Zie er jonger uit

Wil je jouw huid echt verbeteren en thuis iedere dag een behandeling zoals in een kliniek? Dat kan bij Clinic of Skin. Wendy van der Pol en haar topteam helpen je met huidverbetering en huidverjonging. Je kunt met thuisbehandelingen aan de slag, maar ook bij de kliniek in Naaldwijk kan dit goed worden aangepakt. 

Vanaf je 25e levensjaar neemt de hoeveelheid collageen en elastine in je huid af, legt Wendy uit. ‘Dit zorgt ervoor dat je de eerste fijne lijntjes gaat zien en dat je huid wat slapper kan worden. Rond je 40e levensjaar worden de tekenen van huidveroudering meer zichtbaar in de vorm van rimpeltjes en pigmentvlekjes. Wij helpen je voorkomen dat je huid sneller veroudert en pakken die fijne lijntjes en rimpels aan.’

Uitgebreide huidanalyse
Clinic of Skin werkt met de beste medische huidverzorgingsproducten, namelijk ZO Skin Health, vertelt Wendy. ‘Deze producten zijn voor elke huidindicatie in te zetten. Wanneer je voor de eerste keer bij ons langskomt, maken we eerst een uitgebreide huidanalyse door middel van een huid- en collageenscan. Hierna krijg je een op maat gemaakt behandelplan voor behandelingen in de kliniek en voor een intensieve thuisbehandeling met de producten van ZO Skin Health.’

Holistische aanpak
ZO Skin Health is ontwikkeld door dermatoloog, vernieuwer en wetenschapper Dr. Zein Obagi, legt Wendy uit. ‘Hij denkt vanuit een holistische aanpak om een gezonde en goed functionerende huid te bereiken. De producten bevatten therapeutische ingrediënten en werken op cellulair niveau in de huid om haar geheel weer te laten stralen. De allerbeste dag- en nachtcrème voor anti-aging zijn het powerduo Daily Power Defense en het nieuwe AOX serum. De serums van ZO Skin Health zijn rijk aan antioxidanten en enzymen. Ze beschermen je huid tegen vroegtijdige veroudering en herstellen de barrièrefunctie en hydratatie.’ 

Gratis huidadvies
Ben jij geïnteresseerd in de aanpak van Clinic of Skin voor anti-aging? Kom dan langs bij één van onze huidtherapeuten voor een gratis huidadvies. Woon je niet in de buurt van Clinic of Skin in Naaldwijk, maar wil je toch advies over de producten van ZO Skin Health? Dan kun je vrijblijvend op basis van jouw huidfoto’s via www.clinicofskin.nl een online huidadvies aanvragen.

Geschreven op

Naar het overzicht

Lekker in je vel

De rit naar de prachtige woonboerderij van Ina van der Laan in het Groningse Lettelbert is al ontspannend van zichzelf. Via het achterom... Lees meer »

Summer is coming!

Zorgeloos genieten van de zon en zo goed mogelijk je huid beschermen? Dat kan met Reviderm. Denk hierbij ook aan je partner, er zijn er... Lees meer »

Waar luxe en natuur samenkomen

Toe aan ontspannen? Je goed voelen begint bij jezelf. Gun je lichaam en geest de aandacht en rust die het verdient. Een dagje sauna voelt... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Ga voor goud

Een feestje is dé gelegenheid om uit te pakken met een glamourlook. Maar ook doordeweekse dagen krijgen glans met een veegje goud hier en... Lees meer »

Natuurlijk mooi

BABOR is een cosmetica-merk dat staat voor klasse. Alle producten van de BABOR BEAUTY GROUP worden gemaakt in het hoofdkantoor in Aken,... Lees meer »

Zie er jonger uit

Wil je jouw huid echt verbeteren en thuis iedere dag een behandeling zoals in een kliniek? Dat kan bij Clinic of Skin. Wendy van der Pol... Lees meer »

Opvallend op de achtergrond

Ze deed voor het eerst mee en viel direct in de prijzen. Charèll Bosch uit Almelo won afgelopen september de Young Talent Award. Volgens... Lees meer »

A Perfect Skin

Wil je jouw huid echt verbeteren en thuis iedere dag een behandeling zoals in een kliniek? Dat kan. Wendy van de Pol en haar topteam gaan... Lees meer »

De ultieme kappersprijs

De Coiffure Awards zijn in kappersland de meest felbegeerde prijzen om te winnen. Kuypers Hair & Wellness uit Almelo valt al heel wat jaren... Lees meer »