Lovely landscape

De natuur, een oneindige inspiratiebron! Van vertrouwde natuurverschijnselen in de vorm van golven en wolken, tot verstilde momentopnames zoals ochtendmist. 

De koperen bladen van aluminium bijzettafels Strap van Paola Lenti zijn door kunstenares Alessandra Malfatti stuk voor stuk handmatig geëmailleerd in unieke kleuren, wat elk oppervlak een exclusieve tekening geeft met natuurlijk karakter. 
Kleed Cloud9 van Facne Design Studio voor Massimo is een poëtische momentopname van wolken, verfijnd uitgewerkt met verschillende poolhoogtes en blouclé weeftechniek voor extra zachte luxe. Handgeweven en -getuft van 100% Nieuw-Zeelandse wol. 
De tie & dye techniek waarmee de voorkant van sierkussen Gradient uit de Wonderlust Collectievan Mrs.me bewerkt is, creert een patroon van vage lijnen zoals het uitzicht over de velden op een mistige morgen. 
De organisch gevormde elementen van lage modulebank Asmara, een ontwerp van Bernard Govin uit 1968 voor Ligne Roset, lijken samen golven te vormen waarop het menselijk lichaam ontspannen kan meedeinen. 
Kapstok Forest for the Trees van Ineke Hans voor Van Esch bestaat uit één enkele metalen plaat. Met een laser zijn er twee losse delen gesneden welke in elkaar geschoven als puzzelstukken samen een boom vormen. 

Geschreven op

Naar het overzicht

Lovely landscape

De natuur, een oneindige inspiratiebron! Van vertrouwde natuurverschijnselen in de vorm van golven en wolken, tot verstilde momentopnames... Lees meer »

Colourfull Line Up

Bij rechtlijnig ligt starheid op de loer maar gecombineerd met kleur ontstaat een speels en zacht lijnenspel. Lamp Aura Light van Sabine... Lees meer »

Beleef je nieuwe badkamer bij Sanitair Design Center Alkmaar

Wie Sanitair Design Centre Alkmaar bezoekt, stapt in een veelzijdige showroom vol sanitair en tegels uit het luxe segment. Gelegen aan de... Lees meer »

Interieur trend 2023

Nieuw! VIPP beige Het Deense designmerk Vipp is met haar stoere accessoirelijn ook beschikbaar in beige/zandkleurig. De matte poedercoating... Lees meer »

Materiaal met een verhaal

Wie zijn hart volgt, leeft zijn legende. Ontwerper Ruben van Megen doet niets liever dan toveren met vormen en materialen. Dit leidt tot... Lees meer »

Ervaar wat wonen en slapen is!

Meubelzaak Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en service. Thuis is dé... Lees meer »

Interieurs met een ziel

Ze hebben elkaar in het werk ontmoet en zijn inmiddels twaalf jaar een onafscheidelijk duo. Ze delen, behalve de liefde voor elkaar, een... Lees meer »

De kunst van het kleed

‘Ik schat dat er in Iran nog zeker tien miljoen kleden opgestapeld liggen, wachtend op een koper. Unieke, handgeknoopte vloerkleden van... Lees meer »

Het buitenleven leuk maken

Een oer-Hollands designmerk voor het buitenleven verovert de outdoorbranche. Sinds 2017 heeft Bubalou haar positie als lifestyle merk met... Lees meer »

Occhio breidt de met prijzen overladen armaturenreeks Mito uit met een bijzondere highlight

Iconisch, sculpturaal, expressief – Mito aura zweeft in het centrum van de ruimte. Met zijn karakteristiek ringvormig uplight en het krachtig... Lees meer »