Multifunctionele buitenkeuken

De tuin is een verlengstuk van je interieur: het geeft rust als binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. WWOO is een multifunctionele buitenkeuken die tegen een stootje kan. Een prachtig Nederlands ontwerp van Piet-Jan van den Kommer.

Door de coronacrisis zijn mensen hun achtertuin nog meer gaan waarderen’, merkt Roelant Molenaar, verantwoordelijk voor de sales van WWOO in Nederland. ‘Veel mensen vierden afgelopen zomervakantie in eigen land. Saamhorigheid en het familiegevoel zijn belangrijker dan ooit. Juist nu wil je het thuis goed voor elkaar hebben.’ Niet voor niets omarmen we de buitenkeuken. Want wat is er fijner dan met het hele gezin pizza’s maken in de tuin? Zo verleng je de dag en zou je bijna vergeten dat je gewerkt hebt.

MODULAIR SYSTEEM

De oersterke betonnen buitenkeukens van WWOO zijn modulair. Dit betekent dat je ze zelf geheel naar eigen wens en budget kunt samenstellen. De buitenkeukens zijn verkrijgbaar in twee kleuren: lichtgrijs en antraciet. Daarnaast is er keuze uit drie verschillende hoogtes, van een laag aanrecht tot barhoogte, en kun je de buitenkeuken zo lang maken als je zelf wilt. ‘Of je nu kiest voor een vrijstaand ontwerp of de buitenkeuken verwerkt in je erfafscheiding, er zijn oneindig veel variaties mogelijk’, zegt Roelant. ‘Door de verschillende segmenten en elementen te combineren – denk aan een uitsparing voor je keramische Kamado-barbecue, een wasbak, legplanken en accessoires zoals houten kratten en verlichting – creëer je jouw ultieme buitenkeuken.’

ONTWERP OP MAAT

Op de website van WWOO zijn ruim zestig voorbeelden van buitenkeukens te zien. ‘Maar ik word ook vaak verrast door mijn eigen klanten die zelf iets heel gaafs hebben bedacht’, stelt ontwerper Piet-Jan van den Kommer. ‘Het mooie aan het product is dat je er creatief van wordt.’ Het idee voor de inmiddels gepatenteerde buitenkeuken ontstond ruim tien jaar geleden. In zijn eigen huis ontwierp Piet-Jan een badkamer op de begane grond, die overliep in de tuin, inclusief een buitendouche. De legplank groeide uit tot een aanrechtblad en van het één kwam het ander. ‘Het leuke is dat je in onze buitenkeukens zelfs een douche kunt verwerken.’ Lachend: ‘Warm douchen in je eigen keuken terwijl de barbecue aan staat, wie wil dat nou niet?’

ZORGELOOS GENIETEN

Buiten koken moet gezellig en ontspannen zijn. Vanuit die behoefte zijn de buitenkeukens van WWOO ontworpen. ‘Je  hoeft ze niet winterklaar te maken, ze kunnen tegen een stootje’, aldus Roelant. Hij krijgt naar eigen zeggen energie van mooie producten én van het contact met klanten. ‘Ik denk mee, zie kansen en vind het geweldig om op die manier het marktaandeel van WWOO te vergroten. We zijn inmiddels actief in veertien landen. Vanuit duurzaamheidsoogpunt produceren we zoveel mogelijk in die desbetreffende landen.’ Wanneer hij bij klanten thuis komt, wordt hij vaak met open armen ontvangen. ‘Vaak krijg ik later nog een enthousiast bericht dat mensen zo blij zijn en het hele jaar door van hun buitenkeuken genieten. Daar doe je het voor.’

 

NOORDERVAART 127 • ALKMAAR • T 085 489 62 62 • WWW.WWOO.NL

 

 

REDACTIE: NATASJA ADMIRAAL

Geschreven op

Naar het overzicht

Zomertijd

Zomertijd! Dagen waarin het leven binnen en buiten ontspannen in elkaar overvloeit. Eindeloos genieten met duurzaam tuinmeubilair wat lang... Lees meer »

Teak in de tuin, lang genieten!

Door de mooie zomers van de laatste jaren, brengen we steeds meer tijd door in de vrije natuur. Liefst ontspannen we in eigen tuin, omringd... Lees meer »

Grootschalige uitverkoop bij Borek in Montfoort

Het buitenleven omarmen in volle glorie. Dat ultieme gevoel van genieten en vrijheid: het weerspiegelt zich in de parasols en buitenmeubelen... Lees meer »

Zitten blijven

Teken van een haperende schoolcarrière zou je zeggen maar bij deze loungemeubelen krijgt ‘zitten blijven’ de meest positieve betekenis.... Lees meer »

Klaar om weg te varen

Smits Jachtmakelaardij bestaat tien jaar en is een echt familiebedrijf. René Smits, zijn twee zoons en meerdere vaste en parttime medewerkers... Lees meer »

Beleef die winter BBQ

Van de betonnen buitenkeukens van WWOO geniet je 365 dagen per jaar. Buiten koken of barbecueën is immers in elk seizoen leuk én lekker.... Lees meer »

Outdoor living

Outdoor-versie van de populaire fauteuil Hidde van Label, verkrijgbaar bij HomecenterHeerlijk voor die zwoele zomeravonden, deze prachtige... Lees meer »

Het betere buitenleven - 100% Dutch Design

Bubalou is een oer-Hollands designmerk voor het betere buitenleven. Met haar eerste loungeset de Icon, maakte Bubalou direct naam. Inmiddels... Lees meer »

Multifunctionele buitenkeuken

De tuin is een verlengstuk van je interieur: het geeft rust als binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. WWOO is een multifunctionele... Lees meer »

Nederland steekt massaal de barbecue aan

Champagne voor Jord Althuizen! In 2010 begon oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness Jord Althuizen... Lees meer »