Lekker in je vel

De rit naar de prachtige woonboerderij van Ina van der Laan in het Groningse Lettelbert is al ontspannend van zichzelf. Via het achterom op haar erf kom je in een moderne salon. Hier krijgen klanten in een rustige omgeving huidbehandelingen op maat, maar vooral een luisterend oor.

Redactie: Willemien Vijvers

De naam van Salon Amélior komt van het Franse werkwoord améliorer, legt Ina uit. ‘Het staat voor zoveel als ‘het is goed, maar het kan beter worden.’  Ina, die al ruim 30 jaar in het vak zit, noemt zichzelf een holistische skin expert. ‘Mijn doel is de huid goed te verzorgen en te versterken, tegelijkertijd met de geest. Je huid laat namelijk niet alleen je buitenkant zien, maar toont juist ook hoe je je van binnen voelt. Zit je niet lekker in je vel, dan straal je dat uit. Vooral die menselijke kant van mijn vak vind ik waardevol. Psychologie heeft mij altijd geïnteresseerd. Ik vraag dus altijd eerst hoe het met iemand gaat. Pas als ik dat weet, kan ik een afgestemd behandelplan maken. Klanten kunnen mij in vertrouwen alles vertellen. Ze weten dat hun verhaal bij mij veilig is.’ 

Zelfvertrouwen
Klanten kunnen bij Salon Amélior terecht voor huidverzorging, huidverbetering en ontharen. Het geheim van een stralende huid zit hem in het samenspel van de behandelingen, de juiste producten en eventueel ondersteunende supplementen, weet Ina. ‘Ik ben een groot fan van de producten van Reviderm, die helemaal aansluiten bij mijn holistische aanpak, het Franse cosmeticamerk Guinot en de supplementen van Laviesage. Mijn streven is dat klanten na een behandeling weer met zelfvertrouwen de deur uitstappen.’ 

Veroudering vertragen
Ina volgt nieuwe, innovatieve methoden vanuit haar vakgebied op de voet. ‘Zo beschik ik over een VEGA, het nieuwste hoogstandje van Reviderm, waarmee ik de diepere huidlagen kan behandelen met radiofrequente golven. Dit zorgt voor regeneratie diep in de huid en vertraging van het verouderingsproces. Ik bied mijn klanten graag het allerbeste.’

Hoofdstraat 153 
9827 PA Lettelbert
T: 06-29010311
W: www.salon-amelior.nl

Geplaatst op

Naar het overzicht

Lekker in je vel

De rit naar de prachtige woonboerderij van Ina van der Laan in het Groningse Lettelbert is al ontspannend van zichzelf. Via het achterom... Lees meer »

Summer is coming!

Zorgeloos genieten van de zon en zo goed mogelijk je huid beschermen? Dat kan met Reviderm. Denk hierbij ook aan je partner, er zijn er... Lees meer »

Waar luxe en natuur samenkomen

Toe aan ontspannen? Je goed voelen begint bij jezelf. Gun je lichaam en geest de aandacht en rust die het verdient. Een dagje sauna voelt... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Ga voor goud

Een feestje is dé gelegenheid om uit te pakken met een glamourlook. Maar ook doordeweekse dagen krijgen glans met een veegje goud hier en... Lees meer »

Natuurlijk mooi

BABOR is een cosmetica-merk dat staat voor klasse. Alle producten van de BABOR BEAUTY GROUP worden gemaakt in het hoofdkantoor in Aken,... Lees meer »

Zie er jonger uit

Wil je jouw huid echt verbeteren en thuis iedere dag een behandeling zoals in een kliniek? Dat kan bij Clinic of Skin. Wendy van der Pol... Lees meer »

Opvallend op de achtergrond

Ze deed voor het eerst mee en viel direct in de prijzen. Charèll Bosch uit Almelo won afgelopen september de Young Talent Award. Volgens... Lees meer »

A Perfect Skin

Wil je jouw huid echt verbeteren en thuis iedere dag een behandeling zoals in een kliniek? Dat kan. Wendy van de Pol en haar topteam gaan... Lees meer »

De ultieme kappersprijs

De Coiffure Awards zijn in kappersland de meest felbegeerde prijzen om te winnen. Kuypers Hair & Wellness uit Almelo valt al heel wat jaren... Lees meer »

Het ziet er weer goed uit

Net als iedereen, kijkt Layla Koopal, eigenaresse van Frans Koopal Haarwerken in Groningen, terug op een bewogen jaar. Haarwerken die moeilijk... Lees meer »

Finesse Bodyline Clinic: APK voor je lichaam

‘Gek eigenlijk, dat we zoveel onderhoud plegen aan onze woning, auto of garderobe en zo weinig de tijd nemen voor een APK van ons lichaam.’... Lees meer »