Een luxe tuin vol leven

Bij een luxueuze tuin heeft men al snel een associatie met strak en summier grondgebruik. Mensen die zo’n tuin ambiëren, zijn bij deze groep professionals aan het verkeerde adres.

Foto: Hans Vissers

Alle tuinen, groot of klein, moeten een beleving zijn. Dit statement vormt de basis voor onze duurzame samenwerking. Samen ontwerpen en creëren wij tuinen in het hogere segment voor de echte tuinliefhebber. 

Buiten zijn is gezond
Wij streven er dan ook naar om u en uw (klein)kinderen de tuin in te lokken om de natuur te beleven. U het heerlijke ‘buitenleven gevoel’ te laten ervaren; elke keer wanneer u de tuindeuren opent. Wij maken daarom tuinen die het hele jaar door een ontdekking zijn; voor jong en oud. Dat is de handtekening die wij achterlaten.

www.tontuinen.nl www.wesselingtuinen.nl www.botaniq.nl

 

 

Foto: Hans Vissers

Geschreven op

Naar het overzicht

Buiten is het nieuwe binnen | Veldman Zonwering

In elk jaargetijde en op ieder moment ontspannen buiten kunnen zitten, omringd door comfort en stijl. Dat kan met de hulp van Veldman Zonwering... Lees meer »

Een luxe tuin vol leven

Bij een luxueuze tuin heeft men al snel een associatie met strak en summier grondgebruik. Mensen die zo’n tuin ambiëren, zijn bij deze groep... Lees meer »

Thuis in je tuin

De tuin is een volwaardige buitenkamer geworden. Met meubels die even comfortabel en mooi zijn als de meubels in de woonkamer. Sfeervolle... Lees meer »

Kussens om te zoenen

Ze zorgen voor kleur en comfort. Zijn er voor buiten en binnen. Dikker en dunner. Rechthoekig, rond, vierkant en alles er tussenin. Verkrijgbaar... Lees meer »

De buitenkeuken is here to stay.

WWOO is de oersterke betonnen buitenkeuken van Nederlandse bodem. Volgens ontwerper Piet-jan van den Kommer is de trend in Nederland zich... Lees meer »

Royal Design Exclusief Buitenmeubilair 

Dutch simplicity Door in te springen op low dining, met kussens in frisse kleuren en meubels die ze zelf ontwerpen heeft Royal Design exact... Lees meer »

Vuurplaatsen

Het Pure Garden programma van Blomus heeft tal van mooie producten om het outdoorseizoen te veraangenamen. De gelvuurplaats Luna (foto)... Lees meer »