De buitenkeuken is here to stay.

WWOO is de oersterke betonnen buitenkeuken van Nederlandse bodem. 
 
Volgens ontwerper Piet-jan van den Kommer is de trend in Nederland zich extreem aan het doortrekken ten opzichte van andere landen. Het merk WWOO is verkrijgbaar in meer dan 14 landen. 
 
In tegenstelling tot alle andere buitenkeukens past WWOO in iedere tuin, is oersterk en onderhoudsvrij. De eenvoud en een doordacht gepatenteerd  ‘zwevend” design met "1001 design" mogelijkheden passend bij een ieders wensen en budget.
Bij WWOO vind men geen vaste kastjes of koelkast e.d. Geen hoeken waar blad of schimmel tussen kan zitten. Alle accessoires zijn zo ontworpen dat men er weinig onderhoud aan hebt, makkelijk schoon te maken zijn én het hele jaar door buiten kunnen staan. Met WWOO heb je alle tijd om te genieten, ongeacht hoe vaak hij wordt gebruikt.
 
WWOO blijft jaarlijks de accessoires collectie uitbreiden. De mogelijkheden om je tuin en WWOO compleet te maken zijn eindeloos: een Big Green Egg, wasbak, geïntegreerde haard of braai, stoere opbergkistjes, houten snijplanken, noem het maar op! Uiteraard zijn alle accessoires oersterk, stylish, praktisch en allweatherproof. 
  
Over WWOO
Ontwerp de WWOO als vrijstaande buitenkeuken, verwerk de WWOO in je erfafscheiding of creëer de ultieme buiten lounge onder je veranda. WWOO is een product van de Nederlandse interieurontwerper Piet-Jan van den Kommer. Zijn ontwerpen staan al meer dan 20 jaar bekend om de kracht van eenvoud, gebruiksgemak, pure materialen en life-time levensduur. WWOO is ontstaan vanuit zijn passie voor buiten koken en zijn visie dat je het hele jaar buiten kunt genieten. 
 
Bekijk de WWOO collectie op wwoo.nl of kom naar het creatief landgoed "Noordervaart 127” waar het hoofdkantoor is gevestigd of bezoek een van de WWOO dealers door heel Nederland.

Geschreven op

Naar het overzicht

Outdoor living

Outdoor-versie van de populaire fauteuil Hidde van Label, verkrijgbaar bij HomecenterHeerlijk voor die zwoele zomeravonden, deze prachtige... Lees meer »

Het betere buitenleven - 100% Dutch Design

Bubalou is een oer-Hollands designmerk voor het betere buitenleven. Met haar eerste loungeset de Icon, maakte Bubalou direct naam. Inmiddels... Lees meer »

Multifunctionele buitenkeuken

De tuin is een verlengstuk van je interieur: het geeft rust als binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. WWOO is een multifunctionele... Lees meer »

Nederland steekt massaal de barbecue aan

Champagne voor Jord Althuizen! In 2010 begon oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness Jord Althuizen... Lees meer »

De buitenkeuken is here to stay.

WWOO is de oersterke betonnen buitenkeuken van Nederlandse bodem. Volgens ontwerper Piet-jan van den Kommer is de trend in Nederland zich... Lees meer »

Maak kennis met Bubalou​®

Ik ben een echt Nederlands designmerk. In 2017 ben ik opgericht om een revolutie te ontketenen in buitenmeubelen. Dat werd gedaan met de... Lees meer »

Dutch simplicity

Door in te springen op low dining, met kussens in frisse kleuren en meubels die ze zelf ontwerpen heeft Royal Design exact de koninklijke... Lees meer »

Op stap met de on the go-barbecues van Barbecook

Geen zomer zonder barbecue. Van plan om komende zomer te gaan kamperen? Vergeet dan de barbecue niet. Te groot om mee te nemen denk je?... Lees meer »

Dagdromen

Tosca daybed van Tribu. De perfecte plaats om te dagdromen. Het zitcomfort is erg aangenaam dankzij de comfortabele outdoorkussens. De zachte... Lees meer »

Een luxe tuin vol leven

Bij een luxueuze tuin heeft men al snel een associatie met strak en summier grondgebruik. Mensen die zo’n tuin ambiëren, zijn bij deze groep... Lees meer »

Thuis in je tuin

De tuin is een volwaardige buitenkamer geworden. Met meubels die even comfortabel en mooi zijn als de meubels in de woonkamer. Sfeervolle... Lees meer »

Kussens om te zoenen

Ze zorgen voor kleur en comfort. Zijn er voor buiten en binnen. Dikker en dunner. Rechthoekig, rond, vierkant en alles er tussenin. Verkrijgbaar... Lees meer »

De buitenkeuken is here to stay.

WWOO is de oersterke betonnen buitenkeuken van Nederlandse bodem. Volgens ontwerper Piet-jan van den Kommer is de trend in Nederland zich... Lees meer »

Vuurplaatsen

Het Pure Garden programma van Blomus heeft tal van mooie producten om het outdoorseizoen te veraangenamen. De gelvuurplaats Luna (foto)... Lees meer »