Feest voor Fijnproevers

Betjeman & Barton Theekopers sinds 1919, is een begrip in Den Haag. In de twee winkels vind je naast 200 verschillende theesoorten een uniek assortiment zoete en hartige delicatessen, waarmee eigenaren Marc & Dineke van Bommel een totaalbeleving bieden.

Toen wij in 2018 het stokje overnamen, hebben we bewust heel geleidelijk veranderingen doorgevoerd’, vertelt Dineke van Bommel. ‘Zo zijn we ons naast thee en tafelaankleding gaan toeleggen op delicatessen; van bijzondere koekjes en chocolade, tot olijfolie. Ook hebben we de winkel aan de Aert van der Goesstraat een nieuw gezicht gegeven.’

EIGEN SFEER

Verrassend is dat de twee winkels elk een eigen look en feel hebben: aan de Denneweg proef je een monumentale sfeer, terwijl de winkel aan ‘de Aert’ een open karakter heeft met een stoer interieur. ‘Samen met ons team vinden we het ontzettend leuk om klanten te adviseren, zodat iedereen blij de deur uit loopt met iets voor zichzelf óf met een mooi ingepakt cadeau.’

Betjeman-Barton-Theekopers-food2-Lourens-magazine Betjeman-Barton-Theekopers-Bridgewater-Lourens-magazine Betjeman-Barton-Theekopers-sfeer-Lourens-magazine Betjeman-Barton-Theekopers-Marc-Dineke-Lourens-magazine Betjeman-Barton-Theekopers-servies-Lourens-magazine Betjeman-Barton-Theekopers-etalage-Lourens-magazine Betjeman-Barton-Theekopers-food-Lourens-magazine

KWALITEIT

Betjeman & Barton gelooft niet in massa, maar in absolute kwaliteit. Naast het assortiment klassieke thee, is het creëren van uitgebalanceerde theeblends één van de specialiteiten. Aan de geparfumeerde theesoorten worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten toegevoegd, waardoor die nooit zoet smaken, maar juist naar thee met een zweem van datgene dat eraan is toegevoegd.

HORECA

‘Naast onze winkels leveren we ook via onze eigen groothandel aan de horeca en wederverkopers’, zegt Dineke van Bommel. ‘Naast thee bieden we een compleet pakket, inclusief de presentatie in mooie theeblikken of -kisten en advies welke theesoorten passen bij de klant.’

Bijzonder cadeaupakket

Vanuit het andere bedrijf van Marc en Dineke van Bommel, Bommels Conserven, groothandel in delicatessen, heeft Betjeman & Barton alles in huis voor het custom made samenstellen van unieke cadeau- en kerstpakketten. Tevens bieden zij de Haagse Box, een initiatief voor én door lokale ondernemers, gevuld met lekkernijen van lokale winkeliers.

 

DENNEWEG 25C •  DEN HAAG • T 070  362  34  35

AERT VAN  DER GOESSTRAAT 1  •  DEN HAAG • T 070  322 54 97

WWW.BETJEMANANDBARTON.NL (met webshop!)

 

 

REDACTIE: NATASJA ADMIRAAL

Geschreven op

Naar het overzicht

Een rosé die goud waard is | AIX Rosé

Met 300 dagen zon per jaar schittert de Middellandse Zee op de achtergrond, terwijl goed onderhouden rijen wijnstokken het golvende landschap... Lees meer »

Welkom in de wereld van thee

Amsterdam West is 'hip & happening'! Je vindt er een mooie mix van kleine boetiekjes en food hotspots. Op 9 april heeft Betjeman & Barton... Lees meer »

Feest voor Fijnproevers

Betjeman & Barton Theekopers sinds 1919, is een begrip in Den Haag. In de twee winkels vind je naast 200 verschillende theesoorten een uniek... Lees meer »

Gin aan de Maas

Rotterdam is een nieuwe spirit rijker: Chapter Gin. De gin is een ode aan de stad en haar inwoners: pittig, eigenwijs, maar een stuk verfijnder... Lees meer »

Lolea nr. 5. Sprankelende lichtroze wijn uit Spanje

Een verfrissende mousserende wijn met een aantrekkelijke (sexy) lichtroze kleur, een vleugje hibiscus en gember, die zorgen voor een delicate... Lees meer »

Sir Edmond brengt 's werelds eerste vanille gin

Sinds enkele weken heeft Nederland officieel haar eerste onalledaagse gin merk genaamd Sir Edmond Gin. Door de toevoeging van vanille is... Lees meer »

Nederland wereldkampioen koffiezetten!

’s Werelds beste filterkoffieapparaat is van Nederlandse makelij. Niet eerder werden aroma en smaak van gemalen koffiebonen dusdanig door... Lees meer »

Sergio Herman en Fever-Tree lanceren tonic

Fris en fruitig, vol van smaak en heerlijk in cocktail of longdrink. De internationaal gevierde chef Sergio Herman lanceert samen met het... Lees meer »

Lekker koud water

Water is een gezonde dorstlesser en gelukkig in Nederland overal uit de kraan te drinken. Maar het oog wil ook wat. In de waterkaraffen... Lees meer »

Exota on the rocks

IJskoude Exota geeft je dat instant zomer gevoel. Het openen van de beugelfles geeft het unieke ‘plop’ geluid en zorgt voor een extra verfrissend... Lees meer »