Klaar om weg te varen

Smits Jachtmakelaardij bestaat tien jaar en is een echt familiebedrijf. René Smits, zijn twee zoons en meerdere vaste en parttime medewerkers bedienen klanten van over de hele wereld, die ze persoonlijk begeleiden en adviseren. ‘Emoties spelen in dit vak een grote rol.’ 

Redactie: Natasja Admiraal  

‘Ja, we rijden heel wat kilometers af’, steekt René Smits van wal. Hij heeft een gerenommeerde naam in de pleziervaart. ‘Om een goede indruk te krijgen én te voelen wat de klant wil, zijn we aanwezig bij elke bezichtiging van boten die we aan- of verkopen. De watersport is voor veel mensen een passie. Wie een nieuw motorjacht wil kopen, moet al bij de eerste aanblik een goed gevoel krijgen. Er is vooral vraag naar luxe motorboten en jachten die netjes onderhouden zijn, waar je zó mee weg kunt varen.’ 

 

Zo vader, zo zoons 

Ook zijn zoons, die in Driebergen de opleiding tot jachtmakelaar hebben gevolgd, zijn watersporters in hart en nieren. Met Smits Jachtmakelaardij – Full Service Yachting richten ze zich op de aan- en verkoop van een brede range aan boten. Met gemiddeld zo’n honderd jachten in bemiddeling, is het aanbod ruim en divers, vertelt René. ‘Het is geweldig om mensen te helpen bij de zoektocht naar hun droomschip. En dankzij mijn vorige carrière in de financiële wereld kan ik gedegen advies geven over de financiering van deze droom.’ 

 

Persoonlijke aanpak  

Als iemand belt om zijn schip te verkopen, proberen René en zijn team nog diezelfde of de volgende dag langs te gaan. ‘Klanten waarderen die flexibiliteit en persoonlijke begeleiding. Voor verkopers bieden we een uitgebreide service, waaronder het verkoopklaar maken van de boot met fotoreportage. En uiteraard nemen we alle administratieve en zakelijke aspecten rond de aan- of verkoop uit handen.’ Ook voor taxeren, transport en verzekeringen kunnen kopers en verkopers in het Zuid-Hollandse Snelrewaard terecht.  

https://www.smitsjachtmakelaardij.nl/ 

  

Noord Linschoterzandweg 20A | Snelrewaard [Einde van tekstterugloop]010 511 8000 | www.smitsjachtmakelaardij.nl  

Geschreven op

Naar het overzicht

Een culinair paradijs

Wie aan Aruba denkt, komt al gauw uit op de mooiste stranden, het perfecte klimaat en de vriendelijkste locals. Maar wist je dat het ‘One... Lees meer »

Lime time

Knallend en opvallend. Limoengroen is dé kleur waar je dit seizoen indruk mee maakt: energiek, verfrissend en op en top zomers. Samenstelling:... Lees meer »

Natuurlijke gloed

Creëer een moment voor jezelf met deze fijne verzorgingsproducten. Een stralende look bereik je immers niet zomaar: daar moet je wél wat... Lees meer »

Look sharp

Hoe kom je smart casual voor de dag? Combineer sportieve kledingstukken met zorgvuldig uitgekozen accessoires voor een semi-nette stijl.... Lees meer »

Secret garden

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van geurige beautyproducten, geïnspireerd op de romantiek van een geheime tuin. Daar fleur je van... Lees meer »

Nooit tijd genoeg

Wybe van der Gang maakt zijn horloges zoals Porsche zijn auto’s bouwt: industriële normen in het hele proces van ontwerp tot productie,... Lees meer »

Programma Tall Ships Races Harlingen

Harlingen is er klaar voor. Op donderdagmorgen 14 juli verwelkomen tienduizenden mensen veertig schitterende tallships. De traditionele... Lees meer »

Klaar om weg te varen

Smits Jachtmakelaardij bestaat tien jaar en is een echt familiebedrijf. René Smits, zijn twee zoons en meerdere vaste en parttime medewerkers... Lees meer »

Varende vakantievilla's

Elke paar dagen wakker worden met een ander uitzicht. Op de ene ochtend de vogels horen fluiten in een natuurgebied en een andere avond... Lees meer »

Project 54; een revolutionair nieuw jacht

Met de aankondiging van ‘Project 54’ maakte Super Lauwersmeer vorig jaar bekend met een revolutionair nieuw jacht op de markt te komen.... Lees meer »

Zomertijd

Zomertijd! Dagen waarin het leven binnen en buiten ontspannen in elkaar overvloeit. Eindeloos genieten met duurzaam tuinmeubilair wat lang... Lees meer »

Teak in de tuin, lang genieten!

Door de mooie zomers van de laatste jaren, brengen we steeds meer tijd door in de vrije natuur. Liefst ontspannen we in eigen tuin, omringd... Lees meer »

Grootschalige uitverkoop bij Borek in Montfoort

Het buitenleven omarmen in volle glorie. Dat ultieme gevoel van genieten en vrijheid: het weerspiegelt zich in de parasols en buitenmeubelen... Lees meer »

Zitten blijven

Teken van een haperende schoolcarrière zou je zeggen maar bij deze loungemeubelen krijgt ‘zitten blijven’ de meest positieve betekenis.... Lees meer »

Klaar om weg te varen

Smits Jachtmakelaardij bestaat tien jaar en is een echt familiebedrijf. René Smits, zijn twee zoons en meerdere vaste en parttime medewerkers... Lees meer »

Beleef die winter BBQ

Van de betonnen buitenkeukens van WWOO geniet je 365 dagen per jaar. Buiten koken of barbecueën is immers in elk seizoen leuk én lekker.... Lees meer »

Outdoor living

Outdoor-versie van de populaire fauteuil Hidde van Label, verkrijgbaar bij HomecenterHeerlijk voor die zwoele zomeravonden, deze prachtige... Lees meer »

Het betere buitenleven - 100% Dutch Design

Bubalou is een oer-Hollands designmerk voor het betere buitenleven. Met haar eerste loungeset de Icon, maakte Bubalou direct naam. Inmiddels... Lees meer »

Multifunctionele buitenkeuken

De tuin is een verlengstuk van je interieur: het geeft rust als binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. WWOO is een multifunctionele... Lees meer »

Nederland steekt massaal de barbecue aan

Champagne voor Jord Althuizen! In 2010 begon oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness Jord Althuizen... Lees meer »