InTu jewelry presenteert najaarscollectie

InTu jewelry komt dit najaar met een sprankelende nieuwe collectie. Het exclusieve merk met handgemaakte sieraden brengt dit najaar naast armbanden, kettingen en oorbellen, ook ringen met een speciale betekenis.

Maud Peij, eigenaresse van het sieradenmerk InTu jewelry, selecteert op basis van haar intuïtie de mooiste edelstenen en maakt hiervan betekenisvolle sieraden. De slogan InTu jewelry luidt dan ook 'handcrafted design with meaning’, vooral de betekenis staat centraal bij het ontwerp van de sieraden. Dit najaar brengt InTu jewery de Energy Collectie, een nieuwe betekenisvolle sieradenlijn. De ring Star Energy herinnert je bijvoorbeeld aan de ster die je bent, het licht in de duisternis, je dromen en idealen. Terwijl de Heart Energy ring juist weer staat voor je eigen kracht en essentie. Stijlvolle sieraden om te dragen en bijzonder om te geven aan iemand die je in je hart gesloten hebt!

Energy Collectie
De Energy ringen zijn gemaakt van 14 karaat goud gevulde materialen. Aan de voorkant is een kleine bedel bevestigd, in de vorm van een hartje of ster. De ringen worden gemaakt op elastisch materiaal, waardoor ze altijd passen. Naast de prachtige ringen zijn er ook armbanden en kettingen aan de Energy collectie toegevoegd. Zo is de Aventurijn Energy armband gemaakt met de mooiste aventurijn edelstenen en gebruikt InTu jewelry voor de Rozenkwarts Energy ketting de beste rozenkwarts. Alle edelstenen die Maud gebruikt zijn stuk voor stuk met aandacht voor je uitgezocht en gereinigd waardoor ze schoon, helder en gezuiverd bij je aankomen. De armbanden en kettingen zijn afgewerkt met 14 karaat goud gevulde details en hebben een pure en natuurlijke uitstraling. Dit maakt de sieraden mooi, krachtig en elegant.

Ieder sieraad wordt feestelijk verpakt en komt met een omschrijving van de betekenis van de edelsteen of het symbool. Een lief en tijdloos cadeau, dat altijd gedragen kan worden en je energie geeft.

Tree of Life Swarovski kettingen
In diverse ontwerpen van InTu jewelry vind je de Tree of Life terug. Deze levensboom staat symbool voor een stevige gronding en de zoektocht naar de betekenis van het leven. Tot voor kort waren de Tree of Life Swarovski kettingen alleen verkrijgbaar in brons en zwart, maar onlangs zijn daar diverse kleuren aan toegevoegd. Deze handgemaakte juweeltjes, gemaakt van fijn 14 karaat gevuld goud draad, zijn voorzien van sprankelende Swarovski Elements kristallen. Elegant om lang te dragen, maar ook erg mooi als korte ketting.

Over InTu jewelry
In haar atelier in Utrecht maakt Maud Peij de mooiste sieraden. Ze combineert de kracht van edelstenen en symbolen met hoogwaardige materialen zoals 14 karaat gevuld goud en echt zilver. Het resultaat zijn sieraden met een speciale betekenis, die je inspireren om je hart en intuïtie te volgen. Elk juweel wordt feestelijk verpakt en geleverd inclusief een mooie omschrijving en cadeaukaart. De sieraden zijn erg leuk om cadeau te geven of te krijgen tijdens de feestdagen. Bovendien is verzending binnen Nederland en België gratis.

www.intujewelry.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

De gouden formule

Zelfs de meest noeste juwelen hebben soms wat onderhoud nodig. Dat geldt ook voor Schaap en Citroen. Het toonaangevende juweliershuis blijft... Lees meer »

Design voor sterke karakters

Rodrigo Otazu (Mister O) werkte samen met modeontwerpers Alexander McQueen, Jean Paul Gaultier en Christian Lacroix. Ook ‘sierde’ hij wereldsterren... Lees meer »

Exclusieve sieraden die schitteren

Edelsmeden Watze en Simone van der Wal maken exclusieve, kwalitatief hoogwaardige sieraden. Hun winkel in het Friese Joure is een walhalla... Lees meer »

Nooit tijd genoeg

Wybe van der Gang maakt zijn horloges zoals Porsche zijn auto’s bouwt: industriële normen in het hele proces van ontwerp tot productie,... Lees meer »

Honderd procent ambachtelijk

Alle sieraden die edelsmeden Watze en Simone van der Wal maken, zijn uniek. Hun winkel in het Friese Joure is een walhalla vol prachtige,... Lees meer »

Zilver juwelier

Online juwelier voor sieraden, geboortecadeaus, zilverwerk en zilver bestek. Gouden en zilveren sieraden van bekende sieradenmerken Ei-hangers... Lees meer »

Bron Jewelry: City Garden

Steden zijn niet meer wat ze geweest zijn… En dat is maar goed ook! Stadsbewoners laten in toenemende mate de natuur binnen en dat zorgt... Lees meer »

Jarrèl Exclusive Jewelry presenteert Lucca collectie

Jarrèl Exclusive Jewelry is een uniek merk met een al even uniek verhaal dat teruggaat tot 1974, toen de oprichtster van Jarrèl besloot... Lees meer »

Zilver.nl: Voor al uw persoonlijke cadeaus!

Prachtige ringen van Christian Bauer in geelgoud en witgoud met briljanten. Prijzen vanaf €1195,= Combineer zoals je wilt met horloge, stenen,... Lees meer »

Sieraden met pure vormen

In een monumentaal pand in het Friese Joure, bevindt zich de winkel annex atelier van goudsmeden Watze en Simone van der Wal. Het contrast... Lees meer »