Waar luxe en natuur samenkomen

Toe aan ontspannen? Je goed voelen begint bij jezelf. Gun je lichaam en geest de aandacht en rust die het verdient. Een dagje sauna voelt als een mini vakantie. Trakteer jezelf daarom op een bezoek aan spa-wellnesscentrum SpaSereen Maastricht. Alles is er hier op ingericht om van jouw saunaverblijf een onvergetelijke belevenis te maken. 

Kwaliteit, kwaliteit en kwaliteit. Het zijn de drie pilaren waarop volgens Inge Uitendaal, eigenaresse van SpaSereen, het succes van haar saunacomplex rust. ‘Met maar liefst acht cabines waarin stilte heilig is, een restaurant waarin verrassend lekker wordt gekookt en een team dat is geselecteerd op servicegerichtheid, is SpaSereen een juweeltje onder de spa’s. Je vindt hier instant ontspanning op een steenworp afstand van Maastricht. Het is daarom niet verrassend dat veel bezoekers hier gewoon alleen naar toe gaan of er met vrienden afspreken die ze in een prettige omgeving willen ontmoeten. Onverstoorbaar genieten kan hier vooral omdat de bezoekers zich door de opzet van het complex verspreiden, waardoor het nooit vol oogt.’ 

Vijf sterren
Een van de toppers voor het lichaam bij deze vijf sterren sauna midden in de natuur, is de zoutkristalsauna, vertelt Inge. ‘De zoutstenen in de wanden van deze prachtige cabine komen uit de Himalaya en geven een mineraalrijke lucht af, die te vergelijken is met de heilzame werking van de zee. Deze magische cabine zorgt voor een betere doorbloeding, een zuivere huid, alsook heerlijk ontspannen spieren.’ Een andere troef zijn de vele ontspannende gezichts- en massagebehandelingen waaruit de gasten kunnen kiezen. Het massage aanbod varieert van een ontspanningsmassage tot een intensievere bamboemassage. Deze ontspannende lichaamsmassage is voornamelijk gericht op energie en kracht. Het verbetert de bloedsomloop en vermindert vermoeidheid en stress.  Tijdens deze massage wordt afwisselend met de handen en bamboestokken gemasseerd.

Niet duur
Tussen de sauna’s en behandelingen door kan er heerlijk genoten worden in het restaurant, laat Inge zien. ‘Geniet van de fonkelende openhaard onder het genot van een glas wijn of ga voor een uitgebreid diner. Op de kaart staan naast de saté en het broodje met gerijpte geitenkaas, verrassende gerechten als hertenbiefstuk, poké bowl met zalm en tonijn en truffelrisotto die rijk is gevuld met champignons.’ Een bestelling staat binnen korte tijd al op tafel. Nu is ook duidelijk merkbaar waarom de prijs-kwaliteitverhouding in deze sauna bijzonder is. ‘Geld is niet onze drijfveer. Veel liever hebben we dat iemand zich prettig voelt en als daarbij hoort dat ze de hele dag slapen en alleen tussendoor een kopje thee drinken is dat ook prima. SpaSereen laat zien dat luxe niet duur hoeft te zijn.’    

Geplaatst op

Naar het overzicht

Lekker in je vel

De rit naar de prachtige woonboerderij van Ina van der Laan in het Groningse Lettelbert is al ontspannend van zichzelf. Via het achterom... Lees meer »

Summer is coming!

Zorgeloos genieten van de zon en zo goed mogelijk je huid beschermen? Dat kan met Reviderm. Denk hierbij ook aan je partner, er zijn er... Lees meer »

Waar luxe en natuur samenkomen

Toe aan ontspannen? Je goed voelen begint bij jezelf. Gun je lichaam en geest de aandacht en rust die het verdient. Een dagje sauna voelt... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Ga voor goud

Een feestje is dé gelegenheid om uit te pakken met een glamourlook. Maar ook doordeweekse dagen krijgen glans met een veegje goud hier en... Lees meer »

Natuurlijk mooi

BABOR is een cosmetica-merk dat staat voor klasse. Alle producten van de BABOR BEAUTY GROUP worden gemaakt in het hoofdkantoor in Aken,... Lees meer »

Zie er jonger uit

Wil je jouw huid echt verbeteren en thuis iedere dag een behandeling zoals in een kliniek? Dat kan bij Clinic of Skin. Wendy van der Pol... Lees meer »

Opvallend op de achtergrond

Ze deed voor het eerst mee en viel direct in de prijzen. Charèll Bosch uit Almelo won afgelopen september de Young Talent Award. Volgens... Lees meer »

A Perfect Skin

Wil je jouw huid echt verbeteren en thuis iedere dag een behandeling zoals in een kliniek? Dat kan. Wendy van de Pol en haar topteam gaan... Lees meer »

De ultieme kappersprijs

De Coiffure Awards zijn in kappersland de meest felbegeerde prijzen om te winnen. Kuypers Hair & Wellness uit Almelo valt al heel wat jaren... Lees meer »

Het ziet er weer goed uit

Net als iedereen, kijkt Layla Koopal, eigenaresse van Frans Koopal Haarwerken in Groningen, terug op een bewogen jaar. Haarwerken die moeilijk... Lees meer »

Finesse Bodyline Clinic: APK voor je lichaam

‘Gek eigenlijk, dat we zoveel onderhoud plegen aan onze woning, auto of garderobe en zo weinig de tijd nemen voor een APK van ons lichaam.’... Lees meer »