Lovely landscape

De natuur, een oneindige inspiratiebron! Van vertrouwde natuurverschijnselen in de vorm van golven en wolken, tot verstilde momentopnames zoals ochtendmist. 

De koperen bladen van aluminium bijzettafels Strap van Paola Lenti zijn door kunstenares Alessandra Malfatti stuk voor stuk handmatig geëmailleerd in unieke kleuren, wat elk oppervlak een exclusieve tekening geeft met natuurlijk karakter. 
Kleed Cloud9 van Facne Design Studio voor Massimo is een poëtische momentopname van wolken, verfijnd uitgewerkt met verschillende poolhoogtes en blouclé weeftechniek voor extra zachte luxe. Handgeweven en -getuft van 100% Nieuw-Zeelandse wol. 
De tie & dye techniek waarmee de voorkant van sierkussen Gradient uit de Wonderlust Collectievan Mrs.me bewerkt is, creert een patroon van vage lijnen zoals het uitzicht over de velden op een mistige morgen. 
De organisch gevormde elementen van lage modulebank Asmara, een ontwerp van Bernard Govin uit 1968 voor Ligne Roset, lijken samen golven te vormen waarop het menselijk lichaam ontspannen kan meedeinen. 
Kapstok Forest for the Trees van Ineke Hans voor Van Esch bestaat uit één enkele metalen plaat. Met een laser zijn er twee losse delen gesneden welke in elkaar geschoven als puzzelstukken samen een boom vormen. 

Geschreven op

Naar het overzicht

Vakantiegevoel in huis

Je vindt er dingen die je nergens anders vindt en een sfeer waardoor je je even buiten Nederland waant. Dat had Jet van Basten Batenburg... Lees meer »

Meer dan een mooi ontwerp

Cecilia Kollross is in Brazilië geboren en opgegroeid. Daar heeft ze architectuur en stedenbouw gestudeerd. In Nederland heeft ze bij de... Lees meer »

Retrodeuren in Zoetermeer

Retrodeuren voor mensen die mooie deuren wensen. De specialist Retrodeuren.nl is dé specialist als het om stalen deuren gaat. Denk hierbij... Lees meer »

Een interieur dat rust brengt

Niets is zo persoonlijk als de inrichting van je huis. Hoe fijn is het dan om het interieurdesign over te laten aan twee specialisten die... Lees meer »

Zomertijd

Zomertijd! Dagen waarin het leven binnen en buiten ontspannen in elkaar overvloeit. Eindeloos genieten met duurzaam tuinmeubilair wat lang... Lees meer »

Lovely landscape

De natuur, een oneindige inspiratiebron! Van vertrouwde natuurverschijnselen in de vorm van golven en wolken, tot verstilde momentopnames... Lees meer »

Colourfull Line Up

Bij rechtlijnig ligt starheid op de loer maar gecombineerd met kleur ontstaat een speels en zacht lijnenspel. Lamp Aura Light van Sabine... Lees meer »

Beleef je nieuwe badkamer bij Sanitair Design Center Alkmaar

Wie Sanitair Design Centre Alkmaar bezoekt, stapt in een veelzijdige showroom vol sanitair en tegels uit het luxe segment. Gelegen aan de... Lees meer »

Interieur trend 2023

Nieuw! VIPP beige Het Deense designmerk Vipp is met haar stoere accessoirelijn ook beschikbaar in beige/zandkleurig. De matte poedercoating... Lees meer »

Materiaal met een verhaal

Wie zijn hart volgt, leeft zijn legende. Ontwerper Ruben van Megen doet niets liever dan toveren met vormen en materialen. Dit leidt tot... Lees meer »