Colourfull Line Up

Bij rechtlijnig ligt starheid op de loer maar gecombineerd met kleur ontstaat een speels en zacht lijnenspel. 

Lamp Aura Light van Sabine Marcelis voor Established & Sons is een meer dan een meter lange cilindrische staaf waarin een LED-buis huist. Het omhulsel van doorschijnend en gekleurd hars levert een zacht lichteffect op. 

Geïnspireerd op 100 jaar Bauhaus ontwikkelde Mae Engelgeer voor het eigen label van Het Textielmuseum collectie Era. Tafelgoed met lineaire elementen en patronen in subtiele kleuren en felle, glinsterende accenten in verschillende structuren.  
Mondgeblazen schaal Filigraani, van Inga Sempé voor Iittala, dankt zijn naam aan de klassieke filigraantechniek waarin fIjne draadjes in het glas worden mee gesmolten. Met een virtuoos, gestreept object als resultaat.  
Ontwerper Pauline Deltour bedacht voor Cor loungemodule Floater, een banksysteem met hoge, beklede u-vorm welke vrij in te vullen is met een bankje, houten planken of dozen. Samen vormen de elementen een gekaderd lijnenspel.
Voor Montis ontwierp Max Lipsey de speelse en onderscheidende Perry collectie. Transparante tafels van deels geribbelde glazen panelen in uitgesproken tinten. Mét als twist een expressief randje in contrasterende kleur.  

Geplaatst op

Naar het overzicht

De kracht van licht | Versteeg Lichtstudio

Familiebedrijf Versteeg Lichtstudio in Haarlem heeft al 43 jaar ervaring met het verlichten van woonhuizen, werkplekken en hotels/restaurants.... Lees meer »

Een elegante dame

Het jaar 2020 staat in ieders geheugen gegrift: het was het eerste coronajaar. Precies dan openen interieurspecialisten René en Sophia Wansleeben... Lees meer »

Interieur van a tot z

Interieurspecialist Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en beleving, laten... Lees meer »

Buiten de lijntjes kleuren

Als hij tekent, zit hij in zijn eigen cocon. Dan verdwijnt de wereld om hem heen en is hij met zijn hoofd ín de tekening. Maar waar interieurdesigner... Lees meer »

Vakantiegevoel in huis

Je vindt er dingen die je nergens anders vindt en een sfeer waardoor je je even buiten Nederland waant. Dat had Jet van Basten Batenburg... Lees meer »

Meer dan een mooi ontwerp

Cecilia Kollross is in Brazilië geboren en opgegroeid. Daar heeft ze architectuur en stedenbouw gestudeerd. In Nederland heeft ze bij de... Lees meer »

Retrodeuren in Zoetermeer

Retrodeuren voor mensen die mooie deuren wensen. De specialist Retrodeuren.nl is dé specialist als het om stalen deuren gaat. Denk hierbij... Lees meer »

Een interieur dat rust brengt

Niets is zo persoonlijk als de inrichting van je huis. Hoe fijn is het dan om het interieurdesign over te laten aan twee specialisten die... Lees meer »

Zomertijd

Zomertijd! Dagen waarin het leven binnen en buiten ontspannen in elkaar overvloeit. Eindeloos genieten met duurzaam tuinmeubilair wat lang... Lees meer »

Lovely landscape

De natuur, een oneindige inspiratiebron! Van vertrouwde natuurverschijnselen in de vorm van golven en wolken, tot verstilde momentopnames... Lees meer »

Colourfull Line Up

Bij rechtlijnig ligt starheid op de loer maar gecombineerd met kleur ontstaat een speels en zacht lijnenspel. Lamp Aura Light van Sabine... Lees meer »

Beleef je nieuwe badkamer bij Sanitair Design Center Alkmaar

Wie Sanitair Design Centre Alkmaar bezoekt, stapt in een veelzijdige showroom vol sanitair en tegels uit het luxe segment. Gelegen aan de... Lees meer »