Beleef je nieuwe badkamer bij Sanitair Design Center Alkmaar

Wie Sanitair Design Centre Alkmaar bezoekt, stapt in een veelzijdige showroom vol sanitair en tegels uit het luxe segment. Gelegen aan de rand van het centrum van Alkmaar, met gratis parkeergelegenheid voor de deur, biedt het experience centre dan ook alles om een zorgvuldige keuze te maken.

De ervaren en kundige medewerkers laten je graag kennismaken met de vier verschillende stijlen die wij geselecteerd hebben. Houd je van een combinatie tussen modern en oud en tal van kleuren die elkaar versterken, zoals rozerood, zachtgrijs en felgroen, dan past ‘eclectisch’ jou het best. ‘Urban chic’ staat voor een mix van diverse, en soms tegengestelde, stijlen, met een knipoog naar de moderne en industriële stijl waarin antraciet, bruin, beige en zwart veel gebruikte kleuren zijn. Scandinavië meets Japan bij ‘Japandi’. Een minimalistische stijl met gebruikmaking van natuurlijke materialen. Zand-, hout- en witkleuren vormen de basis. Een modern-klassieke stijl vind je in ‘gentleman classic’. Kwaliteit staat ook hierbij hoog in het vaandel. Sierlijke details, tijdloos vakmanschap en symmetrie staan centraal. Het zwart, donkerblauw, donkergroen, wit en donker hout geven de stijl een echte mannelijke touch.

 

Persoonlijk moodboard en 3D-experience
Op het tekenbord in het experience centre kies je welke stijl jou het meest aanspreekt. Door uitgebreid door de showroom te lopen, krijg je alvast een voorproefje van de vele mogelijkheden. De sanitair-deskundigen van Sanitair Design Center denken daarbij graag met je mee en laten je de nieuwste trends ontdekken. De showroom bestaat uit drie verdiepingen en biedt ruimte aan een groot en breed assortiment van nationale en internationale merken die een ware beleving van jouw badkamer maken. Laat je verrassen door wat de verschillende stijlen te bieden hebben en dompel je onder in de luxe en uitgebreide collectie wand- en vloertegels, sanitair en accessoires van verschillende premium merken. Binnen het assortiment vallen hoogkwalitatieve, exclusieve lijnen, zoals Axor, GESSI, Antonio Lupi, Porcelanosa, Dornbracht en

De medewerkers gaan vervolgens met jouw voorkeuren aan de slag. Tijdens een vervolgafspraak krijg je de kans om echt te ervaren hoe jouw nieuwe badkamer eruit kan komen te zien. Jouw wensen vormen de basis van een moodboard: een verzameling van door jou uitgezochte tegels, meubels, kranen en andere design-items. Zo zie je direct of de combinatie je aanspreekt. Het ontwerp beleef je nog beter dankzij een 3D-ervaring. Loop met een 3D-bril door de ruimte en zie precies hoe jouw badkamer eruit komt te zien. Zo weet je zeker dat je een keuze maakt die past bij jouw smaak!

Geplaatst op

Naar het overzicht

De kracht van licht

Familiebedrijf Versteeg Lichtstudio in Haarlem heeft al 43 jaar ervaring met het verlichten van woonhuizen, werkplekken en hotels/restaurants.... Lees meer »

Een elegante dame

Het jaar 2020 staat in ieders geheugen gegrift: het was het eerste coronajaar. Precies dan openen interieurspecialisten René en Sophia Wansleeben... Lees meer »

Interieur van a tot z

Interieurspecialist Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en beleving, laten... Lees meer »

Buiten de lijntjes kleuren

Als hij tekent, zit hij in zijn eigen cocon. Dan verdwijnt de wereld om hem heen en is hij met zijn hoofd ín de tekening. Maar waar interieurdesigner... Lees meer »

Vakantiegevoel in huis

Je vindt er dingen die je nergens anders vindt en een sfeer waardoor je je even buiten Nederland waant. Dat had Jet van Basten Batenburg... Lees meer »

Meer dan een mooi ontwerp

Cecilia Kollross is in Brazilië geboren en opgegroeid. Daar heeft ze architectuur en stedenbouw gestudeerd. In Nederland heeft ze bij de... Lees meer »

Retrodeuren in Zoetermeer

Retrodeuren voor mensen die mooie deuren wensen. De specialist Retrodeuren.nl is dé specialist als het om stalen deuren gaat. Denk hierbij... Lees meer »

Een interieur dat rust brengt

Niets is zo persoonlijk als de inrichting van je huis. Hoe fijn is het dan om het interieurdesign over te laten aan twee specialisten die... Lees meer »

Zomertijd

Zomertijd! Dagen waarin het leven binnen en buiten ontspannen in elkaar overvloeit. Eindeloos genieten met duurzaam tuinmeubilair wat lang... Lees meer »

Lovely landscape

De natuur, een oneindige inspiratiebron! Van vertrouwde natuurverschijnselen in de vorm van golven en wolken, tot verstilde momentopnames... Lees meer »

Colourfull Line Up

Bij rechtlijnig ligt starheid op de loer maar gecombineerd met kleur ontstaat een speels en zacht lijnenspel. Lamp Aura Light van Sabine... Lees meer »

Beleef je nieuwe badkamer bij Sanitair Design Center Alkmaar

Wie Sanitair Design Centre Alkmaar bezoekt, stapt in een veelzijdige showroom vol sanitair en tegels uit het luxe segment. Gelegen aan de... Lees meer »

Buiten is het nieuwe binnen | Veldman Zonwering

In elk jaargetijde en op ieder moment ontspannen buiten kunnen zitten, omringd door comfort en stijl. Dat kan met de hulp van Veldman Zonwering... Lees meer »

Wonen op het water | Smits Jachtmakelaardij

Geheel in lijn met de opkomende trend van waterwonen ontwaart Smits Jachtmakelaardij een stijgende belangstelling voor schepen als woonruimte.... Lees meer »

Een halve eeuw aan toewijding | Ton Scholten

Wat begon met een kleine garage vol tegels, is een halve eeuw later uitgegroeid tot een succesvolle onderneming in tegels en sanitair met... Lees meer »

Beleef je nieuwe badkamer bij Sanitair Design Center Alkmaar

Wie Sanitair Design Centre Alkmaar bezoekt, stapt in een veelzijdige showroom vol sanitair en tegels uit het luxe segment. Gelegen aan de... Lees meer »

Eco chiq

Ook op interieurgebied wordt het snel eenvoudiger om te kiezen voor meer duurzame eco-producten. Van beddengoed tot behang én met net zoveel... Lees meer »

Pilat & Pilat: Ambachtelijke meubelmakers ‘famylje’ uit Friesland

Diny. Hinke. Jehannes. Lutske. Mads. Meint. Stien. Tiemen. De namen van de modellen, verraden meteen de Friese afkomst van het meubelmerk... Lees meer »

Tussen de lakens met Goodnight

Goodnight is de grootste slaapkamer van Nederland. De winkel op Woonboulevard Cruquius telt 5000 vierkante meter en meer dan vijftig beddenmerken;... Lees meer »

Drie tips die jou minder tijd kwijt laten zijn aan het schoonmaken jouw woning

Schoonmaken is over het algemeen een klus waar we niet blij van worden. Ondanks het feit dat we hier niet blij van worden is het een klus... Lees meer »

Van visgraat tot Hongaarse punt

Wat is het verschil tussen visgraat en een Hongaarse punt? Het is één van de meest gestelde vragen die Dutzfloors krijgt. En dat is ook... Lees meer »

Slaapkenner Lisse: Goed slapen begint met een goed advies

Een goede nachtrust zorgt voor goede concentratie door de dag heen, geeft een positieve houding én zorgt ervoor dat u minder vaak ziek bent.... Lees meer »

Happy Circle: Stijlvol, duurzaam en tijdloos

Happy Circle, de plantenhanger, is een Nederlands product en merk, bedacht door Isabelle Leijser. Door het multifunctionele design en de... Lees meer »

Ervaar wat wonen is!

Meubelzaak Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en service. Thuis is dé... Lees meer »