Het betere buitenleven - 100% Dutch Design

Bubalou is een oer-Hollands designmerk voor het betere buitenleven. Met haar eerste loungeset de Icon, maakte Bubalou direct naam. Inmiddels is de collectie uitgebreid met een breed aanbod aan luxe loungesets, designers buitenverlichting en stijlvolle accessoires. 

Ontspanning en rust zijn juist in deze tijd ontzettend belangrijk. Thuis is hiervoor de aangewezen plek en met name ook je tuin of terras. Even een momentje voor jezelf in het zonnetje met een kop koffie of thee en een goed boek. Samen genieten op een zwoele zomeravond bij een vuurtje met een mooi glas wijn. Of lekker onderuit gezakt op zondagmiddag, terwijl de kids zich vermaken op de trampoline. Hoe groot (of klein) je tuin of terras ook is, Bubalou maakt het leuker.

Op zoek naar comfort

Bubalou is anders. Wij willen een revolutie teweeg brengen in een branche waar je voor comfort soms nog veel moet doen. Onze meubelen zijn gemaakt om ‘gewoon makkelijk neer te kunnen ploffen en te genieten’. Buiten moet je direct kunnen ontspannen op een bank die aanvoelt als een luxe sofa voor binnen. Ons uitgangspunt is om alles van binnen ook écht naar buiten te brengen. Comfort betekent voor ons dus óók: écht weerbestendige meubels en vooral ook geen gesleep meer met kussens.

Bubalou-Lourens Magazine-2750 Bubalou_sfeer_taupes-Lourens Magazine-_touch-12 Bubalou-Lourens Magazine-2654 Bubalou-Lourens Magazine-2985 Bubalou_sfeer_cacao_Lourens Magazine-grey-1 Bubalou_Flint_-stoel-Lourens Magazine-00015 Bubalou-Lourens Magazine-3529 Bubalou_Belly-verlichting_Lourens Magazine-00053

Duurzame stoffen van petflessen

De weerbestendige meubelen en accessoires van Bubalou kunnen het hele jaar door buiten blijven staan; zomer én winter. De romp is van sterk watervast multiplex en de bank is zó vormgegeven dat regenwater snel afgevoerd wordt. Onze buitenstoffen zijn 100% waterdicht, goed kleurvast en antibacterieel. Zo wordt schimmelvorming voorkomen. Het duurzame aspect zit ‘m in het feit dat onze stoffen gemaakt zijn van gerecyclede petflessen. Per zitelement krijgen zo’n 80 flessen een nieuw leven. Inmiddels zijn er al bijna 500.000 petflessen gebruikt in de luxueuze tuinsets van Bubalou.

Van dakterras tot grote tuin

Van knusse stadstuin tot royaal gazon, van een strak dakterras tot intiem balkon; de modulaire loungesets van Bubalou zijn naar eigen idee samen te stellen. Of je nu twee of twaalf elementen kwijt kunt; er is altijd wel een opstelling die bij jouw (groen)wensen past. 

Nieuwe collectie

Stilzitten is er niet bij. Afgelopen jaar is ons assortiment uitgebreid met prachtige nieuwe modellen en nieuwe stoffen, maar ook verlichting, trendy accessoires en gifts. Met deze toevoegingen heeft Bubalou een compleet assortiment, om elke buitenruimte om te toveren in een totaalbeleving waarbij alles draait om comfort en genieten.

Benieuwd hoe onze loungebanken en accessoires er in het echt uitzien? Je bent van harte welkom in onze showroom/-tuin in Alkmaar. En natuurlijk 24/7 op de website.

 

www.bubalou.com

Geschreven op

Naar het overzicht

Klaar om weg te varen

Smits Jachtmakelaardij bestaat tien jaar en is een echt familiebedrijf. René Smits, zijn twee zoons en meerdere vaste en parttime medewerkers... Lees meer »

Beleef die winter BBQ

Van de betonnen buitenkeukens van WWOO geniet je 365 dagen per jaar. Buiten koken of barbecueën is immers in elk seizoen leuk én lekker.... Lees meer »

Outdoor living

Outdoor-versie van de populaire fauteuil Hidde van Label, verkrijgbaar bij HomecenterHeerlijk voor die zwoele zomeravonden, deze prachtige... Lees meer »

Het betere buitenleven - 100% Dutch Design

Bubalou is een oer-Hollands designmerk voor het betere buitenleven. Met haar eerste loungeset de Icon, maakte Bubalou direct naam. Inmiddels... Lees meer »

Multifunctionele buitenkeuken

De tuin is een verlengstuk van je interieur: het geeft rust als binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. WWOO is een multifunctionele... Lees meer »

Nederland steekt massaal de barbecue aan

Champagne voor Jord Althuizen! In 2010 begon oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness Jord Althuizen... Lees meer »

De buitenkeuken is here to stay.

WWOO is de oersterke betonnen buitenkeuken van Nederlandse bodem. Volgens ontwerper Piet-jan van den Kommer is de trend in Nederland zich... Lees meer »

Maak kennis met Bubalou​®

Ik ben een echt Nederlands designmerk. In 2017 ben ik opgericht om een revolutie te ontketenen in buitenmeubelen. Dat werd gedaan met de... Lees meer »

Dutch simplicity

Door in te springen op low dining, met kussens in frisse kleuren en meubels die ze zelf ontwerpen heeft Royal Design exact de koninklijke... Lees meer »

Op stap met de on the go-barbecues van Barbecook

Geen zomer zonder barbecue. Van plan om komende zomer te gaan kamperen? Vergeet dan de barbecue niet. Te groot om mee te nemen denk je?... Lees meer »