Schitterend zilver

Van antiek zilver tot trendy zilveren sieraden, bij Zilver.nl geldt altijd een prettige prijs-kwaliteitsverhouding én wordt alles met zorg ingepakt. ‘Wij gaan voor de perfecte service, zowel in de winkel in Broek in Waterland als online’, vertelt Yentl de Jonge. 

Redactie: Marije Smit

‘Ik ben opgegroeid tussen zilver en juwelen en werk alweer jaren fulltime én met veel plezier bij Zilver.nl. Het begon als zaterdagbaantje bij mijn ouders in de zaak en nu sta ik in de winkel, adviseer ik klanten over zilver – ook via chat, voeg ik nieuw zilverwerk toe aan de website, spot ik trends op vakbeurzen, graveer ik en verzorg ik onze social media. Heel divers werk dat ik vol overgave doe. Service staat bij ons familiebedrijf voorop en we werken met korte lijnen in communicatie’, vertelt Yentl enthousiast. Van heinde en ver komen mensen naar de antiquair juwelier om tijdens een bakje koffie door de winkel te lopen en het zilveren item te vinden waar men voor kwam. Is het er niet, dan zoekt familie De Jonge net zo lang tot het gewenste zilveren product is gevonden.

Graveren

In de winkel en webshop worden meer dan 13.000 zilveren artikelen aangeboden; van beeldje tot spaarpot en van kandelaars tot sieraden. ‘Er is altijd een persoonlijk cadeau te vinden. Bijvoorbeeld een zilveren kandelaar met gravering voor een jubileum of huwelijk. Of een zilveren rammelaar met de naam van het kindje, bij een geboorte. Wij graveren alles zelf en alles is mogelijk! Vaak nog dezelfde dag, want we werken na 17 uur gewoon door als het moet. Zo kun je een uniek cadeau geven wat levenslang meegaat’, meent Yentl. 

jewelry-zilver-fw23-lourens magazine-Bruno jewelry-zilver-fw23-lourens magazine-IMG_1647 kopiëren jewelry-zilver-fw23-lourens magazine-IMG_8300 kopiëren jewelry-zilver-fw23-lourens magazine-IMG_3236 kopiëren jewelry-zilver-fw23-lourens magazine-IMG_1650 kopiëren jewelry-zilver-fw23-lourens magazine-HeideHeinzendorff-1 jewelry-zilver-fw23-lourens magazine-IMG_1435 kopiëren

Inpakservice 

Alle cadeaus verlaten de winkel pas als ze mooi zijn ingepakt. ‘Het is geweldig om de hele dag door cadeautjes te maken voor pasgeboren baby's, bruidsparen, opa's en oma's en bedrijven. Met onze gratis inpakservice kunnen klanten zelf het papier uitkiezen. Ook online is er keus uit zo’n twaalf verschillende soorten inpakpapier. Het geeft me een warm gevoel om te weten dat we bijdragen aan speciale momenten in het leven van mensen.’

Creolen en spinnen

Yentl draagt zelf graag creolen. ‘De zilveren creolen en hangers van Heide Heinzendorff zijn populair vanwege het speciale systeem waarmee gekleurde hangers kunnen worden verwisseld.’ Ze adviseert graag en tipt: heb je een rond hoofd kies dan korte oorbellen, bij een langer hoofd staan langere oorbellen mooi. Opvallend zijn de sieraden met grote spinnen met beweegbare poten van Bruno da Rocha. ‘Originele en unieke stukken, met passie gemaakt in het atelier van Bruno.’

Old Memories b.v./Zilver.nl

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in Waterland

020-4033653

www.zilver.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

Liefdevolle kunstwerkjes | Phie Jewels

Inspirerende ondernemer De ontwerpen van sieradenontwerpster Sophie Jong zijn bijzonder en nergens mee te vergelijken. De vraag naar handgemaakte... Lees meer »

Broches met Parijse flair

Edelstenen vormen het kloppende hart van het Nederlandse sieradenmerk Bron Jewelry. ‘Deze cadeautjes van de natuur vervelen nooit en hun... Lees meer »

Met liefde gemaakt

Christine de Vogel is een creatieve denkster. Of het nu gaat om unieke sieraden, kunstzinnige objecten of fotografie. ‘Ik probeer te werken... Lees meer »

Echte vrouwenversierders

De etalage van een prachtig pand aan de Bloemendaalseweg kun je niet gedachteloos voorbijlopen; er liggen beeldschone sieraden. Het zijn... Lees meer »

Schitterend zilver

Van antiek zilver tot trendy zilveren sieraden, bij Zilver.nl geldt altijd een prettige prijs-kwaliteitsverhouding én wordt alles met zorg... Lees meer »

Een sieraad voor het leven

Op de hoek van ‘het oudste en mooiste straatje’ van Amersfoort is Edelsmederij Kircher Schmuck te vinden. Meestergoudsmid Kerstin Kircher... Lees meer »

De gouden formule

Zelfs de meest noeste juwelen hebben soms wat onderhoud nodig. Dat geldt ook voor Schaap en Citroen. Het toonaangevende juweliershuis blijft... Lees meer »

Design voor sterke karakters

Rodrigo Otazu (Mister O) werkte samen met modeontwerpers Alexander McQueen, Jean Paul Gaultier en Christian Lacroix. Ook ‘sierde’ hij wereldsterren... Lees meer »

Exclusieve sieraden die schitteren

Edelsmeden Watze en Simone van der Wal maken exclusieve, kwalitatief hoogwaardige sieraden. Hun winkel in het Friese Joure is een walhalla... Lees meer »

Nooit tijd genoeg

Wybe van der Gang maakt zijn horloges zoals Porsche zijn auto’s bouwt: industriële normen in het hele proces van ontwerp tot productie,... Lees meer »