Ervaar wat wonen en slapen is!

Meubelzaak Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en service. Thuis is dé veilige plek geworden waar we leven, ontspannen, werken en elkaar ontmoeten. Hun klanten realiseren zich dat steeds meer en komen nu vaak voor het totaalplaatje: niet alleen losse meubelen, maar juist een compleet interieur, inclusief kleuradvies en aankleding.

Persoonlijke aandacht
‘Met kleine vernieuwingen kan al een groot verschil worden gemaakt’, benadrukt Jelle. ‘Dus of het nu gaat om een complete make-over van de woonkamer, of een klein project: wij helpen graag. Dat begint met goed luisteren naar wat een klant wil. Iedereen heeft namelijk een andere kijk op interieurbeleving. Daar nemen we de tijd voor, want interieur is emotie. Vervolgens maken we een totaaladvies, dat bij de wensen past. We leggen een aantal keuzes voor van meubelen, accessoires en kleuren. Ook voor de wanden, de raamdecoratie en vloeren. Wat de klant in gedachte had, vertalen we naar een verrassend en uniek voorstel, dat volgens veel klanten vaak hun verwachting overstijgt.’

3D impressie
‘Klanten krijgen van ons altijd het advies om foto’s en plattegronden van hun huis mee te nemen’, gaat Ria verder. ‘Zo krijgen we een goede indruk van de bestaande situatie of nieuwbouw. Die gebruiken we om het plan in 3D te presenteren, zodat klanten kunnen zien hoe de meubelen en kleuren bij hen thuis staan. Met speciale 3D-software maken wij fotorealistische impressies waarop vanuit verschillende standpunten precies te zien is hoe die bank of dat bed in de eigen woon- of slaapkamer staat. Of een compleet nieuw interieur natuurlijk. Een nieuwe inrichting hoeft overigens niet altijd kostbaar te zijn. Ook met beperkte middelen kunnen wij een heel mooi interieur samenstellen.’

Dealer van kwaliteitsmerken
De kwaliteit en creativiteit van Prummel blijven niet onopgemerkt. Veel klanten zijn het bedrijf al generaties trouw. Dat geldt eveneens voor de interieurstylisten en andere medewerkers. Jelle: ‘In totaal loopt hier honderdvijftig jaar ervaring rond. We hebben een voorkeur voor kwaliteitsmerken, zoals Passe Partout en Keijser&Co. Die laatste heeft het Hotel Chique totaalconcept; een collectie met heel veel mogelijkheden, waaronder maatwerk. In onze showroom staat een brede keuze van dit merk, maar mocht dat niet toereikend zijn, dan gaan we met de klant graag naar het ETC Design Center Europe in Culemborg. Daar is hun complete collectie van onder meer wand- en zitmeubelen te zien.’

Ontzorgen
‘De service van Prummel gaat verder dan de aanschaf van meubelen of het uitzoeken van een nieuwe stijl’, benadrukt Jelle. ‘Wij regelen alles van A tot en mét Z; van het schilderen en behangen, tot het monteren en het op de goede plaats zetten van alle meubelen. Het stylen verzorgen wij eveneens graag. U hoeft dus zelf niets te doen, behalve genieten van het eindresultaat!’

 

POSTSTRAAT 33 • STADSKANAAL
T 0599 622441 • WWW.PRUMMELMEUBELEN.NL

Geschreven op

Naar het overzicht

Ervaar wat wonen en slapen is!

Meubelzaak Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en service. Thuis is dé... Lees meer »

Interieurs met een ziel

Ze hebben elkaar in het werk ontmoet en zijn inmiddels twaalf jaar een onafscheidelijk duo. Ze delen, behalve de liefde voor elkaar, een... Lees meer »

De kunst van het kleed

‘Ik schat dat er in Iran nog zeker tien miljoen kleden opgestapeld liggen, wachtend op een koper. Unieke, handgeknoopte vloerkleden van... Lees meer »

Het buitenleven leuk maken

Een oer-Hollands designmerk voor het buitenleven verovert de outdoorbranche. Sinds 2017 heeft Bubalou haar positie als lifestyle merk met... Lees meer »

Occhio breidt de met prijzen overladen armaturenreeks Mito uit met een bijzondere highlight

Iconisch, sculpturaal, expressief – Mito aura zweeft in het centrum van de ruimte. Met zijn karakteristiek ringvormig uplight en het krachtig... Lees meer »

DePadova Flagshipstore door Studio van ‘t wout

Een primeur voor Nederland; DePadova Flagshipstore is nu te vinden in Den Haag. Studio van ʼt Wout haalde deze Italiaanse design meubelen... Lees meer »

Van visgraat tot Hongaarse punt

Wat is het verschil tussen visgraat en een Hongaarse punt? Het is één van de meest gestelde vragen die Dutzfloors krijgt. En dat is ook... Lees meer »

Slaapkenner Lisse: Goed slapen begint met een goed advies

Een goede nachtrust zorgt voor goede concentratie door de dag heen, geeft een positieve houding én zorgt ervoor dat u minder vaak ziek bent.... Lees meer »

(Brand)stof tot nadenken

Of je nu wel of geen schoorsteen hebt. Wel of niet op gas of hout kunt, wilt of mag stoken. Met de nieuwe hybride en elektrische MatriX-haarden,... Lees meer »

Keukens voor fijnproevers

Ze delen een jarenlange vriendschap, een grote passie voor persoonlijke keukens en next level keukenapparatuur én delen hun kennis en ervaring... Lees meer »