Happy Circle: Stijlvol, duurzaam en tijdloos

Happy Circle, de plantenhanger, is een Nederlands product en merk, bedacht door Isabelle Leijser. Door het multifunctionele design en de gepoedercoate afwerklaag is het erg duurzaam. Met de Happy Circle zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Je hangt er een mooie hangplant in of omcirkelt een boeket, alles kan. Je kunt de Happy Circle gebruiken als plantenhanger in je interieur, als presentatie voor lekkernijen en je kan zelfs van een paar eenvoudige kandelaars een prachtige eyecatcher maken. In de collectie vind je een zwarte, witte en gouden variant in twee verschillende maten. Daarnaast behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden. 

Isabelle Leijser is opgegroeid op de boerderij en Happy Circle is een concept dat is voortgekomen uit haar liefde voor groen, natuur en creativiteit. Vanuit daar is de Happy Circle Original plantenhanger ontstaan, met de achterliggende gedachte van eenvoud en stijl.

‘’Ik vond plantenhangers over het algemeen vaak nogal lelijk en met Happy Circle zet je eigenlijk een plant op een mooie manier in het middelpunt. Het design maakt een eye-catcher, voor binnen en buiten,’’ aldus Isabelle.

Ontstaan

Isabelle vertelt: ‘’Het idee ontstond thuis op de boerderij. Ik kreeg heel veel planten te leen tijdens mijn bruiloft en we hebben een kas laten plaatsen in ons weiland. Tijdens de voorbereidingen raakte ik in gesprek met een kweker, en werd er tegen me gezegd ‘’Maar wacht Isabelle, wat nou als je extra planten in je kas hangt.’’

‘’Dat vond ik wel een leuk idee, maar ik zag het niet zitten om ze aan een normale plastic hanger op te hangen. Toen ben ik gaan kijken hoe het anders kon, want het zorgde wel echt voor een toevoeging aan het groen. De kas was best groot, dus ik had echt wel wat nodig,’’ vult ze aan.

Duurzaam

Het klimaat was ook iets wat telkens terugkwam en waar Isabelle heel gelukkig van wordt, dus ze dacht: misschien moet ik daar iets mee. ‘’Naar aanleiding van mijn idee heeft mijn oom geholpen met het in elkaar zetten van een eerste ontwerp. Het idee bestond verder ook nog niet en het is erg tijdloos. Daarnaast is Happy Circle duurzaam omdat het een product is dat vrijwel niet kapot kan en het binnen en buiten gebruikt kan worden.’’

Inspiratie

Isabelle haalt inspiratie uit veel dingen. ‘’Ik luister vooral altijd goed naar waar klanten naar opzoek zijn. Eigenlijk zijn het ook problemen waar je zelf tegenaan loopt. Ik merkte bijvoorbeeld dat ik snel uitgekeken was op een product, wat natuurlijk zonde is. Toen dacht ik, hoe ideaal zou het zijn als je het zou kunnen veranderen. Daarom ben ik voor Happy Circle gaan kijken naar hoe ik dit kon toepassen, door verschillende versies te creëren.’’

‘’Ik was bezig met het maken van een babykamer en toen uiteindelijk heb ik een kleinere variant ontwikkeld. Je hebt in zulk soort ruimtes namelijk wat minder ruimte maar planten zijn ontzettend goed om op een slaapkamer te hebben.’’

Trends en thema’s

Maar Isabelle haalt ook inspiratie uit bijvoorbeeld trends en thema’s. ‘’De gouden variant is bijvoorbeeld geïnspireerd op de feestdagen. Door middel van zulke toepassingen kan je eindeloos proberen. Inmiddels is Happy Circle zo ver ontwikkeld dat klanten zelf hun eigen product kunnen aanpassen/samenstellen. Een plateau, een bak, kaarsen, eigen elementen, de mogelijkheden zijn eindeloos,’’ legt ze uit.

Compleet

Isabelle: ‘’De oudere collectie is nu compleet gemaakt. Deze bestaat nu uit een grote (de originele) en een kleine variant. Daarnaast is hij er nu in drie kleuren, zwart, wit en goud. De Happy Circle Custom kan dus ook op maat gemaakt worden, in elke kleur.’’

Geplaatst op

Naar het overzicht

De kracht van licht

Familiebedrijf Versteeg Lichtstudio in Haarlem heeft al 43 jaar ervaring met het verlichten van woonhuizen, werkplekken en hotels/restaurants.... Lees meer »

Een elegante dame

Het jaar 2020 staat in ieders geheugen gegrift: het was het eerste coronajaar. Precies dan openen interieurspecialisten René en Sophia Wansleeben... Lees meer »

Interieur van a tot z

Interieurspecialist Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en beleving, laten... Lees meer »

Buiten de lijntjes kleuren

Als hij tekent, zit hij in zijn eigen cocon. Dan verdwijnt de wereld om hem heen en is hij met zijn hoofd ín de tekening. Maar waar interieurdesigner... Lees meer »

Vakantiegevoel in huis

Je vindt er dingen die je nergens anders vindt en een sfeer waardoor je je even buiten Nederland waant. Dat had Jet van Basten Batenburg... Lees meer »

Meer dan een mooi ontwerp

Cecilia Kollross is in Brazilië geboren en opgegroeid. Daar heeft ze architectuur en stedenbouw gestudeerd. In Nederland heeft ze bij de... Lees meer »

Retrodeuren in Zoetermeer

Retrodeuren voor mensen die mooie deuren wensen. De specialist Retrodeuren.nl is dé specialist als het om stalen deuren gaat. Denk hierbij... Lees meer »

Een interieur dat rust brengt

Niets is zo persoonlijk als de inrichting van je huis. Hoe fijn is het dan om het interieurdesign over te laten aan twee specialisten die... Lees meer »

Zomertijd

Zomertijd! Dagen waarin het leven binnen en buiten ontspannen in elkaar overvloeit. Eindeloos genieten met duurzaam tuinmeubilair wat lang... Lees meer »

Lovely landscape

De natuur, een oneindige inspiratiebron! Van vertrouwde natuurverschijnselen in de vorm van golven en wolken, tot verstilde momentopnames... Lees meer »

Colourfull Line Up

Bij rechtlijnig ligt starheid op de loer maar gecombineerd met kleur ontstaat een speels en zacht lijnenspel. Lamp Aura Light van Sabine... Lees meer »

Beleef je nieuwe badkamer bij Sanitair Design Center Alkmaar

Wie Sanitair Design Centre Alkmaar bezoekt, stapt in een veelzijdige showroom vol sanitair en tegels uit het luxe segment. Gelegen aan de... Lees meer »

Buiten is het nieuwe binnen | Veldman Zonwering

In elk jaargetijde en op ieder moment ontspannen buiten kunnen zitten, omringd door comfort en stijl. Dat kan met de hulp van Veldman Zonwering... Lees meer »

Wonen op het water | Smits Jachtmakelaardij

Geheel in lijn met de opkomende trend van waterwonen ontwaart Smits Jachtmakelaardij een stijgende belangstelling voor schepen als woonruimte.... Lees meer »

Een halve eeuw aan toewijding | Ton Scholten

Wat begon met een kleine garage vol tegels, is een halve eeuw later uitgegroeid tot een succesvolle onderneming in tegels en sanitair met... Lees meer »

Beleef je nieuwe badkamer bij Sanitair Design Center Alkmaar

Wie Sanitair Design Centre Alkmaar bezoekt, stapt in een veelzijdige showroom vol sanitair en tegels uit het luxe segment. Gelegen aan de... Lees meer »

Eco chiq

Ook op interieurgebied wordt het snel eenvoudiger om te kiezen voor meer duurzame eco-producten. Van beddengoed tot behang én met net zoveel... Lees meer »

Pilat & Pilat: Ambachtelijke meubelmakers ‘famylje’ uit Friesland

Diny. Hinke. Jehannes. Lutske. Mads. Meint. Stien. Tiemen. De namen van de modellen, verraden meteen de Friese afkomst van het meubelmerk... Lees meer »

Tussen de lakens met Goodnight

Goodnight is de grootste slaapkamer van Nederland. De winkel op Woonboulevard Cruquius telt 5000 vierkante meter en meer dan vijftig beddenmerken;... Lees meer »

Drie tips die jou minder tijd kwijt laten zijn aan het schoonmaken jouw woning

Schoonmaken is over het algemeen een klus waar we niet blij van worden. Ondanks het feit dat we hier niet blij van worden is het een klus... Lees meer »

Van visgraat tot Hongaarse punt

Wat is het verschil tussen visgraat en een Hongaarse punt? Het is één van de meest gestelde vragen die Dutzfloors krijgt. En dat is ook... Lees meer »

Slaapkenner Lisse: Goed slapen begint met een goed advies

Een goede nachtrust zorgt voor goede concentratie door de dag heen, geeft een positieve houding én zorgt ervoor dat u minder vaak ziek bent.... Lees meer »

Happy Circle: Stijlvol, duurzaam en tijdloos

Happy Circle, de plantenhanger, is een Nederlands product en merk, bedacht door Isabelle Leijser. Door het multifunctionele design en de... Lees meer »

Ervaar wat wonen is!

Meubelzaak Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en service. Thuis is dé... Lees meer »