Met hart voor haar | Layla Koopal

Voor mensen met haarproblemen is het zetten van de eerste stap naar Frans Koopal Haarwerken in Groningen vaak erg moeilijk. Maar daar staat een team klaar met een groot hart voor alle klanten. Samen met eigenaresse Layla Koopal zorgen acht deskundige haarwerkers ervoor dat alle klanten de deur uitgaan met een prachtig kapsel en hernieuwd zelfvertrouwen.

Redactie: Willemien Vijvers • Fotografie: Jan Buwalda


B
ij Frans Koopal binnenlopen, voelt alsof je in een warm bad terecht komt. De zorg en aandacht voor iedere klant is ongeëvenaard. Dat gevoel is vooral te danken aan het enthousiaste, hechte team in de winkel. Een van de acht haarwerkers is Patricia de Jong. Ze werkt – met een tussenpauze – al ruim vijf jaar bij Koopal Haarwerken. ‘We helpen alle mensen met haarziektes, dun haar, ouderdomskaalheid, of die een chemokuur ondergaan. Iedereen die met haarverlies binnenkomt, kan met haar de deur uit.’

Kracht van het team
De kracht van het team is dat iedereen voor elkaar klaar staat, weet Patricia. ‘We kijken bij elkaar mee als je er even niet uitkomt en overleggen hoe we andere oplossingen kunnen bieden voor de klant. We willen allemaal hetzelfde: dat mensen het haarwerk krijgen dat perfect bij ze past, zodat ze hier naar buiten lopen zonder zich nog zorgen te hoeven maken. Als dat lukt, geeft dat veel voldoening.’

Deskundigheid
Ook delen de acht collega’s lief en leed met elkaar. ‘De band die we opbouwen met onze klanten is heel waardevol. Achter elke klant schuilt een indringend verhaal. Een verhaal van twijfel, angst, verdriet, hoop. Zulke verhalen doen ook wat met ons. Het is fijn om dan even met een collega te kunnen praten. En uiteraard hebben we ook veel plezier onderling.’ Patricia behoort tot de jonge generatie van het team. ‘Deskundigheid in ons vak is zeer belangrijk. Daarom volgen we allemaal regelmatig cursussen en lezingen. Ook geeft de oudere generatie hun jarenlange knowhow met veel liefde en rust door. We zijn open naar elkaar en leren veel onderling. Want in dit vak ben je nooit uitgeleerd.’

Altijd een oplossing
Patricia houdt van haar werk. ‘Mensen realiseren zich lang niet vaak genoeg hoe belangrijk haren zijn. Je haar heeft niet alleen een esthetische functie, maar zorgt ook voor bescherming, eigenwaarde en zelfverzekerdheid. Voor elk specifiek probleem hebben we een oplossing. We hebben een zeer uitgebreide collectie van de beste haarwerken op voorraad. Van héél kort tot extreem lang, van klassiek tot modern, van synthetisch of natuurlijk haar, blond, donker, grijs en nog veel meer. Het is waanzinnig gaaf wat er tegenwoordig op de markt is. Voor zowel vrouwen als mannen. Onze haarwerken zijn werkelijk niet meer van echt te onderscheiden. De modellen, materialen en kleuren zijn zo mooi, er is voor iedereen keuze en voor elk budget is er iets. Gelukkig maar, want je haar is zo’n belangrijk iets. Je ontleent er voor een belangrijk deel je persoonlijkheid aan.’

Kosten vergoed
Geen vraag is gek of raar en een intakegesprek is altijd gratis, benadrukt Patricia. ‘Voor ieder bedrag is er iets te krijgen en we zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars. De kosten vaak kunnen helemaal of deels worden vergoed. Ons team helpt je graag verder met de afhandeling daarvan. Bel voor een afspraak 050- 312 2722, app naar 06-49776380, of mail naar info@franskoopal.nl.’ 

www.franskoopal.nl

Geplaatst op

Naar het overzicht

Met hart voor haar | Layla Koopal

Voor mensen met haarproblemen is het zetten van de eerste stap naar Frans Koopal Haarwerken in Groningen vaak erg moeilijk. Maar daar staat... Lees meer »

Lingerie om te vieren | Riets Lingerie

Het is feest in de winkel van Riets Lingerie in Groningen. Het is 15 jaar geleden dat Rieteke Talens voor het eerst haar deuren opende en... Lees meer »

Liefdevolle kunstwerkjes | Phie Jewels

Inspirerende ondernemer De ontwerpen van sieradenontwerpster Sophie Jong zijn bijzonder en nergens mee te vergelijken. De vraag naar handgemaakte... Lees meer »

Van Amsterdam tot Taiwan | Kelly & Mara

De één is parttime stewardess, de ander dj en beiden zijn influencers. De paden van Kelly Camfferman en Mara Wells kruisten elkaar toevallig.... Lees meer »

Ode aan moederliefde | Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg is actrice, presentatrice, songwriter en zangeres. Ze was Diana in de musical Diana & Zonen, in de Nederlandse televisieserie... Lees meer »

En er was licht

Het brein van kunstenaar Daan Roosegaarde staat nooit stil. Hij is innovatief, vernieuwend en bedenkt steeds weer dingen die verrassen en... Lees meer »

De ultieme asfalt-Jeep | Samuel van Vollenhoven

De Jeep Wrangler heeft een speciaal plekje in het hart van iedere autoliefhebber. Het is een heerlijke wagen om offroad mee te rijden, maar... Lees meer »

‘Ik doe NOOIT iets HALF’ | Jeroen Krabbé

Liggend in zijn hangmat vertelt Jeroen Krabbé dat zijn kleindochter Lotus naar de Rietveld Academie wil. Hij is er trots op dat hij de... Lees meer »

'Het draait niet alleen om geld' | Edwin Winkels

De liefde bracht hem naar Spanje waar hij als journalist vanaf 1988 de belangrijkste schakel tussen Cruijff en Holland was. Tegelijkertijd... Lees meer »

‘Ik hoef niemand te behagen’ | Gerard Spong

Moord, zedendelicten, fraude: het komt allemaal aan bod in het theatercollege ‘In vertrouwen’ van Gerard Spong. ‘Verwacht geen juicy details,... Lees meer »

‘Clown zijn is een ambacht’ | Eric Koller

Vier jaar lang maakte Eric Koller (47) furore als eerste Nederlandse clown bij Cirque du Soleil. Samen met zijn vrouw en twee husky’s reisde... Lees meer »

Elke haar telt | Frans Koopal Haarwerken

Voor mensen met haarproblemen is het zetten van de eerste stap naar de winkel van Frans Koopal Haarwerken in Groningen vaak erg moeilijk.... Lees meer »