LEESTIPS 

 

Uitwaaien & slapen in een mooi hotel

Wakker worden op een Waddeneiland, aan de mooie Belgische en Nederlandse kust, aan een rivier in de stad, of in het groen. Zeven lifestyle-journalisten bezochten, beschreven en fotografeerden de mooiste plekken met uitzicht over het water. Van Schiermonnikoog tot Knokke-Heist, maar ook hotels in Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen en Gent. Mooi voor jezelf, of om cadeau te doen aan iemand met wie je hoognodig een weekendje weg moet.


978 90 8301 4838 | € 22,50

Nr. 1 bestseller New York Times

De wereldberoemde ondernemer Vishen Lakhiani laat in ‘De Boeddha en de Badass’ zien dat bewust zakendoen niet alleen over mindfulness en voorzichtigheid gaat, maar ook over recalcitrant zijn en tegen de gevestigde orde aanschoppen. De Boeddha in jou wil misschien vanuit rust beslissen, maar de Badass wil verandering en creativiteit. Dit is hét boek voor de ambitieuze en rebelse ondernemer die mindfulness niet uit het oog wil verliezen.

 

978 90 2157 9221 | € 22,50

Geen blad voor de mond

Drugsproblemen, schietpartijen, demonstraties, zware georganiseerde criminaliteit en zelfs interne corruptie. In zijn nieuwe boek beschrijft Klaas Wilting, oud-woordvoerder van de Amsterdamse politie, de gevaren waar politiemensen in hun dagelijkse werk mee te maken kunnen krijgen. Dit niet alleen in zijn tijd, maar ook vandaag de dag. Hij haalt in dit boek veel warme en persoonlijke herinneringen op aan zijn tijd bij de politie, maar levert ook harde kritiek.

 

978 90 8975 5131 | € 21,99

Ultiem handboek voor ijs

In Glacerie, de nieuwste patisserie-bijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander, leer je alles over de historie en basis van ijs. De bereidingswijzen voor sorbet en sherbet, softijs, parfaits en kulfi komen stap-voor-stap aan bod. En Hidde daagt met zijn meesterstukken uit om zelf next-level ijscreaties te maken. Onmisbaar voor de serieuze thuisbakker of (semi)professional die de kunst van het ijs bereiden onder de knie wil krijgen.

 

978 90 2157 6695 | €39,99

Het is nooit te laat voor positiviteit

Vervolg van het taboedoorbrekende boek Het Duivelskind. In dit vervolg vertelt Angel van der Vecht hoe zij, na een heel donkere periode in haar leven, de kracht hervond om weer gelukkig te worden. Het is een verhaal over de impact van kindermisbruik en falende hulpverlening, maar ook over doorzettingsvermogen, zoektochten en vooral een positieve boodschap: #IkZwijgNietMeer.

 

978 90 8975 9597 | € 18,99

580 KM in je eentje

Journalist Francine Postma had stiekem genoeg van het drukke gezinsleven en besloot dat er iets moest veranderen in haar leven. Ze liep in haar eentje het oeroude pelgrimspad van Zweden naar Noorwegen. Onderweg ontmoette ze allerlei mensen, met wie ze inspirerende gesprekken voerde. Je leest niet alleen mee over haar schouder in haar dagboek, ook staat het boek vol mooie foto’s van de reis, beschrijvingen van de wandeletappes en tips voor aspirant-pelgrims.

 

978 90 8301 4852 | € 20,00

‘Lees dit boek.’ – ADELE

Bestsellerauteur Glennon Doyle laat in ‘Ongetemd leven' zien hoe vrouwen volledig en krachtig zichzelf kunnen zijn. Zou dat niet fantastisch voelen? Doyle pleit er in haar boek voor dat we de verwachtingen van de buitenwereld loslaten en ontdekken wie we echt willen zijn. Ze inspireert als nooit tevoren. Een heerlijk meeslepend verhaal over liefde, vertrouwen en overwinning.

 

978 90 2157 7111 | € 20,00

Must read over voeding en je immuunsysteem

Bestsellerauteur Marjolein Dubbers geeft in haar nieuwste boek inzicht in de voedingsmiddelen die helpen om het immuunsysteem gezond en sterk te houden. Het immuunsysteem is een verdedigingsmechanisme dat ons beschermt tegen indringers zoals virussen en bacteriën. Een optimaal werkend immuunsysteem is dus belangrijk voor onze gezondheid. ‘Voeding & Immuunsysteem’ is het tweede deel van de serie over voeding van Marjolein Dubbers. Inclusief aantrekkelijke recepten. 

 

978 90 2157 8224 | € 15,99

Allemaal lekker naar buiten

Mooie natuurgebieden, nationale parken, onverwacht inspirerende plekken midden in een stad: sinds Covid 19 weten we het: wandelen kan overal. In Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos, je moet soms alleen even weten waar. Buitenluchtleven inspireert je Nederland te ontdekken, te voet, met altijd wel een wandeling bij je in de buurt. Het boek bevat tips van wandelaars vanuit het hele land, overzichtskaarten en veel fotografie. Veters strikken, flesje water mee: allemaal lekker naar buiten.

 

978 90 8301 4821 | € 20,00

   

 

Kans maken op het boek van jouw keuze?

Vul onderstaande formulier in en maak kans op het boek van jouw keuze:

Deelname aan deze win-actie was mogelijk tot en met zondag 27 juni 2021. Winnaars krijgen een persoonlijk bericht.

Algemene voorwaarden