De warmte van een houten vloer

De vloer is feitelijk het grootste ‘meubelstuk’ in je kamer en bepaalt jarenlang de sfeer en uitstraling van je huis. Dus wil je de allermooiste basis, waar je elke dag weer blij van wordt: een vloer van natuurlijk eikenhout.

‘Een eikenhouten vloer is tijdloos en past bij verschillende interieurstijlen. Van modern tot klassiek’, vertelt Hedwig van Dutzfloors. ‘Hout is van nature een warm product en voelt het hele jaar door lekker aan de voeten, zeker in combinatie met vloerverwarming. Wij zijn gespecialiseerd in duoplankvloeren, met een onderlaag van watervast berkenmultiplex. Hierdoor werkt het hout nauwelijks en is het perfect te combineren met vloerverwarming. Dit alles met een uitstekend rendement.’

Dutzfloors eiken vloeren lourens magazine_13433 Dutzfloors eiken vloeren lourens magazine_7884 Dutzfloors eiken vloeren lourens magazine_13566

Eenvoudig onderhoud

‘Ook wat betreft onderhoud hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan’, zo gaat Joop-Jan verder. ‘Een houten vloer vraagt weinig onderhoud. Voor een lange levensduur is het voldoende om een geoliede vloer eens per jaar in de onderhoudsolie te zetten. Een gelakte of UV-behandelde vloer dweil je eens in de twee tot vier weken met parketzeep. Zo is een houten vloer dus ook prima geschikt voor huishoudens met kleine kinderen of huisdieren.’

Duurzaam eiken

Dutzfloors gebruikt uitsluitend hoogwaardig Europees eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. Hedwig, vol enthousiasme: ‘Deze houtsoort is prachtig, sterk en duurzaam. Een houten vloer gaat makkelijk zo’n veertig jaar mee. En het grootste voordeel? Je kunt er alle kanten mee op, van brede planken tot visgraatmotief. En als je je interieur verandert, dan kun je de vloer simpel mee veranderen door deze te schuren of een andere tint te geven.’

Tevreden klanten

Klanten zijn erg te spreken over de vakkennis en hoogwaardige kwaliteit van Dutzfloors. ‘De basis voor ons is dat onze vloeren naar de wensen van de klant worden gemaakt’, laat Hedwig weten. ‘Goed luisteren naar hun eisen en wensen is ons credo. Uit het hele land komen mensen naar Beetsterzwaag. Op onze website kun je ons brede aanbod rustig bekijken. Ook vind je er uitgebreide informatie over het leggen, de behandelingen en prijsopgaven. En hak je de knoop door? Dan komen onze ervaren vakmensen de vloer thuis leggen. Daarna rest je nog maar een ding: eindeloos genieten.’

 

BEETSTERWEG 9

9244 GC BEETSTERZWAAG

T 05 12 212414

WWW.DUTZFLOORS.COMGeschreven op

Naar het overzicht

De kracht van licht

Familiebedrijf Versteeg Lichtstudio in Haarlem heeft al 43 jaar ervaring met het verlichten van woonhuizen, werkplekken en hotels/restaurants.... Lees meer »

Een elegante dame

Het jaar 2020 staat in ieders geheugen gegrift: het was het eerste coronajaar. Precies dan openen interieurspecialisten René en Sophia Wansleeben... Lees meer »

Interieur van a tot z

Interieurspecialist Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en beleving, laten... Lees meer »

Buiten de lijntjes kleuren

Als hij tekent, zit hij in zijn eigen cocon. Dan verdwijnt de wereld om hem heen en is hij met zijn hoofd ín de tekening. Maar waar interieurdesigner... Lees meer »

Vakantiegevoel in huis

Je vindt er dingen die je nergens anders vindt en een sfeer waardoor je je even buiten Nederland waant. Dat had Jet van Basten Batenburg... Lees meer »

Meer dan een mooi ontwerp

Cecilia Kollross is in Brazilië geboren en opgegroeid. Daar heeft ze architectuur en stedenbouw gestudeerd. In Nederland heeft ze bij de... Lees meer »

Retrodeuren in Zoetermeer

Retrodeuren voor mensen die mooie deuren wensen. De specialist Retrodeuren.nl is dé specialist als het om stalen deuren gaat. Denk hierbij... Lees meer »

Een interieur dat rust brengt

Niets is zo persoonlijk als de inrichting van je huis. Hoe fijn is het dan om het interieurdesign over te laten aan twee specialisten die... Lees meer »

Zomertijd

Zomertijd! Dagen waarin het leven binnen en buiten ontspannen in elkaar overvloeit. Eindeloos genieten met duurzaam tuinmeubilair wat lang... Lees meer »

Lovely landscape

De natuur, een oneindige inspiratiebron! Van vertrouwde natuurverschijnselen in de vorm van golven en wolken, tot verstilde momentopnames... Lees meer »