Race mee in de F1

Niet eerder was de Formule 1 zó populair in Nederland als nu. Met zestig high end race simulatoren geeft Racesquare bezoekers een beleving die zo dicht mogelijk bij het echte racen komt. Iedereen kan zijn favoriete F1 circuit racen!

In een virtuele raceauto ga je de strijd aan met 19 andere coureurs. Je zit net zo laag en diep, we gebruiken officiële lichtaanduidingen en rook en je stuur trilt constant. Je doet, net als in een echt raceweekend, eerst een training, dan de kwalificatie en vervolgens de race met pitstop. Je wordt via een headset continu begeleid door één van onze race Marshalls. De basisinstellingen zijn zo ingesteld dat iedereen kan racen.

Bedrijfsuitje
Racesquare Alkmaar beschikt over een grote bar in de vorm van een halve racebaan, een vergaderzaal, een professionele keuken met lekker eten en een F1-store vol met merchandise en kleding. Dat maakt Racesquare een ideaal uitje voor familie-, vrijgezellen- én bedrijfsfeesten. De ene helft gaat racen, terwijl de andere een presentatie krijgt van bijvoorbeeld Tim of Tom Coronel of een andere racelegende of -expert. Dit kan ook een interactieve F1-quiz zijn. Een groepsuitje wordt altijd afgerond met een huldiging en medaille-uitreiking op het erepodium. Voor minder dan honderd euro per persoon ben je unieke F1-ervaring rijker, inclusief eten en drinken.

Racesquare Alkmaar
1e verdieping Ringers Winkelcentrum 
Noorderkade 171
1823 CJ Alkmaar
085 - 130 43 35
Alkmaar@racesquare.nl
www.racesquare.nl 

Geschreven op

Naar het overzicht

Pitch & Putt

Als wij het hebben over een kleinere versie van een golfbaan aan de zuidoost kant van Leeuwarden, weet jij dan waar we het over hebben?... Lees meer »

Biercafé de Markies

Midden in het culturele centrum van Leeuwarden runnen sinds 2005 Menno en Michelle speciaalbier café De Markies. Het is een toonaangevend... Lees meer »

Een culinair paradijs

Wie aan Aruba denkt, komt al gauw uit op de mooiste stranden, het perfecte klimaat en de vriendelijkste locals. Maar wist je dat het ‘One... Lees meer »

Race mee in de F1

Niet eerder was de Formule 1 zó populair in Nederland als nu. Met zestig high end race simulatoren geeft Racesquare bezoekers een beleving... Lees meer »

De avontuurlijkste stedentrip ter wereld

Wat maakt een stedentrip succesvol? Goed eten, boeiende musea, unieke boetieks en gastvrije locals? Maar, wat als je daar ook nog avontuur... Lees meer »

Sterrenhotel met passie voor service

De Nederlander Michel Wichman runt al jaren het populaire sterrenhotel Spitzhorn in het Zwitserse Saanen-Gstaad. Het hele jaar door, nu... Lees meer »

Culinair & Creatief

Restaurant 273 is een nieuw culinair restaurant, dat haar deuren opent in het centrum van Utrecht. Chef-kok én eigenaar Tommy den Hartog... Lees meer »

Het bruist weer in Kasteel Kerckebosch

Met een orangerie waarin ze het restaurant en de Bistoria combineren, hebben Ingmar Sloothaak en Hans van Triest een bouwwerk neergezet... Lees meer »

Voor de rijken der aarde

In het bruisende hart van Amsterdam heeft het ultraluxe boutiquehotel TwentySeven zijn deuren geopend. Het exceptionele hotel telt zestien... Lees meer »

Sprookjeskasteel opent deuren

Vanuit de torenkamer kijk je weliswaar over het bomendek uit op de skyline van Den Haag, verder ligt Kasteel de Wittenburg volledig verscholen... Lees meer »