Kussens om te zoenen

Ze zorgen voor kleur en comfort. Zijn er voor buiten en binnen. Dikker en dunner. Rechthoekig, rond, vierkant en alles er tussenin. Verkrijgbaar in bijna 200 verschillende stoffen en ruim 300 kleuren. En het leuke van alles is dat je ze zélf samenstelt; online op de website van 123 maatkussens. Eén, twee, drie en klaar zijn je (tuin)kussens!

Kleur & Comfort

Kussens en loungekussens voor buiten zijn een enorme trend. Het is dan ook de ideale manier om je tuinset snel en relatief goedkoop een nieuwe look te geven. In de tuin, op het (dak)terras, of balkon. Met kussens zorg je meteen voor kleur én extra zitcomfort. Ronald Deeben: ‘Of je nu een zelfgemaakte tuinset hebt van sloophout of pallets, een boot of caravan, of toe bent aan vervanging van de huidige tuinkussens; 123 maatkussens heeft niet alleen de basiskussens voor zit en rug, maar ook lounge- en sierkussens om de boel gezellig aan te kleden. In jouw persoonlijke stijl, kleuren en dessins.’

Trends 2021 

In de basis blijft grijs veruit het meest populair, soms zwart of bruin. Volop kleur bekennen doe je met extra sierkussens in trendkleuren als okergeel, smaragdgroen, denim en indigo, kersenrood en roze. De ene kleur is vooral fris en vrolijk, de ander brengt meer rust. Dat laatste geldt met name voor de vele groentinten van nu. Qua dessins zijn er grofweg drie groepen: de unies, de grafische en florale dessins.

123maatkussens_Cerda_vanille_Lourens Magazine 123maatkussens_cerd pan wit_Lourens Magazine 123maatkussens_Natte Sooty_Lourens Magazine 123maatkussens_Flame_oranje_Lourens Magazine 123maatkussens_cartenza_oranje_Lourens Magazine 123maatkussens_16_Lourens Magazine

Kussens: óók binnen 

Naast échte buitenkussens die weerbestendig zijn, heeft 123 maatkussens ook kussens voor binnen. Voor op de bank, het bed, de keukenbank of een lekker hoekje voor de kids. Het comfort ervan wordt vooral bepaald door de dikte van de kussens en het gekozen schuim.

Maatwerk

Zoals de naam al aangeeft, wordt elke order door 123 maatkussens apart en op maat gemaakt. Met de hand. In elke gewenste vorm, formaat, dikte en afwerking. Het is ook mogelijk om alleen de kussenhoezen te kopen. Ronald Deeben: ‘Voor de horeca is het interessant om te weten dat wij alle kussens kunnen voorzien van een bedrijfsnaam of logo, en ook kussens naar eigen ontwerp uitvoeren.’

Tip: de stof eerst in het echt zien? Vraag dan gratis kleurstalen aan!

 

www.123maatkussens.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

Buiten is het nieuwe binnen | Veldman Zonwering

In elk jaargetijde en op ieder moment ontspannen buiten kunnen zitten, omringd door comfort en stijl. Dat kan met de hulp van Veldman Zonwering... Lees meer »

Een luxe tuin vol leven

Bij een luxueuze tuin heeft men al snel een associatie met strak en summier grondgebruik. Mensen die zo’n tuin ambiëren, zijn bij deze groep... Lees meer »

Thuis in je tuin

De tuin is een volwaardige buitenkamer geworden. Met meubels die even comfortabel en mooi zijn als de meubels in de woonkamer. Sfeervolle... Lees meer »

Kussens om te zoenen

Ze zorgen voor kleur en comfort. Zijn er voor buiten en binnen. Dikker en dunner. Rechthoekig, rond, vierkant en alles er tussenin. Verkrijgbaar... Lees meer »

De buitenkeuken is here to stay.

WWOO is de oersterke betonnen buitenkeuken van Nederlandse bodem. Volgens ontwerper Piet-jan van den Kommer is de trend in Nederland zich... Lees meer »

Royal Design Exclusief Buitenmeubilair 

Dutch simplicity Door in te springen op low dining, met kussens in frisse kleuren en meubels die ze zelf ontwerpen heeft Royal Design exact... Lees meer »

Vuurplaatsen

Het Pure Garden programma van Blomus heeft tal van mooie producten om het outdoorseizoen te veraangenamen. De gelvuurplaats Luna (foto)... Lees meer »