De warmte van een houten vloer

De vloer is feitelijk het grootste ‘meubelstuk’ in je kamer en bepaalt jarenlang de sfeer en uitstraling van je huis. Dus wil je de allermooiste basis, waar je elke dag weer blij van wordt: een vloer van natuurlijk eikenhout.

‘Een eikenhouten vloer is tijdloos en past bij verschillende interieurstijlen. Van modern tot klassiek’, vertelt Hedwig van Dutzfloors. ‘Hout is van nature een warm product en voelt het hele jaar door lekker aan de voeten, zeker in combinatie met vloerverwarming. Wij zijn gespecialiseerd in duoplankvloeren, met een onderlaag van watervast berkenmultiplex. Hierdoor werkt het hout nauwelijks en is het perfect te combineren met vloerverwarming. Dit alles met een uitstekend rendement.’

Dutzfloors eiken vloeren lourens magazine_7884 Dutzfloors eiken vloeren lourens magazine_13566 Dutzfloors eiken vloeren lourens magazine_13433

Eenvoudig onderhoud

‘Ook wat betreft onderhoud hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan’, zo gaat Joop-Jan verder. ‘Een houten vloer vraagt weinig onderhoud. Voor een lange levensduur is het voldoende om een geoliede vloer eens per jaar in de onderhoudsolie te zetten. Een gelakte of UV-behandelde vloer dweil je eens in de twee tot vier weken met parketzeep. Zo is een houten vloer dus ook prima geschikt voor huishoudens met kleine kinderen of huisdieren.’

Duurzaam eiken

Dutzfloors gebruikt uitsluitend hoogwaardig Europees eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. Hedwig, vol enthousiasme: ‘Deze houtsoort is prachtig, sterk en duurzaam. Een houten vloer gaat makkelijk zo’n veertig jaar mee. En het grootste voordeel? Je kunt er alle kanten mee op, van brede planken tot visgraatmotief. En als je je interieur verandert, dan kun je de vloer simpel mee veranderen door deze te schuren of een andere tint te geven.’

Tevreden klanten

Klanten zijn erg te spreken over de vakkennis en hoogwaardige kwaliteit van Dutzfloors. ‘De basis voor ons is dat onze vloeren naar de wensen van de klant worden gemaakt’, laat Hedwig weten. ‘Goed luisteren naar hun eisen en wensen is ons credo. Uit het hele land komen mensen naar Beetsterzwaag. Op onze website kun je ons brede aanbod rustig bekijken. Ook vind je er uitgebreide informatie over het leggen, de behandelingen en prijsopgaven. En hak je de knoop door? Dan komen onze ervaren vakmensen de vloer thuis leggen. Daarna rest je nog maar een ding: eindeloos genieten.’

 

BEETSTERWEG 9

9244 GC BEETSTERZWAAG

T 05 12 212414

WWW.DUTZFLOORS.COMGeschreven op

Naar het overzicht

Een interieur dat rust brengt

Niets is zo persoonlijk als de inrichting van je huis. Hoe fijn is het dan om het interieurdesign over te laten aan twee specialisten die... Lees meer »

Zomertijd

Zomertijd! Dagen waarin het leven binnen en buiten ontspannen in elkaar overvloeit. Eindeloos genieten met duurzaam tuinmeubilair wat lang... Lees meer »

Lovely landscape

De natuur, een oneindige inspiratiebron! Van vertrouwde natuurverschijnselen in de vorm van golven en wolken, tot verstilde momentopnames... Lees meer »

Colourfull Line Up

Bij rechtlijnig ligt starheid op de loer maar gecombineerd met kleur ontstaat een speels en zacht lijnenspel. Lamp Aura Light van Sabine... Lees meer »

Beleef je nieuwe badkamer bij Sanitair Design Center Alkmaar

Wie Sanitair Design Centre Alkmaar bezoekt, stapt in een veelzijdige showroom vol sanitair en tegels uit het luxe segment. Gelegen aan de... Lees meer »

Interieur trend 2023

Nieuw! VIPP beige Het Deense designmerk Vipp is met haar stoere accessoirelijn ook beschikbaar in beige/zandkleurig. De matte poedercoating... Lees meer »

Materiaal met een verhaal

Wie zijn hart volgt, leeft zijn legende. Ontwerper Ruben van Megen doet niets liever dan toveren met vormen en materialen. Dit leidt tot... Lees meer »

Ervaar wat wonen en slapen is!

Meubelzaak Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en service. Thuis is dé... Lees meer »

Interieurs met een ziel

Ze hebben elkaar in het werk ontmoet en zijn inmiddels twaalf jaar een onafscheidelijk duo. Ze delen, behalve de liefde voor elkaar, een... Lees meer »

De kunst van het kleed

‘Ik schat dat er in Iran nog zeker tien miljoen kleden opgestapeld liggen, wachtend op een koper. Unieke, handgeknoopte vloerkleden van... Lees meer »