Colourfull Line Up

Bij rechtlijnig ligt starheid op de loer maar gecombineerd met kleur ontstaat een speels en zacht lijnenspel. 

Lamp Aura Light van Sabine Marcelis voor Established & Sons is een meer dan een meter lange cilindrische staaf waarin een LED-buis huist. Het omhulsel van doorschijnend en gekleurd hars levert een zacht lichteffect op. 

Geïnspireerd op 100 jaar Bauhaus ontwikkelde Mae Engelgeer voor het eigen label van Het Textielmuseum collectie Era. Tafelgoed met lineaire elementen en patronen in subtiele kleuren en felle, glinsterende accenten in verschillende structuren.  
Mondgeblazen schaal Filigraani, van Inga Sempé voor Iittala, dankt zijn naam aan de klassieke filigraantechniek waarin fIjne draadjes in het glas worden mee gesmolten. Met een virtuoos, gestreept object als resultaat.  
Ontwerper Pauline Deltour bedacht voor Cor loungemodule Floater, een banksysteem met hoge, beklede u-vorm welke vrij in te vullen is met een bankje, houten planken of dozen. Samen vormen de elementen een gekaderd lijnenspel.
Voor Montis ontwierp Max Lipsey de speelse en onderscheidende Perry collectie. Transparante tafels van deels geribbelde glazen panelen in uitgesproken tinten. Mét als twist een expressief randje in contrasterende kleur.  

Geschreven op

Naar het overzicht

Lovely landscape

De natuur, een oneindige inspiratiebron! Van vertrouwde natuurverschijnselen in de vorm van golven en wolken, tot verstilde momentopnames... Lees meer »

Colourfull Line Up

Bij rechtlijnig ligt starheid op de loer maar gecombineerd met kleur ontstaat een speels en zacht lijnenspel. Lamp Aura Light van Sabine... Lees meer »

Beleef je nieuwe badkamer bij Sanitair Design Center Alkmaar

Wie Sanitair Design Centre Alkmaar bezoekt, stapt in een veelzijdige showroom vol sanitair en tegels uit het luxe segment. Gelegen aan de... Lees meer »

Interieur trend 2023

Nieuw! VIPP beige Het Deense designmerk Vipp is met haar stoere accessoirelijn ook beschikbaar in beige/zandkleurig. De matte poedercoating... Lees meer »

Materiaal met een verhaal

Wie zijn hart volgt, leeft zijn legende. Ontwerper Ruben van Megen doet niets liever dan toveren met vormen en materialen. Dit leidt tot... Lees meer »

Ervaar wat wonen en slapen is!

Meubelzaak Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en service. Thuis is dé... Lees meer »

Interieurs met een ziel

Ze hebben elkaar in het werk ontmoet en zijn inmiddels twaalf jaar een onafscheidelijk duo. Ze delen, behalve de liefde voor elkaar, een... Lees meer »

De kunst van het kleed

‘Ik schat dat er in Iran nog zeker tien miljoen kleden opgestapeld liggen, wachtend op een koper. Unieke, handgeknoopte vloerkleden van... Lees meer »

Het buitenleven leuk maken

Een oer-Hollands designmerk voor het buitenleven verovert de outdoorbranche. Sinds 2017 heeft Bubalou haar positie als lifestyle merk met... Lees meer »

Occhio breidt de met prijzen overladen armaturenreeks Mito uit met een bijzondere highlight

Iconisch, sculpturaal, expressief – Mito aura zweeft in het centrum van de ruimte. Met zijn karakteristiek ringvormig uplight en het krachtig... Lees meer »