A Perfect Skin

Wil je jouw huid echt verbeteren en thuis iedere dag een behandeling zoals in een kliniek? Dat kan. Wendy van de Pol en haar topteam gaan voor ‘A Perfect Skin’: een eigen behandelmethode voor huidverbetering en huidverjonging met producten toegepast in de eigen kliniek en voor thuis. Clinic of Skin behandelt met hun unieke methode cliënten uit heel Nederland en België. Online of in de kliniek in Naaldwijk.

Wendy en haar team helpen iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren. ‘Samen zoeken we naar de mooiste versie van uw huid om deze van binnenuit en buitenaf te verbeteren. Met een uitgebreide huidanalyse, inclusief een huidscan en een collageenscan maken we uw behandelplan. Daarbij werken we met de beste apparatuur en de beste producten om uw huid op een natuurlijke manier te ondersteunen. Cliënten kunnen altijd een afspraak maken voor een gratis intake. Of een gratis online huidadvies aanvragen om met onze hulp via thuisbehandelingen hun huid te verbeteren.’

Dr. Zein Obagi

Bij de behandeling gebruikt Wendy graag de producten van dermatoloog, vernieuwer en wetenschapper Dr. Zein Obagi. Hij denkt vanuit een holistische aanpak om een gezonde en goed functionerende huid te bereiken. ‘Met meer dan 20 jaar ervaring ontwikkelde hij speciale producten voor het behandelen van rimpels, pigmentvlekken, acné en roodheid. ZO Skin Health staat voor huidverbetering met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten. Deze producten bevatten therapeutische ingrediënten en werken op cellulair niveau in de huid om haar geheel weer te laten stralen.’

In 5 stappen naar een gladde, zachte huid

ZO Skin Health Anti-Aging Program is een hele mooie set wanneer je je huid wilt verbeteren of de eerste tekenen van huidveroudering ziet. Met de hulp van de producten in deze set wordt je huid superzacht en glad en verminderen lijntjes en rimpels. Je huid ziet er gezond en stralend uit! De set bevat vijf producten die je huid intensief reinigen, exfoliëren, verbeteren en huidveroudering tegengaan. Hij is nu verkrijgbaar met een grote korting.

Kijk op www.clinicofskin.nl voor meer informatie en een video met uitleg.

Geschreven op

Naar het overzicht

Lekker in je vel

De rit naar de prachtige woonboerderij van Ina van der Laan in het Groningse Lettelbert is al ontspannend van zichzelf. Via het achterom... Lees meer »

Summer is coming!

Zorgeloos genieten van de zon en zo goed mogelijk je huid beschermen? Dat kan met Reviderm. Denk hierbij ook aan je partner, er zijn er... Lees meer »

Waar luxe en natuur samenkomen

Toe aan ontspannen? Je goed voelen begint bij jezelf. Gun je lichaam en geest de aandacht en rust die het verdient. Een dagje sauna voelt... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Ga voor goud

Een feestje is dé gelegenheid om uit te pakken met een glamourlook. Maar ook doordeweekse dagen krijgen glans met een veegje goud hier en... Lees meer »

Natuurlijk mooi

BABOR is een cosmetica-merk dat staat voor klasse. Alle producten van de BABOR BEAUTY GROUP worden gemaakt in het hoofdkantoor in Aken,... Lees meer »

Zie er jonger uit

Wil je jouw huid echt verbeteren en thuis iedere dag een behandeling zoals in een kliniek? Dat kan bij Clinic of Skin. Wendy van der Pol... Lees meer »

Opvallend op de achtergrond

Ze deed voor het eerst mee en viel direct in de prijzen. Charèll Bosch uit Almelo won afgelopen september de Young Talent Award. Volgens... Lees meer »

A Perfect Skin

Wil je jouw huid echt verbeteren en thuis iedere dag een behandeling zoals in een kliniek? Dat kan. Wendy van de Pol en haar topteam gaan... Lees meer »

De ultieme kappersprijs

De Coiffure Awards zijn in kappersland de meest felbegeerde prijzen om te winnen. Kuypers Hair & Wellness uit Almelo valt al heel wat jaren... Lees meer »