Ciao Milano

Linea recta van de SuperSalone in Milaan én de tientallen showrooms van de bekende Italiaanse fabrikanten, brengt Lourens magazine het laatste meubelnieuws en de nieuwste woontrends voor 2022. In woord én beeld. Bellissima! 


Door: Monique van Empel 

NEUTRAAL KLEURENPALET 
Zitmeubelen worden dit seizoen gestoffeerd in overwegend neutrale kleuren; van wit en ecru tot beige, taupe en lichtbruin. De kleuren van kiezels, zand en aarde. Het woonbeeld is daarmee ingetogen en rustig. 

Modulair zitprogramma Litos van Cappellini. 
www.cappellini.it 

ORANJE EN BLAUW 
Accentkleuren zijn er in twee tinten die mooi combineren met het naturelle palet, maar ook samen toegepast kunnen worden: roestoranje en vergrijsd aqua. 

Cassina gaf in haar showroom, in de bekendste meubelwinkelstraat van Milaan, de Via Durini, een mooie voorstelling van hun uitnodigende banken en fauteuils Soriana; een heruitgave van de klassieker uit 1969. De gequilte kussens zijn gevat in een (contrasterend) metalen frame. 
www.cassina.com 

Verder lezen?

Altijd en overal toegang tot onze beste artiken.

Start vandaag

Word Lourens Member

Bent u al Member?

Wachtwoord vergeten?

Geschreven op

Naar het overzicht

Happy Circle: Stijlvol, duurzaam en tijdloos

Happy Circle, de plantenhanger, is een Nederlands product en merk, bedacht door Isabelle Leijser. Door het multifunctionele design en de... Lees meer »

Tussen de lakens met Goodnight

Goodnight is de grootste slaapkamer van Nederland. De winkel op Woonboulevard Cruquius telt 5000 vierkante meter en meer dan vijftig beddenmerken;... Lees meer »

Ciao Milano

Linea recta van de SuperSalone in Milaan én de tientallen showrooms van de bekende Italiaanse fabrikanten, brengt Lourens magazine het laatste... Lees meer »

Museale meesters voor vloer en bed

Het Meisje met de Parel van Vermeer. Een rivierlandschap van Cornelis Vroom. En natuurlijk prachtige bloemstillevens. Dankzij een unieke... Lees meer »

ETC Consumenteninspiratiedag

Op zondag 19 september a.s. organiseert ETC de consumenteninspiratiedag van 10.00-17.00 uur. Deze unieke gelegenheid geeft consumenten de... Lees meer »

Interieur met karakter

Your home, your story. Dat is het credo van Del Prado Maison. De interieurzaak aan de Binnenweg in Heemstede, met tevens een showroom in... Lees meer »

‘Ik hou van pure materialen’

Een goed interieur moet een bepaalde rust uitstralen en vooral heel leefbaar zijn. Dat is de visie van interieurontwerper Piet-Jan van den... Lees meer »

‘Elke stam vertelt een verhaal’

Ontwerper Carina Riezebos en Jan Blok, directeur van Blok Plaatmateriaal in Beverwijk en Ede, bundelden hun kennis en kracht voor het ontwikkelen... Lees meer »

De warmte van een houten vloer

De vloer is feitelijk het grootste ‘meubelstuk’ in je kamer en bepaalt jarenlang de sfeer en uitstraling van je huis. Dus wil je de allermooiste... Lees meer »

Kleurrijke woontrends

Trendwatchers zijn duidelijk: back-­to-nature wordt dé nieuwe trend voor 2021. Rust is het sleutelwoord. Dat zien we met name aan de kleuren... Lees meer »