstelling voor schepen als woonruimte.... Lees meer »

Een halve eeuw aan toewijding | Ton Scholten

Wat begon met een kleine garage vol tegels, is een halve eeuw later uitgegroeid tot een succesvolle onderneming in tegels en sanitair met... Lees meer »

Beleef je nieuwe badkamer bij Sanitair Design Center Alkmaar

Wie Sanitair Design Centre Alkmaar bezoekt, stapt in een veelzijdige showroom vol sanitair en tegels uit het luxe segment. Gelegen aan de... Lees meer »

Eco chiq

Ook op interieurgebied wordt het snel eenvoudiger om te kiezen voor meer duurzame eco-producten. Van beddengoed tot behang én met net zoveel... Lees meer »

Pilat & Pilat: Ambachtelijke meubelmakers ‘famylje’ uit Friesland

Diny. Hinke. Jehannes. Lutske. Mads. Meint. Stien. Tiemen. De namen van de modellen, verraden meteen de Friese afkomst van het meubelmerk... Lees meer »

Tussen de lakens met Goodnight

Goodnight is de grootste slaapkamer van Nederland. De winkel op Woonboulevard Cruquius telt 5000 vierkante meter en meer dan vijftig beddenmerken;... Lees meer »

Drie tips die jou minder tijd kwijt laten zijn aan het schoonmaken jouw woning

Schoonmaken is over het algemeen een klus waar we niet blij van worden. Ondanks het feit dat we hier niet blij van worden is het een klus... Lees meer »

Van visgraat tot Hongaarse punt

Wat is het verschil tussen visgraat en een Hongaarse punt? Het is één van de meest gestelde vragen die Dutzfloors krijgt. En dat is ook... Lees meer »

Slaapkenner Lisse: Goed slapen begint met een goed advies

Een goede nachtrust zorgt voor goede concentratie door de dag heen, geeft een positieve houding én zorgt ervoor dat u minder vaak ziek bent.... Lees meer »

Happy Circle: Stijlvol, duurzaam en tijdloos

Happy Circle, de plantenhanger, is een Nederlands product en merk, bedacht door Isabelle Leijser. Door het multifunctionele design en de... Lees meer »