De warmte van een houten vloer

De vloer is feitelijk het grootste ‘meubelstuk’ in je kamer en bepaalt jarenlang de sfeer en uitstraling van je huis. Dus wil je de allermooiste basis, waar je elke dag weer blij van wordt: een vloer van natuurlijk eikenhout.

‘Een eikenhouten vloer is tijdloos en past bij verschillende interieurstijlen. Van modern tot klassiek’, vertelt Hedwig van Dutzfloors. ‘Hout is van nature een warm product en voelt het hele jaar door lekker aan de voeten, zeker in combinatie met vloerverwarming. Wij zijn gespecialiseerd in duoplankvloeren, met een onderlaag van watervast berkenmultiplex. Hierdoor werkt het hout nauwelijks en is het perfect te combineren met vloerverwarming. Dit alles met een uitstekend rendement.’

Dutzfloors eiken vloeren lourens magazine_13566 Dutzfloors eiken vloeren lourens magazine_7884 Dutzfloors eiken vloeren lourens magazine_13433

Eenvoudig onderhoud

‘Ook wat betreft onderhoud hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan’, zo gaat Joop-Jan verder. ‘Een houten vloer vraagt weinig onderhoud. Voor een lange levensduur is het voldoende om een geoliede vloer eens per jaar in de onderhoudsolie te zetten. Een gelakte of UV-behandelde vloer dweil je eens in de twee tot vier weken met parketzeep. Zo is een houten vloer dus ook prima geschikt voor huishoudens met kleine kinderen of huisdieren.’

Duurzaam eiken

Dutzfloors gebruikt uitsluitend hoogwaardig Europees eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. Hedwig, vol enthousiasme: ‘Deze houtsoort is prachtig, sterk en duurzaam. Een houten vloer gaat makkelijk zo’n veertig jaar mee. En het grootste voordeel? Je kunt er alle kanten mee op, van brede planken tot visgraatmotief. En als je je interieur verandert, dan kun je de vloer simpel mee veranderen door deze te schuren of een andere tint te geven.’

Tevreden klanten

Klanten zijn erg te spreken over de vakkennis en hoogwaardige kwaliteit van Dutzfloors. ‘De basis voor ons is dat onze vloeren naar de wensen van de klant worden gemaakt’, laat Hedwig weten. ‘Goed luisteren naar hun eisen en wensen is ons credo. Uit het hele land komen mensen naar Beetsterzwaag. Op onze website kun je ons brede aanbod rustig bekijken. Ook vind je er uitgebreide informatie over het leggen, de behandelingen en prijsopgaven. En hak je de knoop door? Dan komen onze ervaren vakmensen de vloer thuis leggen. Daarna rest je nog maar een ding: eindeloos genieten.’

 

BEETSTERWEG 9

9244 GC BEETSTERZWAAG

T 05 12 212414

WWW.DUTZFLOORS.COMGeschreven op

Naar het overzicht

ETC Consumenteninspiratiedag

Op zondag 19 september a.s. organiseert ETC de consumenteninspiratiedag van 10.00-17.00 uur. Deze unieke gelegenheid geeft consumenten de... Lees meer »

Interieur met karakter

Your home, your story. Dat is het credo van Del Prado Maison. De interieurzaak aan de Binnenweg in Heemstede, met tevens een showroom in... Lees meer »

‘Ik hou van pure materialen’

Een goed interieur moet een bepaalde rust uitstralen en vooral heel leefbaar zijn. Dat is de visie van interieurontwerper Piet-Jan van den... Lees meer »

‘Elke stam vertelt een verhaal’

Ontwerper Carina Riezebos en Jan Blok, directeur van Blok Plaatmateriaal in Beverwijk en Ede, bundelden hun kennis en kracht voor het ontwikkelen... Lees meer »

De warmte van een houten vloer

De vloer is feitelijk het grootste ‘meubelstuk’ in je kamer en bepaalt jarenlang de sfeer en uitstraling van je huis. Dus wil je de allermooiste... Lees meer »

Kleurrijke woontrends

Trendwatchers zijn duidelijk: back-­to-nature wordt dé nieuwe trend voor 2021. Rust is het sleutelwoord. Dat zien we met name aan de kleuren... Lees meer »

Nature is BACK!

Trendwatchers zijn duidelijk: back­to-nature wordt dé nieuwe trend voor 2021. Rust is het sleutelwoord. Dat zien we met name aan de kleuren... Lees meer »

Baden in een zee van inspiratie

“Kom, we lopen even met onze wastafel naar de werkplaats, dan zoeken we het juiste hout erbij uit.” Bestaat er een badkamerzaak waar dit... Lees meer »

De Gustav-familie

In 1991 richtte meubelontwerper Gerard van den Berg zijn Label op. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige gestoffeerde zitmeubelen;... Lees meer »

Onafhankelijk slaapadvies

Een bed kopen kun je overal. Wat Goodnight Slaapkamers Cruquius onderscheidend maakt is de combinatie van onafhankelijk slaapadvies, een... Lees meer »