Zitten blijven

Teken van een haperende schoolcarrière zou je zeggen maar bij deze loungemeubelen krijgt ‘zitten blijven’ de meest positieve betekenis. Deze comfortabele zitmeubelen in bouclé-stof nodigen uit om te blijven zitten, lang te blijven zitten.

De limited meubelcollectie van het Nederlandse designmerk Bryck bestaat uit 3-zitsbank De Couch, Chair en Hocker en is voor deze beperkte oplage uitgevoerd in een sterke en waterbestendige meubelstof met bouclé-uitstraling. De speciale weeftechniek, uitgevoerd in ton-sur-ton kleuren, geeft de stof een mooie diepte en een zachte uitstraling.

Groene PS, Bryck besteedt veel aandacht aan duurzame materialen. Daarnaast vinden hun minimalistische ontwerpen met gemak hun plek binnenshuis én in de tuin. Multi-functionele en tijdloze designstukken dus om lang, heel lang op te blijven zitten.

Geschreven op

Naar het overzicht

Zitten blijven

Teken van een haperende schoolcarrière zou je zeggen maar bij deze loungemeubelen krijgt ‘zitten blijven’ de meest positieve betekenis.... Lees meer »

Klaar om weg te varen

Smits Jachtmakelaardij bestaat tien jaar en is een echt familiebedrijf. René Smits, zijn twee zoons en meerdere vaste en parttime medewerkers... Lees meer »

Beleef die winter BBQ

Van de betonnen buitenkeukens van WWOO geniet je 365 dagen per jaar. Buiten koken of barbecueën is immers in elk seizoen leuk én lekker.... Lees meer »

Outdoor living

Outdoor-versie van de populaire fauteuil Hidde van Label, verkrijgbaar bij HomecenterHeerlijk voor die zwoele zomeravonden, deze prachtige... Lees meer »

Het betere buitenleven - 100% Dutch Design

Bubalou is een oer-Hollands designmerk voor het betere buitenleven. Met haar eerste loungeset de Icon, maakte Bubalou direct naam. Inmiddels... Lees meer »

Multifunctionele buitenkeuken

De tuin is een verlengstuk van je interieur: het geeft rust als binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. WWOO is een multifunctionele... Lees meer »

Nederland steekt massaal de barbecue aan

Champagne voor Jord Althuizen! In 2010 begon oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness Jord Althuizen... Lees meer »

De buitenkeuken is here to stay.

WWOO is de oersterke betonnen buitenkeuken van Nederlandse bodem. Volgens ontwerper Piet-jan van den Kommer is de trend in Nederland zich... Lees meer »

Maak kennis met Bubalou​®

Ik ben een echt Nederlands designmerk. In 2017 ben ik opgericht om een revolutie te ontketenen in buitenmeubelen. Dat werd gedaan met de... Lees meer »

Dutch simplicity

Door in te springen op low dining, met kussens in frisse kleuren en meubels die ze zelf ontwerpen heeft Royal Design exact de koninklijke... Lees meer »