Finesse Bodyline Clinic: APK voor je lichaam

‘Gek eigenlijk, dat we zoveel onderhoud plegen aan onze woning, auto of garderobe en zo weinig de tijd nemen voor een APK van ons lichaam.’ Cor Kok, eigenaar van Finesse Bodyline Clinic in Woerden, vindt het ‘schrikbarend’ hoe weinig aandacht Nederlanders hebben voor de oorzaak van gezondheidsklachten. Waaronder overgewicht, bijvoorbeeld.

  

Als je auto sputtert, laat je de motor controleren. De onderste steen moet boven. Cor: ‘Dat doen wij hier dus ook bij het ‘verbrandingsmotortje’ van jouw lichaam. Want daar kan van alles aan mankeren. Stofwisselingsprocessen in je darmen, lever of schildklier, bijvoorbeeld, door een tekort aan jodium, zink of ijzer. Bij Finesse Bodyline Clinic doen we daarom uitgebreid bloedonderzoek. Alleen de problemen signaleren, is niet zinnig, daarom maken we ook een stappenplan voor je gezondheid. Onze visie is gebaseerd op de orthomoleculaire geneeskunde: oftewel, de processen van voedingsstoffen in het lichaam.’ 

Geen operaties
Bij de hypermoderne Finesse Bodyline Clinic hoef je niet bang te zijn voor operaties. Overtollig vet, huidverstrakking en huidverbetering kunnen tegenwoordig ook prima aangepakt worden zonder dat je onder het mes hoeft.  

Incontinentie
Cor’s kliniek behandelt ook incontinentie en wel met de hypermoderne InCoFin-therapie. Dit is een revolutionaire techniek die met magnetische velden werkt. Hierdoor kan je gewoon met je kleding aan behandeld worden. Acht keer een half uurtje in een speciale stoel verbetert de incontinentieplaag. Deze methode werkt ook goed bij mannen na een prostaatoperatie. 

Kritisch blijven
De behandelingen van Finesse Bodyline Clinic zijn redelijk uniek in Nederland. Cor: ‘Er heerst hier een conservatief gezondheidsklimaat. Er wordt aan symptoombestrijding gedaan in plaats van dieperliggende oorzaken aanpakken. Ben je te zwaar? Dan verwijst een huisarts je naar een diëtist. Heb je maagzuur? Hup, maagzuurremmers – terwijl onderzoek uitwijst hoe schadelijk die voor de gezondheid zijn. Liever blijf ik voortdurend in gesprek met een heel netwerk aan artsen en medisch wetenschappelijk onderzoekers van over de hele wereld. Zo blijf ik goed op de hoogte van de internationale ontwikkelingen en volg ik kritisch onze processen in onze kliniek.’ 

Bij Finesse Bodyline Clinic kun je terecht voor:  

  • Gezondheidscheck, waaronder bloed- en ontlastingsonderzoek 
  • Afvallen/vetcellen vergruizen 
  • Burnout meting 
  • Incontinentiebestrijding 
  • Huidverstrakking 
  • Pijnbestrijding


Pompmolenlaan 19a 
3447 GK Woerden
T: 0348-409199

info@finessebodylineclinic.nl 

www.finessebodylineclinic.nl 

 

Geschreven op

Naar het overzicht

Laat je huid stralen

Een professionele schoonheidssalon waar je je helemaal thuis voelt? Dát is de Skin Boutique van Vanessa Karreman, gevestigd in de leukste... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Secret garden

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van geurige beautyproducten, geïnspireerd op de romantiek van een geheime tuin. Daar fleur je van... Lees meer »

De ultieme kappersprijs

De Coiffure Awards zijn in kappersland de meest felbegeerde prijzen om te winnen. Kuypers Hair & Wellness uit Almelo valt al heel wat jaren... Lees meer »

Het ziet er weer goed uit

Net als iedereen, kijkt Layla Koopal, eigenaresse van Frans Koopal Haarwerken in Groningen, terug op een bewogen jaar. Haarwerken die moeilijk... Lees meer »

Finesse Bodyline Clinic: APK voor je lichaam

‘Gek eigenlijk, dat we zoveel onderhoud plegen aan onze woning, auto of garderobe en zo weinig de tijd nemen voor een APK van ons lichaam.’... Lees meer »

Qyoutis: Iedereen op z’n mooist

Qyoutis. Dat is de nieuwe naam voor cosmetische behandelingen, uitgevoerd op locaties van Centrum Oosterwal. Dermatoloog Menno Gaastra vertelt... Lees meer »

Mooimakers

Uit al het moois dat de beautywereld te bieden heeft, zijn dit onze favoriete producten. Voor een onweerstaanbare zomerlook. De nieuwe iD... Lees meer »

Silver Lining

Luxueus, glinsterend en dramatisch: zilver is een trend waar je dit seizoen flink mee mag uitpakken. Van top tot teen in lamé, mesh en zilveren... Lees meer »

Go with the GLOW

Trakteer jezelf op een stralende huid, sprankelende sieraden en bruisende champagne. Set van drie 18-karaats gouden ringen uit de Mini Sweety-lijn... Lees meer »

Summer is coming!

Zorgeloos genieten van de zon en zo goed mogelijk je huid beschermen? Dat kan met Reviderm. Denk hierbij ook aan je partner, er zijn er... Lees meer »

Waar luxe en natuur samenkomen

Toe aan ontspannen? Je goed voelen begint bij jezelf. Gun je lichaam en geest de aandacht en rust die het verdient. Een dagje sauna voelt... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Ga voor goud

Een feestje is dé gelegenheid om uit te pakken met een glamourlook. Maar ook doordeweekse dagen krijgen glans met een veegje goud hier en... Lees meer »

Natuurlijk mooi

BABOR is een cosmetica-merk dat staat voor klasse. Alle producten van de BABOR BEAUTY GROUP worden gemaakt in het hoofdkantoor in Aken,... Lees meer »

Zie er jonger uit

Wil je jouw huid echt verbeteren en thuis iedere dag een behandeling zoals in een kliniek? Dat kan bij Clinic of Skin. Wendy van der Pol... Lees meer »

Opvallend op de achtergrond

Ze deed voor het eerst mee en viel direct in de prijzen. Charèll Bosch uit Almelo won afgelopen september de Young Talent Award. Volgens... Lees meer »

A Perfect Skin

Wil je jouw huid echt verbeteren en thuis iedere dag een behandeling zoals in een kliniek? Dat kan. Wendy van de Pol en haar topteam gaan... Lees meer »

De ultieme kappersprijs

De Coiffure Awards zijn in kappersland de meest felbegeerde prijzen om te winnen. Kuypers Hair & Wellness uit Almelo valt al heel wat jaren... Lees meer »

Het ziet er weer goed uit

Net als iedereen, kijkt Layla Koopal, eigenaresse van Frans Koopal Haarwerken in Groningen, terug op een bewogen jaar. Haarwerken die moeilijk... Lees meer »