De ultieme kappersprijs

De Coiffure Awards zijn in kappersland de meest felbegeerde prijzen om te winnen. Kuypers Hair & Wellness uit Almelo valt al heel wat jaren op rij in de prijzen. En ook nú weer: kapster Charèll Bosch won onlangs de Young Talent Award. 

Na een zware tijd in de kappersbranche, was het dubbel feest voor Kuypers Hair & Wellness uit Almelo. Niet alleen omdat de Coiffure Awards weer doorgingen, maar ook omdat er een mooie prijs mee naar huis genomen mocht worden. Kapster Charèll Bosch werd namelijk uitgeroepen tot winnaar in de categorie ‘Young Talent’, voor kappers tot de leeftijd van 21 jaar. 

De beste kappers van Nederland 

Het was alweer de 29e editie van de Coiffure Awards. In deze onafhankelijke haarmodewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde prijzen. Het winnen van een Coiffure Award wordt gezien als de ultieme kappersprijs. De presentatie lag in handen van Rick Brandsteder. 

 In tegenstelling tot andere jaren, waarin de verkiezing plaatsvond tijdens een groots gala, werd het feestje dit jaar in kleinere kring gevierd. Nog steeds een gevolg van de maatregelen tegen corona. Charèll is met haar collega Joyce naar de uitreiking geweest en de rest van het team, familie en vrienden hebben de show via een livestream kunnen volgen.  

Strak in coupe en kleur 

Het was spannend. Charèll werd uit vele inzendingen verkozen en behoorde bij de laatste tien genomineerden. Een gerenommeerde nationale en internationale jury beloonde haar uiteindelijk met de eerste plaats in de categorie ‘Young Talent’. Het juryrapport was erg enthousiast over haar serie kapsels. ‘Vrouwelijke zachtheid, fashion gericht. Strakke serie in coupe en kleur. Less is more. Modellen met klassieke nuance.’ Charèll deed voor de eerste keer mee aan de Coiffure Awards en viel dus direct in de prijzen. Als team zijn we als Kuypers Hair & Wellness natuurlijk geweldig trots op deze prestatie.  

    

 

Kuypers Hair & Wellness | kuypershaarmode.nl

Lichtenvoorde | Almelo | Enschede | Enschede (Eschamarke) | Lochem

 

 

Geschreven op

Naar het overzicht

Huidverbetering op maat | Skinpoint

Geen enkele huid is hetzelfde. Kleur, gevoeligheid, volume, leeftijd, lifestyle en nog veel meer factoren zorgen ervoor dat iedere huid... Lees meer »

Liefdevolle kunstwerkjes | Phie Jewels

Inspirerende ondernemer De ontwerpen van sieradenontwerpster Sophie Jong zijn bijzonder en nergens mee te vergelijken. De vraag naar handgemaakte... Lees meer »

Schoonheid van binnenuit | Min110

Wil je fit en gezond ouder worden? Wil je er op een natuurlijke manier mooi uit blijven zien? Dan ben je helemaal op je plek bij Min110... Lees meer »

De Spring & Summer editie is UIT!

Weer heerlijk bladeren én lezen in het nieuwste Lourens Magazine, de spring & summer editie. Interessante interviews met o.a. Marlijn Weerdenburg,... Lees meer »

Schoonheid is zien

‘Iedereen is mooi, maar niet iedereen ziet het’. Deze zin is huidexpert Diana van Clinique de Beauté in Groningen op het lijf geschreven.... Lees meer »

Je huid jong houden

Al honderden jaren zijn mensen op zoek naar de bron van de eeuwige jeugd. Iedereen wil wel oud worden, maar met de voordelen van het jong... Lees meer »

Winter glow

De dagen worden korter en kouder. Genoeg reden om extra goed voor jezelf te zorgen. Deze producten voorzien je huid, haar en nagels van... Lees meer »

Laat je huid stralen

Een professionele schoonheidssalon waar je je helemaal thuis voelt? Dát is de Skin Boutique van Vanessa Karreman, gevestigd in de leukste... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Secret garden

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van geurige beautyproducten, geïnspireerd op de romantiek van een geheime tuin. Daar fleur je van... Lees meer »

Lekker in je vel

De rit naar de prachtige woonboerderij van Ina van der Laan in het Groningse Lettelbert is al ontspannend van zichzelf. Via het achterom... Lees meer »

Summer is coming!

Zorgeloos genieten van de zon en zo goed mogelijk je huid beschermen? Dat kan met Reviderm. Denk hierbij ook aan je partner, er zijn er... Lees meer »

Waar luxe en natuur samenkomen

Toe aan ontspannen? Je goed voelen begint bij jezelf. Gun je lichaam en geest de aandacht en rust die het verdient. Een dagje sauna voelt... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Ga voor goud

Een feestje is dé gelegenheid om uit te pakken met een glamourlook. Maar ook doordeweekse dagen krijgen glans met een veegje goud hier en... Lees meer »

Natuurlijk mooi

BABOR is een cosmetica-merk dat staat voor klasse. Alle producten van de BABOR BEAUTY GROUP worden gemaakt in het hoofdkantoor in Aken,... Lees meer »

Zie er jonger uit

Wil je jouw huid echt verbeteren en thuis iedere dag een behandeling zoals in een kliniek? Dat kan bij Clinic of Skin. Wendy van der Pol... Lees meer »

Opvallend op de achtergrond

Ze deed voor het eerst mee en viel direct in de prijzen. Charèll Bosch uit Almelo won afgelopen september de Young Talent Award. Volgens... Lees meer »

A Perfect Skin

Wil je jouw huid echt verbeteren en thuis iedere dag een behandeling zoals in een kliniek? Dat kan. Wendy van de Pol en haar topteam gaan... Lees meer »

De ultieme kappersprijs

De Coiffure Awards zijn in kappersland de meest felbegeerde prijzen om te winnen. Kuypers Hair & Wellness uit Almelo valt al heel wat jaren... Lees meer »