Quality time met Daan Schuurmans

Donderdag 5 oktober organiseren AVROTROS en TivoliVredenburg in Utrecht de eerste editie van Out of the Blue, een vriendenavond met (h)eerlijk eten en drinken en een concert van het Radio Filharmonisch Orkest. Daan Schuurmans fungeert als gastheer. 
 
Met Out of the Blue presenteren AVROTROS en de Utrechtse concertzaal TivoliVredenburg een unieke avond quality time: tijd voor je vrienden, voor goed eten en voor cultuur. Aan lange tafels geniet je van elkaars gezelschap en van een (h)eerlijke maaltijd. Vervolgens maak je kennis met de allermooiste klassieke muziek, uitgevoerd door het Radio Filharmonisch Orkest en een ensemble uit het Groot Omroepkoor. De avond wordt afgesloten met een gezamenlijke borrel.
 
De eerste editie van Out of the Blue is donderdag 5 oktober in TivoliVredenburg en heeft een Amerikaans karakter. Het diner in de foyer begint om 19.30 uur en het concert om 21.00 uur in de Grote Zaal. Het Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. de jonge topdirigent Gustavo Gimeno speelt Antonin Dvořáks Negende symfonie Uit de nieuwe wereld. Gastheer op deze avond is acteur Daan Schuurmans, die op persoonlijke wijze het verhaal achter de muziek toelicht.
 
De toegangsprijs bedraagt 49 euro inclusief en 28 euro exclusief diner. Tickets zijn te koop via www.tivolivredenburg.nl.
 
  
Foto Daan Schuurmans: Bowie Verschuuren
Naar het overzicht

De leukste uitjes met kids in Nederland

Heb jij de zomer al in je bol? De komende maanden zijn perfect voor leuke uitjes met het hele gezin. Of het nu een tropische of juist een... Lees meer »

Quality time met Daan Schuurmans

Donderdag 5 oktober organiseren AVROTROS en TivoliVredenburg in Utrecht de eerste editie van Out of the Blue, een vriendenavond met (h)eerlijk... Lees meer »

Sinatra & Friends on tour in Nederland

"Welcome back Frank" schrijft Carole Clark op de Facebook site van Stephen Triffitt. En zij is niet de enige. "He really does sound exactly... Lees meer »

'Theater veel enger dan tv'

Als puber leefde hij in een hel totdat hij ontdekte dat hij piano kon spelen. Hij studeerde cum laude af aan het conservatorium en Paul... Lees meer »

Het weekend dat alles anders is in Het Concertgebouw

In het weekend van 12 & 13 augustus is ‘alles anders’ in Het Koninklijk Concertgebouw. Dit geheel volgens het uitgangspunt van de zomerprogrammering,... Lees meer »

Dansen voor middernacht?

Wil jij wel graag uitgaan, dansen en drinken, maar heb je geen zin, tijd of energie om te wachten tot het donker is? Of je halve zaterdag... Lees meer »