Beleef die winter BBQ

Van de betonnen buitenkeukens van WWOO geniet je 365 dagen per jaar. Buiten koken of barbecueën is immers in elk seizoen leuk én lekker. Denk aan een pan vol erwtensoep, een lekker stuk vis of vlees op de grill, pizza’s voor de kids en als toetje verse appeltaart met warme chocomelk. Winterklaar maken hoeft niet, dat is de WWOO al. Samen koken, samen genieten; dat is de wow van WWOO. 

Door: Monique van Empel 

Toen Piet-Jan van den Kommer de WWOO buitenkeuken ontwierp, had hij méér voor ogen dan een simpele barbecue. De WWOO is een complete keuken. Maar dan voor buiten. En ja, eentje die óók geschikt is om mee te barbecueën. Maar nog zoveel méér. Gemaakt van weerbestendig beton, oersterk én onderhoudsvrij. ‘Twee keer per jaar met groene zeep en water schoonmaken, is genoeg’, weet marketingmanager Nynke van den Kommer uit eigen ervaring. ‘Bewust heeft de WWOO geen vaste kastjes, een geïntegreerde koelkast of scharnieren. Dat zijn allemaal hoekjes en randjes waar blad, mos of schimmel kunnen ontstaan en dát is nou net niet de bedoeling. De WWOO buitenkeuken staat voor gemak en plezier. Je moet er blij van worden. Elke keer weer. Net als wijzelf.’ 

ZELF SAMENSTELLEN 
De betonnen buitenkeukens van WWOO zijn modulair. Dit betekent dat je ze helemaal naar eigen wens en budget kunt samenstellen. Qua aantal segmenten, qua lengte, hoogte, kleur (antraciet of lichtgrijs) en qua kamado (keramische barbecue) of braai. Een wasbak is natuurlijk super praktisch, net als de multifunctionele houten kratten, hang-on bakjes en legplanken. En dan zijn er nog heel veel handige accessoires, zoals houten snijplanken, (kerst)verlichting, maar bijvoorbeeld ook handschoenen en theedoeken. 

INSPIRATIE  
De smaak te pakken? Of misschien nog niet helemaal? In de outdoor showroom aan de Noordervaart in Stompetoren staan verschillende WWOO buitenkeukens gepresenteerd, er is een shop-in-shop van Big Green Egg en een winkel met alle mogelijke accessoires: van messenblokken tot kookboeken. Ook worden hier regelmatig kookworkshops gegeven door WWOO outdoor-chef Tobias, van Eet op Locatie; vis, vlees én vega. Roelant Molenaar, verantwoordelijk voor de sales van WWOO: ‘Kom langs en ervaar WWOO live. Wij denken graag mee welke WWOO het beste past bij je gezin, tuin, leefstijl en gebruikerswensen. Het is immers een buitenkeuken op maat voor het leven!’ 

WEER OF GEEN WEER 
Straks in de zomer, maar ook nu in de winter staat de WWOO buitenkeuken voor je klaar. In een kwartiertje stook je de barbecue naar 200 graden. Nodig je vrienden of familie op tijd uit. Steek de buitenhaard aan, glühweintje erbij en het wintersportgevoel is compleet! 

Geschreven op

Naar het overzicht

Zomertijd

Zomertijd! Dagen waarin het leven binnen en buiten ontspannen in elkaar overvloeit. Eindeloos genieten met duurzaam tuinmeubilair wat lang... Lees meer »

Teak in de tuin, lang genieten!

Door de mooie zomers van de laatste jaren, brengen we steeds meer tijd door in de vrije natuur. Liefst ontspannen we in eigen tuin, omringd... Lees meer »

Grootschalige uitverkoop bij Borek in Montfoort

Het buitenleven omarmen in volle glorie. Dat ultieme gevoel van genieten en vrijheid: het weerspiegelt zich in de parasols en buitenmeubelen... Lees meer »

Zitten blijven

Teken van een haperende schoolcarrière zou je zeggen maar bij deze loungemeubelen krijgt ‘zitten blijven’ de meest positieve betekenis.... Lees meer »

Klaar om weg te varen

Smits Jachtmakelaardij bestaat tien jaar en is een echt familiebedrijf. René Smits, zijn twee zoons en meerdere vaste en parttime medewerkers... Lees meer »

Beleef die winter BBQ

Van de betonnen buitenkeukens van WWOO geniet je 365 dagen per jaar. Buiten koken of barbecueën is immers in elk seizoen leuk én lekker.... Lees meer »

Outdoor living

Outdoor-versie van de populaire fauteuil Hidde van Label, verkrijgbaar bij HomecenterHeerlijk voor die zwoele zomeravonden, deze prachtige... Lees meer »

Het betere buitenleven - 100% Dutch Design

Bubalou is een oer-Hollands designmerk voor het betere buitenleven. Met haar eerste loungeset de Icon, maakte Bubalou direct naam. Inmiddels... Lees meer »

Multifunctionele buitenkeuken

De tuin is een verlengstuk van je interieur: het geeft rust als binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. WWOO is een multifunctionele... Lees meer »

Nederland steekt massaal de barbecue aan

Champagne voor Jord Althuizen! In 2010 begon oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness Jord Althuizen... Lees meer »