Quality time met Daan Schuurmans

Donderdag 5 oktober organiseren AVROTROS en TivoliVredenburg in Utrecht de eerste editie van Out of the Blue, een vriendenavond met (h)eerlijk eten en drinken en een concert van het Radio Filharmonisch Orkest. Daan Schuurmans fungeert als gastheer. 
 
Met Out of the Blue presenteren AVROTROS en de Utrechtse concertzaal TivoliVredenburg een unieke avond quality time: tijd voor je vrienden, voor goed eten en voor cultuur. Aan lange tafels geniet je van elkaars gezelschap en van een (h)eerlijke maaltijd. Vervolgens maak je kennis met de allermooiste klassieke muziek, uitgevoerd door het Radio Filharmonisch Orkest en een ensemble uit het Groot Omroepkoor. De avond wordt afgesloten met een gezamenlijke borrel.
 
De eerste editie van Out of the Blue is donderdag 5 oktober in TivoliVredenburg en heeft een Amerikaans karakter. Het diner in de foyer begint om 19.30 uur en het concert om 21.00 uur in de Grote Zaal. Het Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. de jonge topdirigent Gustavo Gimeno speelt Antonin Dvořáks Negende symfonie Uit de nieuwe wereld. Gastheer op deze avond is acteur Daan Schuurmans, die op persoonlijke wijze het verhaal achter de muziek toelicht.
 
De toegangsprijs bedraagt 49 euro inclusief en 28 euro exclusief diner. Tickets zijn te koop via www.tivolivredenburg.nl.
 
  
Foto Daan Schuurmans: Bowie Verschuuren

Geschreven op

Naar het overzicht

Pitch & Putt

Als wij het hebben over een kleinere versie van een golfbaan aan de zuidoost kant van Leeuwarden, weet jij dan waar we het over hebben?... Lees meer »

Biercafé de Markies

Midden in het culturele centrum van Leeuwarden runnen sinds 2005 Menno en Michelle speciaalbier café De Markies. Het is een toonaangevend... Lees meer »

Een culinair paradijs

Wie aan Aruba denkt, komt al gauw uit op de mooiste stranden, het perfecte klimaat en de vriendelijkste locals. Maar wist je dat het ‘One... Lees meer »

Race mee in de F1

Niet eerder was de Formule 1 zó populair in Nederland als nu. Met zestig high end race simulatoren geeft Racesquare bezoekers een beleving... Lees meer »

De avontuurlijkste stedentrip ter wereld

Wat maakt een stedentrip succesvol? Goed eten, boeiende musea, unieke boetieks en gastvrije locals? Maar, wat als je daar ook nog avontuur... Lees meer »

Sterrenhotel met passie voor service

De Nederlander Michel Wichman runt al jaren het populaire sterrenhotel Spitzhorn in het Zwitserse Saanen-Gstaad. Het hele jaar door, nu... Lees meer »

Culinair & Creatief

Restaurant 273 is een nieuw culinair restaurant, dat haar deuren opent in het centrum van Utrecht. Chef-kok én eigenaar Tommy den Hartog... Lees meer »

Het bruist weer in Kasteel Kerckebosch

Met een orangerie waarin ze het restaurant en de Bistoria combineren, hebben Ingmar Sloothaak en Hans van Triest een bouwwerk neergezet... Lees meer »

Voor de rijken der aarde

In het bruisende hart van Amsterdam heeft het ultraluxe boutiquehotel TwentySeven zijn deuren geopend. Het exceptionele hotel telt zestien... Lees meer »

Sprookjeskasteel opent deuren

Vanuit de torenkamer kijk je weliswaar over het bomendek uit op de skyline van Den Haag, verder ligt Kasteel de Wittenburg volledig verscholen... Lees meer »