Ervaar wat wonen en slapen is!

Meubelzaak Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en service. Thuis is dé veilige plek geworden waar we leven, ontspannen, werken en elkaar ontmoeten. Hun klanten realiseren zich dat steeds meer en komen nu vaak voor het totaalplaatje: niet alleen losse meubelen, maar juist een compleet interieur, inclusief kleuradvies en aankleding.

Persoonlijke aandacht
‘Met kleine vernieuwingen kan al een groot verschil worden gemaakt’, benadrukt Jelle. ‘Dus of het nu gaat om een complete make-over van de woonkamer, of een klein project: wij helpen graag. Dat begint met goed luisteren naar wat een klant wil. Iedereen heeft namelijk een andere kijk op interieurbeleving. Daar nemen we de tijd voor, want interieur is emotie. Vervolgens maken we een totaaladvies, dat bij de wensen past. We leggen een aantal keuzes voor van meubelen, accessoires en kleuren. Ook voor de wanden, de raamdecoratie en vloeren. Wat de klant in gedachte had, vertalen we naar een verrassend en uniek voorstel, dat volgens veel klanten vaak hun verwachting overstijgt.’

3D impressie
‘Klanten krijgen van ons altijd het advies om foto’s en plattegronden van hun huis mee te nemen’, gaat Ria verder. ‘Zo krijgen we een goede indruk van de bestaande situatie of nieuwbouw. Die gebruiken we om het plan in 3D te presenteren, zodat klanten kunnen zien hoe de meubelen en kleuren bij hen thuis staan. Met speciale 3D-software maken wij fotorealistische impressies waarop vanuit verschillende standpunten precies te zien is hoe die bank of dat bed in de eigen woon- of slaapkamer staat. Of een compleet nieuw interieur natuurlijk. Een nieuwe inrichting hoeft overigens niet altijd kostbaar te zijn. Ook met beperkte middelen kunnen wij een heel mooi interieur samenstellen.’

Dealer van kwaliteitsmerken
De kwaliteit en creativiteit van Prummel blijven niet onopgemerkt. Veel klanten zijn het bedrijf al generaties trouw. Dat geldt eveneens voor de interieurstylisten en andere medewerkers. Jelle: ‘In totaal loopt hier honderdvijftig jaar ervaring rond. We hebben een voorkeur voor kwaliteitsmerken, zoals Passe Partout en Keijser&Co. Die laatste heeft het Hotel Chique totaalconcept; een collectie met heel veel mogelijkheden, waaronder maatwerk. In onze showroom staat een brede keuze van dit merk, maar mocht dat niet toereikend zijn, dan gaan we met de klant graag naar het ETC Design Center Europe in Culemborg. Daar is hun complete collectie van onder meer wand- en zitmeubelen te zien.’

Ontzorgen
‘De service van Prummel gaat verder dan de aanschaf van meubelen of het uitzoeken van een nieuwe stijl’, benadrukt Jelle. ‘Wij regelen alles van A tot en mét Z; van het schilderen en behangen, tot het monteren en het op de goede plaats zetten van alle meubelen. Het stylen verzorgen wij eveneens graag. U hoeft dus zelf niets te doen, behalve genieten van het eindresultaat!’

 

POSTSTRAAT 33 • STADSKANAAL
T 0599 622441 • WWW.PRUMMELMEUBELEN.NL

Geschreven op

Naar het overzicht

De kracht van licht

Familiebedrijf Versteeg Lichtstudio in Haarlem heeft al 43 jaar ervaring met het verlichten van woonhuizen, werkplekken en hotels/restaurants.... Lees meer »

Een elegante dame

Het jaar 2020 staat in ieders geheugen gegrift: het was het eerste coronajaar. Precies dan openen interieurspecialisten René en Sophia Wansleeben... Lees meer »

Interieur van a tot z

Interieurspecialist Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en beleving, laten... Lees meer »

Buiten de lijntjes kleuren

Als hij tekent, zit hij in zijn eigen cocon. Dan verdwijnt de wereld om hem heen en is hij met zijn hoofd ín de tekening. Maar waar interieurdesigner... Lees meer »

Vakantiegevoel in huis

Je vindt er dingen die je nergens anders vindt en een sfeer waardoor je je even buiten Nederland waant. Dat had Jet van Basten Batenburg... Lees meer »

Meer dan een mooi ontwerp

Cecilia Kollross is in Brazilië geboren en opgegroeid. Daar heeft ze architectuur en stedenbouw gestudeerd. In Nederland heeft ze bij de... Lees meer »

Retrodeuren in Zoetermeer

Retrodeuren voor mensen die mooie deuren wensen. De specialist Retrodeuren.nl is dé specialist als het om stalen deuren gaat. Denk hierbij... Lees meer »

Een interieur dat rust brengt

Niets is zo persoonlijk als de inrichting van je huis. Hoe fijn is het dan om het interieurdesign over te laten aan twee specialisten die... Lees meer »

Zomertijd

Zomertijd! Dagen waarin het leven binnen en buiten ontspannen in elkaar overvloeit. Eindeloos genieten met duurzaam tuinmeubilair wat lang... Lees meer »

Lovely landscape

De natuur, een oneindige inspiratiebron! Van vertrouwde natuurverschijnselen in de vorm van golven en wolken, tot verstilde momentopnames... Lees meer »