Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette Neumann van Farm de Beauty. ‘Een goede verzorging is essentieel.’ 

De zeer ervaren huidspecialiste in de Frederikstraat ziet de invloed van de overvloed aan zon en zee op de huid van haar klanten. ‘De uv-straling en zeewind zijn hier altijd aanwezig,’ benadrukt Jeanette. ‘En dat zorgt voor meer pigmentvlekken en zelfs een hogere kans op huidkanker. Je huid is het grootste orgaan dat je hebt als mens, dus daar moet je goed voor zorgen. Ik pleit ervoor dat mensen hun huid daarom veel beter beschermen.’  

Uitgebreid pakket 
Jeanette zit al 32 jaar in het vak en is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en permanente make-up. ‘Iedereen wil zo gezond en mooi mogelijk ouder worden. Ik help mensen graag aan een frisse, natuurlijke uitstraling met een uitgebreid pakket van therapieën, behandelingen, de beste producten en gebruik van de modernste technieken. Daarmee zit ik tussen een kliniek en schoonheidssalon in.’ 

Wauw 
Ze houdt enorm van haar werk. ‘Ik doe het echt met liefde en dat voelen mijn klanten. Ze weten dat ik alles doe wat ik in mijn vermogen heb om ze er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Ik vind het geweldig dat ik mensen zo kan laten stralen en ze een goed gevoel geven. Echt wauw, denk ik af en toe. Mijn klanten zijn me dan ook heel trouw.’ 

Serums 
Jeanette is al vele jaren superfan en exclusieve preferred supplier van de producten van het prestigieuze Babor en geeft hiermee de meest prachtige behandelingen. ‘Ik vind de producten van dit Duitse merk top. Ze zijn heel innovatief. De huid ziet er hiermee fantastisch uit, zonder allerlei toeters en bellen. Het doet gewoon wat het moet doen. Neem bijvoorbeeld hun ampullen. Deze serums zijn kleine krachtbommetjes, 8x sterker dan een créme. Daarmee blijft je huid mooi intact, zeker nu in de winter. Geloof me, als je eenmaal aan Babor gewend bent, dan wil je nooit meer anders.’ 

Farm de Beauty 

Frederikstraat 599 

2514 LR Den Haag  

Tel : 070 - 36590 258 / 06 5111 8924  

www.farmdebeauty.nl 

Geschreven op

Naar het overzicht

Laat je huid stralen

Een professionele schoonheidssalon waar je je helemaal thuis voelt? Dát is de Skin Boutique van Vanessa Karreman, gevestigd in de leukste... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Secret garden

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van geurige beautyproducten, geïnspireerd op de romantiek van een geheime tuin. Daar fleur je van... Lees meer »

De ultieme kappersprijs

De Coiffure Awards zijn in kappersland de meest felbegeerde prijzen om te winnen. Kuypers Hair & Wellness uit Almelo valt al heel wat jaren... Lees meer »

Het ziet er weer goed uit

Net als iedereen, kijkt Layla Koopal, eigenaresse van Frans Koopal Haarwerken in Groningen, terug op een bewogen jaar. Haarwerken die moeilijk... Lees meer »

Finesse Bodyline Clinic: APK voor je lichaam

‘Gek eigenlijk, dat we zoveel onderhoud plegen aan onze woning, auto of garderobe en zo weinig de tijd nemen voor een APK van ons lichaam.’... Lees meer »

Qyoutis: Iedereen op z’n mooist

Qyoutis. Dat is de nieuwe naam voor cosmetische behandelingen, uitgevoerd op locaties van Centrum Oosterwal. Dermatoloog Menno Gaastra vertelt... Lees meer »

Mooimakers

Uit al het moois dat de beautywereld te bieden heeft, zijn dit onze favoriete producten. Voor een onweerstaanbare zomerlook. De nieuwe iD... Lees meer »

Silver Lining

Luxueus, glinsterend en dramatisch: zilver is een trend waar je dit seizoen flink mee mag uitpakken. Van top tot teen in lamé, mesh en zilveren... Lees meer »

Go with the GLOW

Trakteer jezelf op een stralende huid, sprankelende sieraden en bruisende champagne. Set van drie 18-karaats gouden ringen uit de Mini Sweety-lijn... Lees meer »

Summer is coming!

Zorgeloos genieten van de zon en zo goed mogelijk je huid beschermen? Dat kan met Reviderm. Denk hierbij ook aan je partner, er zijn er... Lees meer »

Waar luxe en natuur samenkomen

Toe aan ontspannen? Je goed voelen begint bij jezelf. Gun je lichaam en geest de aandacht en rust die het verdient. Een dagje sauna voelt... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Ga voor goud

Een feestje is dé gelegenheid om uit te pakken met een glamourlook. Maar ook doordeweekse dagen krijgen glans met een veegje goud hier en... Lees meer »

Natuurlijk mooi

BABOR is een cosmetica-merk dat staat voor klasse. Alle producten van de BABOR BEAUTY GROUP worden gemaakt in het hoofdkantoor in Aken,... Lees meer »

Zie er jonger uit

Wil je jouw huid echt verbeteren en thuis iedere dag een behandeling zoals in een kliniek? Dat kan bij Clinic of Skin. Wendy van der Pol... Lees meer »

Opvallend op de achtergrond

Ze deed voor het eerst mee en viel direct in de prijzen. Charèll Bosch uit Almelo won afgelopen september de Young Talent Award. Volgens... Lees meer »

A Perfect Skin

Wil je jouw huid echt verbeteren en thuis iedere dag een behandeling zoals in een kliniek? Dat kan. Wendy van de Pol en haar topteam gaan... Lees meer »

De ultieme kappersprijs

De Coiffure Awards zijn in kappersland de meest felbegeerde prijzen om te winnen. Kuypers Hair & Wellness uit Almelo valt al heel wat jaren... Lees meer »

Het ziet er weer goed uit

Net als iedereen, kijkt Layla Koopal, eigenaresse van Frans Koopal Haarwerken in Groningen, terug op een bewogen jaar. Haarwerken die moeilijk... Lees meer »